ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τους έβαλε στην θέση τους η κ. Χωματά για τις φαντασίες που παρουσιάζουν ως προτάσεις- Νεκροταφείο εντός αστικού ιστού απαγορεύεται αυτά είναι π@π@ριες του Γαβριήλ Αραμπατζή που φυσικά βρίσκουν χώρο σε τοπικά ΜΜΕ όπως το ilioupolinews.gr που και πρόσφατα φιλοξένησαν τις αόριστες καταγγελίες της κ. Τσακογιάννη που δέχθηκε επίθεση από "ανύπαρκτους"!

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Τους έβαλε στην θέση τους η κ. Χωματά για τις φαντασίες που παρουσιάζουν ως προτάσεις- Νεκροταφείο εντός αστικού ιστού απαγορεύεται αυτά είναι π@π@ριες του Γαβριήλ Αραμπατζή που φυσικά βρίσκουν χώρο σε τοπικά ΜΜΕ όπως το ilioupolinews.gr που και πρόσφατα φιλοξένησαν τις αόριστες καταγγελίες της κ. Τσακογιάννη που δέχθηκε επίθεση από "ανύπαρκτους"!



Με στοιχεία και όχι με εικασίες  η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Καίτη Χωματά αποκάλυψε και στηλίτευσε  τον λαϊκισμό του Γαβριήλ Αραμπατζή και το "ρεπορτάζ" δηλαδή την μεταφορά της άποψής του στο site του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη. Η πρόταση είναι η γνωστή εδώ και μήνες ανοησία του Γαβριήλ Αραμπατζή για επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου μέσα στον Αστικό ιστό. Επειδή εδώ και δύο μέρες κανείς δεν ασχολήθηκε παρά μόνο εμείς σας παρουσιάζουμε και τι ακριβώς είπε η Αντιδήμαρχος κ. Χωματά αφού τα "αξιόπιστα" τοπικά ΜΜΕ δεν καταδέχτηκαν να κάνουν θέμα την ΔΙΚΗ της άποψη που έχει λογική και επιχειρήματα . 

Απολαύστε όλο τον διαδικτυακό διάλογο της  Αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού κ. Χωματά και όσα ειπώθηκαν σε ομάδα που διαχειρίζεται στο facebook ο ιδιοκτήτης του ilioupolinews.gr Γιάννης Καραμαγκάλης. Ο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που έμπλεξε σε περιπέτειες το τοπικό ΜΜΕ δεν μπήκε καν στο διάλογο. Θα τα πει στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο όταν συζητηθεί εκ νέου το εν λόγω θέμα. Προς το παρόν πουλάει διαδικτυακό σανό σε δημότες που δεν ξέρουν να γράφουν ούτε το όνομά τους και είναι επιρρεπείς σε θεωρίες συνωμοσίας!  

Catherine Apostolopoulou

Πρόταση αντίθετη με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και αντίθετη προς τον Νόμο που απαγορεύει νεκροταφείο σε κλίση μεγαλύτερη από ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Η παραπληροφόρηση του πολίτη μόνον σεβασμό σ΄αυτόν δεν δείχνει. Το θέμα της αντίθεσης στη νομιμότητα που διαρκώς επικαλείστε δεν το συζητώ καν.

Yannis Karamagali

Catherine Apostolopoulou κυρία Αντιδήμαρχε οι διαφωνίες σας είναι απόλυτα σεβαστές. Ωστόσο το ρεπορτάζ βασίζεται σε όσα έχουν πει ΔΗΜΟΣΙΑ υπηρεσιακοί παράγοντες της τεχνικής υπηρεσίας.
Η κ. Καλαβρυτινού έβαλε το θέμα στο τραπέζι και επειδή είναι εξαιρετικά έμπειρη μηχανικός, δεν θα το έκανε εάν γνώριζε πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με αυτή την πρόταση.
Το ρεπορτάζ, μέσα, αναφέρει απόψεις επιστημόνων του Δήμου. Το να το λοιδορείτε ως «παραπληροφόρηση» δεν σας τιμά, και κυρίως δεν τιμά τους υπαλλήλους του δήμου μας.

Yannis Karamagalis
Catherine Apostolopoulou όσο για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας που επικαλείστε, αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το τριγωνάκι. Όχι την έκταση πάνω από το σημερινό κοιμητήριο.

Catherine Apostolopoulou

Yannis Karamagalis Η κυρία Καλαβρυτινού την οποία εκτιμώ απεριόριστα δεν είπε κάτι τέτοιο. Με την κυρία Καλαβρυτινού έχω μιλήσει και την έχω συγχαρεί δημοσίως για τις θέσεις της, όπως μπορείτε να δείτε στα τελευταία πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. Η επισήμανσή μου αφορά την πρόταση του κυρίου Αραμπατζή και μόνο και όχι το ρεπορτάζ που λέτε. Την λοιδορία δεν την έχω επιχειρήσει ποτέ στη ζωή μου και ειδικά δι ΄ίδιον όφελος . Κάθε διαστρέβλωση, απόκρυψη , γενίκευση και οτιδήποτε άλλο αλλοιώνει την πραγματικότητα είναι μακριά από μένα. Άλλωστε στο μικρό χωριό που ζούμε ο καθένας είναι γνωστός. Οι αφορισμοί για δημιουργία κλίματος σχετικά με κατηγορίες
εναντίον υπαλλήλων του Δήμου είναι δική σας επινόηση και όχι δικά μου λόγια, εκτός αν θεωρείτε τον κύριο Αραμπατζή υπάλληλο του Δήμου. Αναφέρθηκα αποκλειστικά στην πρόταση του κυρίου Αραμπατζή και σε κανέναν άλλον. Τα δικά μου χαρτιά ήταν πάντα ανοιχτά και πεντακάθαρα. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να πείτε το ίδιο και να εξηγήσετε γιατί παρεμβαίνετε σε μια διαδικτυακή συζήτηση με τον κ. Αραμπατζή για να στηρίξετε τον κ. Αραμπατζή, όταν ο ίδιος δεν απαντά, ενώ μπορεί. Για τον δεύτερο νόμο σχετικά με την κλίση, το ρέμα κλπ. δεν απαντάτε και κυρίως γι αυτό που τόνισε η κυρία Καλαβρυτινού, ότι δηλαδή νεκροταφείο εντός του αστικού ιστού απαγορεύεται. Ευχής έργο θα ήταν να ψάχνουμε λύσεις και σ΄αυτό μπορούμε να εισφέρουμε όλοι και όχι να επιδιώκουμε βραχυπρόθεσμες εκδουλεύσεις και εντυπώσεις που έτσι κι αλλιώς θα καταρρίψει ο χρόνος, γιατί το πρόβλημα είναι οξύτατο και παραμένει άλυτο.

Yannis Karamagalis
Catherine Apostolopoulou δεν υπερασπιστικά κανέναν εκτός από το ρεπορτάζ μου.
Το βίντεο είναι διαθέσιμο από το Ilioupolinews.gr και η κυρία Καλαβρυτινού αναφέρεται ξεκάθαρα με τεχνικές λεπτομέρειες στο ζήτημα της επέκτασης, χωρίς να αναφέρεται πουθενά σε τεχνικά εμπόδια. Μάλιστα είπε ξεκάθαρα: Εφόσον κρατήσουμε τις αποστάσεις που ορίζει η νομοθεσία, μένουν περίπου 5,5 στρέμματα που μπορούν να αξιοποιηθούν. Όπως επίσης τόνισε, είναι πολιτική η απόφαση. Αλλά ουδέποτε επικαλέστηκε τεχνικό κώλυμα. Θα βρω το βίντεο και θα σας το στείλω.
Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο τέως διευθυντής της υπηρεσίας, κ. Γουρλής.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Για την ουσία της υπόθεσης νεκροταφείο μέσα σε αστικό ιστό δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον με κυβέρνηση της ΝΔ , αφού υπάρχει ήδη χώρος και ετοιμάζεται προεδρικό διάταγμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο τις δικές μας όσο και του όμορου δήμου μας. Εάν θέλει νεκροταφείο ο κ. Αραμπατζής μέσα στον Αστικό ιστό ή κάποιοι κομμουνιστές της πόλης ας το κάνουν έξω από τα σπίτια τους, όταν οι ίδιοι έρθουν σε θέσεις ευθύνης. Το νεκροταφείο έχει αργήσει να γίνει και φυσικά αυτός είναι και ο σκοπός όσων παρουσιάζουν ανεδαφικές προτάσεις να μην γίνει ποτέ! Και βέβαια όσα για τις αποφάσεις του ΣτΕ αυτές είναι για να μην εφαρμόζονται όταν υπάρχουν κυβερνήσεις που βάζουν το κοινωνικό καλό πάνω από τα "συμφέροντα" και μικροπολιτικά παιχνίδια δικαστικών που προφανώς και εάν η χώρα τους άκουγε θα είχε από χρόνια χρεοκοπήσει. Αποφάσεις σαν και αυτές με την Χρυσή Αυγή που η Εισαγγελέας δεν είδε την εγκληματική δράση και που ακόμα και μετά την απόφαση επέμενε στην ΑΠΟΨΗ της! Έτσι και κάποιοι στο ΣτΕ προτίμησαν να αφήσουν χωρίς ρεύμα τόσους δήμους αποφασίζοντας να μετακινηθεί το ΚΥΤ από τον Υμηττό για να κάνει άνετα τις βόλτες της η αλεπού μέσα στο καμένο δάσος! Οι δημότες έχουν καταλάβει καλά πως όλοι αυτοί οι "σωτήρες" και "αγωνιστές" που μας γέμισαν "περιουσίες" και ακίνητα μας κατάντησαν μια χρεοκοπημένη χώρα. Και πάλευαν για να έχει η ΕΤΑΔ και οι δανειστές μας περισσότερη περιουσία για αξιοποίηση . Αφού από τα ακίνητα Νάστου κανένα δεν έχει παραχωρηθεί στον δήμο μας είναι της ΕΤΑΔ και μας ζητάνε και ενοίκιο για την ΤΖΑΜΠΑ χρήση που κάνουμε σε ακίνητα που δεν μας ανήκουν. Κάτι που προφανώς και δεν μπορεί να αντιληφθεί ο δημόσιος υπάλληλος Γαβριήλ Αραμπατζής ούτε φυσικά η κ. Τσατσούλη ή ο κύριος Μανιάτης. Το δυστύχημα είναι για όλους αυτούς πως οι πολλοί ξύπνησαν και δεν θα ακολουθήσουν σε μάταιους αγώνες όσους έχτισαν πολιτικές καριέρες ή έγιναν αγάλματα δυστυχώντας την πόλη μας. Αρκετά με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΨΕΥΤΙΑ ας αφήσουμε τους λαϊκισμούς της άκρας δεξιάς και της άκρας Αριστεράς πριν χρεοκοπήσουμε και πάλι. 

Δείτε εδώ και όλο τον διαδικτυακό διάλογο μαζί με την επίμαχη ανάρτηση και γραφτείτε και στην ομάδα για να εκφέρετε και εσείς την άποψή σας για το θέμα με το νεκροταφείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: