ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα μάγκας όποιος απειλεί διαδικτυακά εκπροσώπους του τύπου επειδή προφανώς και ενοχλείται από την αλήθεια

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Τζάμπα μάγκας όποιος απειλεί διαδικτυακά εκπροσώπους του τύπου επειδή προφανώς και ενοχλείται από την αλήθεια


Τα σωματεία αθλητικά ή μη  έχουν υποχρέωση να ελέγχουν τα μέλη τους. Δεν είναι βέβαια αναγκασμένα να γνωρίζουν τα πάντα για αυτά αλλά προφανώς καταδικάζουν συμπεριφορές όταν αυτές πλήττουν το κύρος τους και δημιουργούν στους πολλούς την αίσθηση πως με τις δικές τους "πλάτες" φτάνουν στο σημείο να απειλούν δημοσιογράφους που απλώς κάνουν την δουλειά τους. 


Και η εργασία τους προϋποθέτει να ενημερώνουν τους πολλούς και να μην κρύβουν τα προβλήματα της πόλης κάτω από ένα "χαλί" που προφανώς δεν υπάρχει επειδή η οικονομική κρίση μας το "πήρε" για να μπορέσουμε επιτέλους να γίνουμε και εμείς Ευρωπαίοι! 

Προφανώς και εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα υποδείξουμε ποιος θα είναι μέλος που και κυρίως τι τίτλο θα κατέχει ,αλλά δεν είμαστε και από αυτούς που θα αφήσουμε αναπάντητες απειλές από ανθρώπους που ούτε καν θέλουμε να ξέρουμε γιατί μας προσβάλλουν οι συμπεριφορές τους.

Ατυχώς λοιπόν για το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣΗ αλλά και για το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας φιλοξενεί  κάποιον που εάν και μας αποκαλεί με το μικρό μας όνομα θεωρεί πως μπορεί να μας φιμώσει ή έστω να μας συνετίσει με  κάποιες ψιλές! 



Είμαστε σίγουροι βέβαια πως αναφέρεται σε άλλον Σταύρο αφού δεν γνωρίζουμε να του έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας αναφέρει με το μικρό μας όνομα. Και προφανώς ενοχλήθηκε από το σημερινό μας άρθρο για την ποδοσφαιρική ομάδα του Χαραυγιακού ,επειδή όντως δεν μπορεί να υπηρετήσει με τέτοιες συμπεριφορές τα συμφέροντα κανενός αθλητικού σωματείου. 

Έτσι είπε να γράψει το παραπάνω ποστ το οποίο και κατέβασε στη συνέχεια αφού κατάλαβε πως ήταν λάθος να δημοσιοποιεί ό,τι θέλει να κάνει.

Σε κάθε περίπτωση και για να προστατέψουμε τον άγνωστο σε εμάς Σταύρο από το να γίνει εύκολος στόχος ενημερώνουμε τα μέλη των Δ.Σ των δύο συλλόγων πως κανένας δημοσιογράφος σε δυτικό κράτος δεν λειτουργεί ως "σάκος" του μποξ και προφανώς εδώ δεν είναι η Ρωσία του Πούτιν για να εφαρμόζονται τέτοιες μέθοδοι "σωφρονισμού". 

Η χώρα μας παραμένει μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και δεν είναι κράτος παρίας ώστε ο κάθε θιγόμενος να απειλεί διαδικτυακά όποιον δημοσιογράφο ή απλό πολίτη αναφέρεται και λέει την άποψή του για τα επιτεύγματα ανταγωνιστικού αθλητικού σωματείου της πόλης μας.

Για του λόγου το αληθές και επειδή ίσως κάποιοι παροικούντες την "Ιερουσαλήμ" δεν γνωρίζουν πως υπάρχει μέλος Φώτης Παναγόπουλος στα Δ.Σ των δύο συλλόγων παραθέτουμε και τα παρακάτω στοιχεία.

Τα ίδια που παραθέσαμε και σε όσους διατηρούν το ιστολόγιό μας ενεργό, και μας αφήνουν να ασκούμε το λειτούργημα μας ελεύθεροι, και προφανώς πεπεισμένοι πως είμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Εδώ βλέπετε τα μέλη του Δ.Σ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ηλιούπολης 


Και εδώ αυτά του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης




Δυστυχώς για τους δύο αυτούς συλλόγους δημοσιοποιούμαι το σοβαρό για την πόλη μας  θέμα γιατί προφανώς και είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος προστασίας έναντι ανθρώπων που δεν σέβονται βασικές αρχές της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Προφανώς και δεν είχαμε και άλλη επιλογή πέραν αυτής αφού ως γνωστόν "Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν.Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις"

Δεν περιμένουμε βέβαια από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας να κάνουν το αυτονόητο και να καταδικάσουν την απειλή βίας κατά εκπροσώπων του τύπου αφού προφανώς για κάποιους θεωρείται βολική εξέλιξη "απαλλαγής" όπως νομίζουν από "ενοχλητικές" γραφίδες ή για να ακριβολογούμε πληκτρολόγια.

Τελικά δεν βλέπω  να κερδίζουμε τίποτα ούτε και από αυτό το θέμα εκτός από την περαιτέρω αστυνομική φύλαξη της πόλης αφού ως  γνωστόν ουδείς θα ήθελε να έχουμε άλλη μια περίπτωση Σωκράτη Γκιόλια σε μια πόλη με βεβαρυμένο παρελθόν και ενεργές ομάδες υψηλής παραβατικότητας.

Βέβαια αυτό εμάς δεν μας καλύπτει όπως είχαμε ενημερώσει και τον αείμνηστο φίλο και συνάδελφο Σωκράτη Γκιόλια πως να ποντάρεις την φύλαξή σου σε μια αστυνομία που έχει θύλακες διαφθοράς ενέχει προφανώς μεγάλο ρίσκο και ατυχώς δικαιωθήκαμε τραγικά.  

Βλέπετε ατυχώς για εμάς, δέκα χρόνια μετά αντιμετωπίζουμε και πάλι τα ίδια θέματα ,τα οποία αφελώς θεωρούσαμε πως είχαν λυθεί από την οικονομική κρίση και την εδώ μέχρι πρότινος ισχυρή παρουσία των "δυνάμεων κατοχής" όπως τις αποκαλούν οι αριστεροί αλλά και ακροδεξιοί αυτής της πόλης. Κάποιοι θεωρούν πως υπάρχει εκ νέου χώρος για όλους αυτούς αλλά  εμείς είμαστε βέβαιοι και είναι φανερό πλέον και στην κοινωνία πως η ΑΝΟΧΗ  έχει εξαντληθεί και ο χρόνος τους είναι περιορισμένος για να επιστρέψουμε στις παλιές "καλές" μέρες που η χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι.

Το άρθρο δεν έχει στόχο τους Συλλόγους εφόσον πράξουν το αυτονόητο που είναι η απομάκρυνση του συγκεκριμένου κυρίου από τα διοικητικά τους συμβούλια. 

Προφανώς και θα μπορούσε να είναι ένα  fake προφίλ αλλά από την αμερικανική facebook μας ενημέρωσαν πως υπάρχει ταυτοποίηση με τηλέφωνο που παραπέμπει σε υπαρκτό πρόσωπο δημότη της πόλης μας.

Για την ιστορία η ανάρτηση που εξόργισε το μέλος των Δ.Σ των δύο συλλόγων της πόλης μας είναι αυτή εδώ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: