ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Μπίρλη

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Μπίρλη



Σε μια προσπάθεια φίμωσης του ιστολογίου μας ο πρόεδρος του  ΕΣΗ κ Μπίρλης προχώρησε χωρίς την συγκατάθεση  μελών του Συλλόγου σε δελτίο τύπου που μας στοχοποιεί. Φαίνεται πως το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης που μας ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ διαδικτυακά τον περασμένο Μάρτιο δεν έβγαλε άκρη μαζί μας ,και θεώρησε λογικό να πάρει  την σκυτάλη ο  πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθανάσιος Μπίρλης.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Μπίρλη να μας πει από τι ακριβώς ενοχλήθηκε. Το κείμενο ήταν απόλυτα σαφές και με αυτό συμφώνησαν πλήθος επαγγελματιών της πόλης που επικοινωνούν μαζί μας. 

Και βέβαια κανένας προσβλητικός χαρακτηρισμός δεν υπάρχει για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εάν δεν ξέρει να διαβάζει ο κ. Μπίρλης δεν του φταίμε εμείς ,ας καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για ένα άρθρο μας που προφανώς έχει ως στόχο να βοηθήσει τους επιχειρηματίες και όχι να τους στοχοποιήσει όπως μας κατηγορεί στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπίρλης.

Εκτός και υπάρχει επιχειρηματίας που πιστεύει πως θα "γδέρνει" τον πελάτη και θα σωθεί από την οικονομική κρίση. Αλλά τέτοιος δεξιός επιχειρηματίας σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει. Από άλλο πολιτικό χώρο δεν γνωρίζω αλλά ούτε και αφορά το ιστολόγιό μας. 

Εμείς ως γνωστόν είμαστε ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο και προφανώς στους δεξιούς ψηφοφόρους και επιχειρηματίες  πρωτίστως απευθυνόμαστε . 

Εμείς ρωτάμε λοιπόν ευθέως τους δεξιούς επιχειρηματίες εάν νιώθουν πως ένα χρόνο τώρα έχουν δει κάτι θετικό για αυτούς από τους δύο εμπορικούς συλλόγους της πόλης μας ή τις επιλογές της κυβέρνησης; 

Τους ρωτάμε επίσης εάν θεωρούν εμάς το πρόβλημά τους; .Σε κάθε περίπτωση εμείς αφού έχουμε ενημερώσει τους πάντες και επειδή για εμάς πλέον στην πόλη υπάρχει μόνο ο άλλος Εμπορικός Σύλλογος (αυτός των κομμουνιστών που τουλάχιστον δεν επιχειρεί την ΦΙΜΩΣΗ μας) και όχι προφανώς ο υπερκομματικός του κ. Μπίρλη ως δείγμα καλής θέλησης απαλείφουμε τις αναφορές σε αυτόν (που βέβαια δεν υπήρχε και στο αρχικό κείμενο αφού  προφανώς και οι Εμπορικοί  Σύλλογοι είναι δύο )  από το κείμενο με ΤΙΤΛΟ "Ο τοπικισμός προφανώς και δεν είναι μια συνήθεια που ευνοεί το Έθνος μας"  

Ήταν απόλυτα σαφές και στο προηγούμενο κείμενο πως οι "Κασιδιάρηδες" που παραμένει στο κείμενο δεν αφορούσε τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά όσους με  ένα σύνθημα τοπικιστικού  χαρακτήρα  προσπαθούν στην ουσία με λάθος κατά εμάς τρόπο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις. 

Γιατί κ. Μπίρλη τι σημαίνει το σύνθημα  ΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΨΩΝΙΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ; Το οποίο βεβαίως είναι γνωστής διαδικτυακής ομάδας στο facebook  της πόλης που μοιράζει κάρτες εκπτώσεων σε επιχειρήσεις φαντάζομαι με την ευλογία σας ή και εν αγνοία σας. Άλλωστε όσο γνωρίζω τα μαγαζιά που συμμετέχουν στη δράση με τις κάρτες αυτές δεν είναι μέλη του δικού σας Συλλόγου. 

Είναι σαφές το κείμενο, όπως είναι σαφές για εμάς πως όποιος δεξιός επιχειρηματίας μετέχει σε έναν υπερκομματικό σύλλογο για εμάς  απλώς δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ. 



Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε τον κ. Μπίρλη για την δωρεάν διαφήμιση του ιστολογίου μας μέσω ενός site που βρίσκεται 200 θέσεις πίσω μας στον σχετικό πίνακα της alexa.com και που για πολλοστή φορά δημοσιεύει χωρίς κριτική σκέψη και χωρίς βέβαια δημοσιογραφική κρίση ( γιατί ο καθένας εμπρός στον πανικό του γράφει  και λέει ό,τι θέλει) συκοφαντίες εναντίον μας. 

Οι χαρακτηρισμοί κιτρινισμοί και κουτσομπολιά προφανώς και δεν μας αφορούν εμάς κ. Μπίρλη. Εμείς δεν είμαστε Καραμαγκάλης ζούμε χρόνια στην πόλη και ξέρουμε πόσα κόμματα έχετε αλλάξει όλες και όλοι σας. 

Χαιρόμαστε μόνο που θα αποχωρήσετε από χορηγός της αγαπημένης μας ομάδας, για να μπορούμε να την στηρίζουμε και περισσότερο. Η προσφορά σας σε αυτή γνωστή ,όπως και η ξεκάθαρη θέση σας για διαφορετικά ΑΦΜ στα διάφορα τμήματα , που μόνο εμείς υιοθετήσαμε και υιοθετούμε ακόμα. 

Γιατί εμείς δεν αλλάζουμε κόμμα και ομάδα παρόλο που τολμάμε και αναγνωρίζουμε τις ΝΙΚΕΣ ή την ικανότητα των άλλων. 

Καλή συνέχεια σε εσάς και τα μέλη σας (που ποτέ βέβαια δεν μάθαμε πόσα είναι αλλά εμάς πλέον δεν μας νοιάζει κιόλας) αφού ξεκάθαρα ως δεξιό ιστολόγιο δεν μας αφορούν σύλλογοι "υπερκομματικοί" γιατί για εμάς οι λύσεις των προβλημάτων των επιχειρηματιών έχουν και κόμμα και χρώμα.

ΥΓ: Να τονίσουμε πως ο κ. Παναγόπουλος που θέλει να μας ρίξει σφαλιάρες είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου του κ.Μπίρλη.  


Τέλος να ρωτήσουμε εάν συμφωνεί με αυτό το δελτίο τύπου εναντίον μας η κ. Πόλυ Βλάχου γιατί εντάξει για τον κ. Παναγόπουλο που απειλεί με σφαλιάρες τα ξέρουμε ήδη από τον Μάρτιο! Για την κ. Βλάχου θα θέλαμε να μάθουμε εάν πορεύεται χεράκι- χεράκι με τον κ. Μπίρλη ή έχει δική της άποψη . 



Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε πως ενώ ο ΓΣΗ ενδιαφέρθηκε και  κ. Παναγόπουλος δεν είναι πλεόν μέλος του Δ.Σ στο ποδόσφαιρο, στον Εμπορικός Σύλλογου του κ. Μπίρλη παραμένει . Βέβαια εμείς δεν φοβόμαστε ανθρώπους όπως οι κύριοι Παναγόπουλος και Μπίρλης έχουμε γερές πλάτες . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: