ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν κάνεις αφιέρωμα τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας "γυμνοσάλιαγκα " , δίνοντας βήμα σε ξεφτιλισμένες που προφανώς και δεν αποτελούν πρότυπο για καμία ΓΥΝΑΙΚΑ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Δεν κάνεις αφιέρωμα τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας "γυμνοσάλιαγκα " , δίνοντας βήμα σε ξεφτιλισμένες που προφανώς και δεν αποτελούν πρότυπο για καμία ΓΥΝΑΙΚΑ

 


Με έκπληξη διαβάσαμε στο site του Άγγελου Κάνδηλα το παράπονο της κα Διαμαντή πως αυτή και κάποιες άλλες γυναίκες όπως ισχυρίζεται έχουν δεχθεί λεκτική ΒΙΑ από μέσο της πόλης προφανώς εννοώντας το δικό μας , αφού ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεν κατήγγειλε ΔΗΜΟΣΙΑ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την ρατσιστική επίθεση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της  παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κα. Σούλα Μανώλη κατά αλλοδαπής γυναίκας. 

Το γεγονός της λεκτικής ΒΙΑΣ προφανώς και είναι πολύ σοβαρό για να μην καταγγελθεί στις αρμόδιες αρχές που αναζητούν τέτοια περιστατικά στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν την ΤΑΞΗ με ή χωρίς εισαγωγικά.

Το επίμαχο απόσπασμα από την συνέντευξη της κα Διαμαντή που βγήκε να παίξει το θύμα 


Είναι φανερό πως κάποιες κυρίες της πόλης  ΣΙΩΠΟΥΝ στον έκδηλο ρατσισμό στον οποίο και οι ίδιες συμμετέχουν,  ως ΚΑΤΙΝΕΣ που παριστάνοντας τις "γιατρίνες",  σε μια προσπάθεια  να σπιλώσουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. 

Και βέβαια εάν το μέσο ήταν ενημερωτικό και όχι ένα site που πρεσβεύει τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό ο δημοσιογράφος που θα έπαιρνε την συνέντευξη,  θα έπρεπε να ρωτήσει την κυρία Διαμαντή  που προέτρεπε άλλες γυναίκες να πιουν ΧΛΩΡΙΝΗ! ,  να αναφέρει τι εννοεί και από ποιο μέσο δέχθηκε λεκτική ΒΙΑ. Εκτός και εάν η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι για αυτούς τους δημοκράτες της φακής μορφή ΒΙΑΣ! 

Αλλά ο κος Κάνδηλας είναι γνωστός για τις "δημοκρατικές" του ευαισθησίες και το άφησε ως μικρός  "Γκαιμπελίσκος" που είναι,  να αιωρείται θεωρώντας πως θα μείνει από εμάς ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ. 

Προφανώς και δεν μας μετρήσατε καλά όταν επί 8μηνο στοχοποιούσατε τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη και βέβαια εμείς δεν έχουμε καμία αστική ευγένεια να μην αποκαλέσουμε ΨΕΥΤΡΑ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ όποια χωρίς ΑΙΔΩ και μη προσκομίζοντας κανένα απολύτως στοιχείο βγάζει διαδικτυακές  "ιατρικές" γνωματεύσεις θεωρώντας πως έτσι μπορεί να φιμώσει αυτό εδώ το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. 

Λάθος κάνει , και λάθος κάνουν όσοι θεωρούν πως ένα τσούρμο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ θα λασπολογούν ως κατίνες της γειτονιάς (συγγνώμη από τις Κατερίνες δεν φταίνε) έχοντας ΒΗΜΑ το site του γνωστού  "γυμνοσάλιαγκα" της παράταξης των υποψηφίων  φιλοχουντικών , που δεν ΕΙΔΕ δεν άκουσε αλλά προτίμησε να ΑΦΗΣΕΙ την "λάσπη" της κα Διαμαντή ,  θεωρώντας ίσως  πως πες -πες κάτι θα μείνει. 

Δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ,  οι δημότες μας γνωρίζουν καλά όλες και όλους μας και ο συγχρωτισμός με ΨΕΥΤΡΕΣ  δεν πρόκειται να σε κάνει ΠΟΤΕ επαγγελματία δημοσιογράφο,  αλλά απλώς ακόμα ένα τοπικό ΜΜΕ  στο δρόμο που χάραξε ο "Μεσσίας" της πόλης , με συνεργάτες του οποίου η συνεντευξιαζόμενη του κ. Κάνδηλα συνομιλούσε διαδικτυακά,  αφού το ΜΟΝΟ που τους χωρίζει είναι το χρώμα του φασισμού τους. 

Μόνο η Κική Παρασκευά , λείπει από το "λαμπρό" αφιέρωμα του κ. Κάνδηλα και βέβαια η συνυποψήφιά του η κα. Σούλα Μανώλη! Αφού συμπληρώνοντας στο αφιέρωμά του και αυτές, η ΑΠΑΞΙΩΣΗ της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας θα έχει ολοκληρωθεί  ΠΛΗΡΩΣ. 

Γιατί προφανώς και όλοι οι ΜΥΘΟΙ καταρρέουν όταν κάνεις ρεπορτάζ και όχι όταν αναμασάς λέξεις και φράσεις που ξεστομίζονται από χείλη που έχουν εδώ και καιρό τσακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ.  

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι τέλους με τους συκοφάντες μας - Όχι κ. Διαμαντή δεν θέλει να μας φτύσει η μισή πόλη!





Και μερικά από τα εμετικά ποσταρίσματα στην ΟΜΑΔΑ του facebook ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με διαχειρίστρια την κα. Διαμαντή,  που βέβαια επιλέχθηκε για να "τιμήσει" με τον δικό της μοναδικό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και που βεβαίως  δηλώνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ  τα  όσα αντιπροσωπεύει αυτή και οι "συνοδοιπόροι" της . 





Έχει και "ιατρικές" γνώσεις η κα. Διαμαντή και προτείνει και εξ ΄αποστάσεως θεραπείες σε όσους ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ δημόσια και χωρίς περιστροφές και αστερίσκους τον έκδηλο ρατσισμό και φασισμό από όπου και εάν προέρχεται. 


Θα προτείναμε χαριτολογώντας  στο ΚΥ Ηλιούπολης να την προσλάβει για να συνταγογραφεί στους "συντρόφους" της,  άλλωστε με μετάταξη θα πάει αφού είναι ήδη ΔΗΜΟΣΙΟΣ υπάλληλος σε διαφορετικό αντικείμενο από αυτό της ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ  που τελικά θα ήθελε να ακολουθήσει στη ζωή της. 

Το θέμα είναι πως εμείς δεν είμαστε τρελοί όπως βέβαια και αυτή δεν είναι γιατρός! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Η κα Διαμαντή Βοσινακη νομίζει ότι αποτελεί πρότυπο για την γυναίκα;!!
Όχι κύριες μου...δεν "μυριζετε" αξιοπρέπεια οταν μας έχετε βρίσει χυδαία επί μήνες ολόκληρες προσπαθώντας να καλύψετε την χυδαιότητα της φιλενάδας σας Σούλα Μανώλη και πολλών άλλων γυναικών και αντρών.
Όχι κα Διαμαντή Βοσινακη δεν εμπνειες σεβασμό όταν μου έγραφες να πιώ χλωρίνη ,να πιώ τα ψυχοφάρμακα μου κλπ..
Όχι κα Διαμαντή Βοσινακη δεν σέβομαι τέτοιες γυναίκες σαν και σένα που προστατεύουν το "είδος" τους ενώ η μυρωδιά της "γάγγραινα" σας δεν κρύβετε με ολα τα μεταξωτά του κόσμου.
Έχεις και το θράσος να πεις ότι τάχα είστε και θύμα κα Βοσινακη;!!!
Είσαι ντροπή των γυναικών και σίγουρα δεν έχουμε τίποτα να μάθουμε η να μιμηθούμε από σένα…
Πιο πολύ που σιχαίνομαι κάτω από όλους τους ουρανούς,όλες τις εθνικότητες,όλα τα χρώματα και όλα τα φύλα είναι ΟΙ ΔΕΙΛΟΊ.
ΟΙ ΔΕΙΛΟΊ είναι αυτή που προστατεύουν το "είδος" μην τυχόν και βρίσκονται και αυτοί στην "πυρά των κτήνων"...και έτσι τους τρέφει με συνεντεύξεις" μαϊμού " που δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα .
Τον παρακαλώ τον κο Κανδήλα να κάνει και ενα αφιέρωμα στην κα Σούλα Μανώλη,αφού και αυτή γιορτάζει σήμερα και τόσες μήνες παραπονιέται για την λεκτική βία που έχει δεχθεί τόσο άδικα όπως και η φιλενάδα της κα Διαμαντή Βοσινακη…