ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε αγαστή συνεργασία με τον Μωραίτη η κ.Διαμαντή που μας το έπαιζε και φίλη του μακαρίτη του Δ. Παρρά - Μέλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο πλευρό των συκοφαντών

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αγαστή συνεργασία με τον Μωραίτη η κ.Διαμαντή που μας το έπαιζε και φίλη του μακαρίτη του Δ. Παρρά - Μέλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο πλευρό των συκοφαντών


Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κάποιος πως η Κική Παρασκευά και ο Δημήτρης Μωραίτης έχουν μαζί τους την μυθομανή υποψήφια του Τάσου Ευσταθίου κ. Μανώλη καθώς και την υπάλληλο του ΟΑΕΔ κ. Διαμαντή που περιφέρει τον "όγκο" της ανάλογα που φυσάει ο άνεμος. 

Απλά εμείς σας το δίνουμε και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Σταθερή στις απόψεις για εμάς η κ. Διαμαντή συνομιλεί διαδικτυακά όπως θα δείτε παρακάτω με τους υβριστές του μακαρίτη Δημήτρη Παρρά που τάχα ήταν φίλος της.Τώρα που πέθανε θεωρεί λογικό να συνομιλεί με τους υβριστές του. Δείτε παρακάτω τι έγραφαν για εκείνον.




Τα έγραφαν την περίοδο που και η κ. Διαμαντή έδινε τον αντιμνημονιακό της αγώνα στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και μας έβριζε ως γερμανοτσολιάδες! 

Έτσι στο άθλιο χθεσινό ποστάρισμα της Κικής Παρασκευάς συμφώνησε η "Συριζαία" κ. Διαμαντή  αφού τέτοιες διαγνώσεις για την ψυχική μου υγεία έχει κάνει και η ίδια. Την οφθαλμοφανή δική της δεν την βλέπει μάλλον γιατί αποφεύγει τις ζυγαριές και χρησιμοποιεί καθρέπτες που ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ την πραγματικότητα. Εμείς της  συνιστούμε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην εργασία της και να αφήσει τις ιατρικές  διαγνώσεις από απόσταση ειδάλλως θα έχει την τύχη όλων των συκοφαντών μας. Άλλωστε την πληρώνουμε (δημόσιος υπάλληλος γαρ)  για να μας βρει δουλειά εμάς των "ανέργων" και όχι για να αποφαίνεται για την ψυχική μας υγεία εξ΄ αποστάσεως . Εκτός και έχει και αυτή τα "πτυχία" του κ. Μωραίτη που δεν το έχει σε τίποτα να μας πει πως σπούδασε και ψυχίατρος για να καλύψει τα τερατώδη ΨΕΜΑΤΑ του. 

Η "γιατρός" Διαμαντή συμφωνεί με την διάγνωση του ιστολογίου του "Μεσσία" 

Η συγγένειά της με ιδιοκτήτη τοπικού ΜΜΕ δεν θα την "σώσει" από την δική μας κριτική αφού μονίμως λέει ΨΕΜΑΤΑ για εμάς. Μία για τάχα ασθένειά μας , μία για την σχέση μας με μια ΜΥΘΟΜΑΝΗ φάλαινα που δεν αξίζει ούτε το ΦΤΥΣΙΜΟ μας. Πλέον μέχρι και η "φάλαινα" μιλάει για φλερτ μπας και πιστέψει κανένας μ@λ@κ@ς το χοντροκομμένο ΨΕΜΑ της. 

Ας συνεχίσουν ,εμείς εδώ είμαστε και αυτοί όλοι  σε λίγο θα αντιληφθούν πως χωρίς στοιχεία δεν πρέπει να συκοφαντείς κάποιον. Γιατί απλά θα σου γυρίσει ανάποδα και  με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και θα λες μετά ανοησίες για ασθένειες και τρελάδικα! 

Της κάνουμε "δώρο" και μία  φωτογραφία από την προεκλογική περίοδο ενδεικτική του ανοιχτού χαρακτήρα της αφού Πέμπτη ήταν στην συγκέντρωση του Γιώργου  Χατζηδάκη και Παρασκευή σε αυτή του Βαλασόπουλου. Προτιμάμε να την βάλουμε με τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για να "κάθεται" καλύτερα στο ιστολόγιό μας αφού δεν είμαστε site για να έχουμε τον απαιτούμενο χώρο! 


Στα μοναδικά like της κατάπτυστης ανάρτησης της κ. Παρασκευά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι "συνήθεις ύποπτοι" Σούλα Μανώλη και Χρήστος Παπαδόπουλος που είχε το θράσος να βρωμίσει και τον τοίχο στο fb ενός φίλου μας , στέλνοντας μας ευχές για την γιορτή μας! 

Ευχές που προφανώς και δεν είναι καλοδεχούμενες από έναν φιλοχουντικό. υβριστή μας όπως ο όπου φυσάει ο πολιτικός άνεμος κ. Παπαδόπουλος. 

Πάρτε και μια "γεύση" από δημοσιογραφία των οπαδών του "Μεσσία" της πόλης μας αφού εμείς εδώ δεν ήρθαμε για ευχολόγια αλλά για να διαλύσουμε ΜΥΘΟΥΣ που κρατάνε τον δήμο μας πίσω και να αναδείξουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων. 

Στην παρέα αυτών των συκοφαντών  αυτή την φορά δεν ήταν κάποιοι που αρχικώς με είχαν αδικήσει και είναι θετικό για αυτούς. Θετικό και για μένα γιατί τους θεωρούσα βαλτούς και όχι παραπλανημένους από τα λόγια μιας μυθομανούς. Εξακολουθεί βέβαια να συγχρωτίζεται διαδικτυακά μαζί τους ο κ. Δήμου που ποστάρει τον Παπαδόπουλο ως Φασίστας που είναι 


Όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" μαζί τα έβαλαν μαζί μου ακριβώς επειδή αναδεικνύω ως τοπικό ΜΜΕ καθημερινά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. Επικίνδυνοι όλοι αυτοί φυσικά και δεν είναι για μια Αστική Δημοκρατία και μπορούν να συνεχίσουν να διαφημίζουν τον Φασισμό τους διαδικτυακά. 

Άλλος με σφυροδρέπανα άλλος με Παπαδόπουλος για εμάς έχουν ήδη ηττηθεί και χαιρόμαστε που ασχολούνται με την "υγεία" μας προσπαθώντας να σώσουν ό,τι σώζεται από όσες άδικες επιθέσεις μου έχουν κάνει. 

Εμείς τους θύτες δεν του βαπτίζουμε θύματα και είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε τις ύβρεις τους , και να προστατέψουμε μια κοινωνία που προφανώς διψάει για ΑΛΗΘΕΙΑ 

Βάλτε και καμία μάσκα συκοφάντες μου  κάνει καλό και κυρίως προστατεύει την κοινωνία από τα σάλια σας δεξιά και αριστερά αφού άλλωστε για εσάς είναι όλοι ίδιοι. Αλλά δεν είναι έτσι . 

Και βέβαια παρακάτω και μια συζήτηση με πολύ ειδικό "βάρος" ανάμεσα σε "φιλενάδες" . Η Σούλα Μανώλη φαντάζεται ψεύτικα προφίλ , ρουμάνες συντρόφους , και απειλητικά μηνύματα . 



Όταν θα δει τα μηνύματα που η ίδια στέλνει προφανώς και θα αμφισβητεί και πάλι την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί εμείς ό,τι είπαμε το έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με στοιχεία. Την καλούμε να πάει τα μηνύματα στο Εκβιαστών όπως είχαμε καλέσει στο παρελθόν και άλλη που ευτυχώς είδε την ΑΛΗΘΕΙΑ και σιώπησε. 

Τέλος να θυμίσουμε στην κ. Διαμαντή πως ένας πρώην δήμαρχος ο Γιάννης Αναγνώστου είπε για εμένα πως παρά τις διαφορές μας εκτιμά τον αγώνα που κάνω για μια καλύτερη πόλη και παράλληλα διέψευσε τα περί αμοιβών μου από τον δήμο όσο ο ίδιος ήταν δήμαρχος. Ας ρωτήσει και τον τέως Βασίλη Βαλασόπουλο τι γνώμη έχει αυτή που βγάζει φωτογραφίες μαζί του και ας ρωτήσει και τoυς  επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων που προφανώς έχουν την δύναμη να γράψουν εάν κάτι τους ενοχλεί. 


Η κυρία Διαμαντή ενδιαφέρεται καιρό για την δική μου υγεία παραμελώντας την δική της . Θα το εκτιμούσα εάν ήταν ιατρός αλλά ατυχώς δεν είναι και φυσικά όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στο παλιό σοβιετικό κόλπο του όποιος διαφωνεί με το καθεστώς είναι "τρελός" . Όμως εδώ είναι Ελλάδα και όχι ΕΣΣΔ κ. Διαμαντή. Εδώ νίκησε ο Ζέρβας και όχι ο Άρης Βελουχιώτης για να μπορείς εσύ να επιβάλλεις την κομμουνιστική σου "ΛΟΓΙΚΗ" 


Φυσικά και το ρεπορτάζ είναι ημιτελή αφού προφανώς δεν περιμέναμε μέσα στους οπαδούς του κ. Μωραίτη να δούμε εκ νέου άτομα που ισχυρίζονται πως παλεύουν για την Δημοκρατία. Θεωρούσαμε πως έβαλαν μυαλό και δεν θα χρειαστεί να τα ξεφτυλίσουμε άλλο για τις κωλοτούμπες και τα ψέματά τους αλλά μάλλον δεν είχαμε ορθή κρίση.

Τους θεωρούσαμε πως είχαν ελάχιστη ηθική έστω αριστερή αλλά μας "απογοήτευσαν" και πάλι .  




Ποια αυτή της Ταϋλάνδης που ποστάρει ο μόνιμος τουρίστας της πόλης μας; 

Ας συνεχίσουν τον κατήφορό τους, το δικό μας ιστολόγιο με ή χωρίς εμένα θα συνεχίσει να υπάρχει αφού προφανώς και οι πολλοί θα διαβάζουν πάντα ΑΛΗΘΕΙΕΣ έστω και σε γλώσσα σκληρή , έστω και από ΜΜΕ που δεν συνάδει με την δική τους ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και στάση ζωής. 

Για τις χλωρίνες που προτείνει να πιούν η κ. Διαμαντή σε όσους δεν της λένε αυτά που θέλει άλλη φορά και αύριο μέρα είναι! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: