ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Ερμής" φασίστας διόρθωσε το κείμενο του αφού προφανώς ουδέποτε ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπήρξε αρθρογράφος περιοδικού στο οποίο συμμετείχε ο κος Μωραίτης

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ο "Ερμής" φασίστας διόρθωσε το κείμενο του αφού προφανώς ουδέποτε ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπήρξε αρθρογράφος περιοδικού στο οποίο συμμετείχε ο κος Μωραίτης



Ακόμα περιμένουμε τις αποδείξεις από τον φασίστα Δημήτρη Μωραίτη για τις επιχειρήσεις που δήθεν έχει στο όνομά του. Τελικά μήπως  αυτός ήταν ο άεργος που "πούλαγε" και το προφίλ του επιχειρηματία μαζί με αυτά του άνδρα και φυσικά του αυτοδημιούργητου και του επιτυχημένου;

Όσο για το περιοδικό που ισχυρίζεται πως ήταν εκδότης δεν έχει προσκομίσει απολύτως κανένα στοιχείο εδώ και τόσες μέρες, παράλληλα έχει διορθώσει και την ασυναρτησία πως τάχα στο κατάπτυστο αυτό έντυπο υπήρξε βασικός αρθρογράφος ο νυν υπουργός Εσωτερικών κος Μάκης Βορίδης. Αλλάζοντας  το σε αρθρογράφος που και  πάλι όμως ο Μάκης Βορίδης  δεν ήταν! 

Ο  υπουργός Εσωτερικών κος. Μάκης Βορίδης  με τον οποίο επικοινωνήσαμε από την πρώτη στιγμή,  μας τόνισε όπως μπορείτε και εσείς να δείτε εδώ πως  είχε παραχωρήσει απλώς μία συνέντευξη στο έντυπο και πέραν τούτου ουδέν. Και προφανώς κανέναν Μωραίτη δεν γνωρίζει ή πόσο μάλλον δεν είχε ως εκδότη να τον πληρώνει. 


Μπορείτε να διαβάσετε και την συνέντευξη εδώ όπου προφανώς και δεν είναι "ψεκασμένος" σαν το Δημήτρη Μωραίτη που ήθελε και θέλει την επιστροφή στη  δραχμή,  αλλά με λογική και κυρίως επιχειρήματα ο νυν υπουργός Εσωτερικών  διατύπωνε τις πάγιες θέσεις που έχει εκφράσει άλλωστε πολλές φορές και δημόσια 

Ο κος Μάκης Βορίδης δεν συνηθίζει άλλωστε να συναναστρέφεται ανθρώπους με φασιστικές ιδέες και προφανώς το κείμενο της "συκιάς" ,  πρέπει να διορθωθεί εκ νέου αφού αρθρογράφος δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο νυν υπουργός στο έντυπο αυτό,  και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανέναν Δημήτρη Μωραίτη.

Καμία επαγγελματική σχέση λοιπόν με ένα έντυπο που απηχούσε συγκεκριμένες απόψεις ανθελληνικές και ρωσόφιλες,  δεν θα  μπορούσε να έχει ο υπουργός όπως βέβαια είναι ξεκάθαρο και από τις απόψεις του για την παραμονή μας στο ευρώ που εκφράζει σε αυτή την συνέντευξη. 

Όσον αφορά για την τάχα δική μου καταδίκη  του έχω  απαντήσει . Όπως άλλωστε και πολλές φορές καταδείξαμε τα ψεύδη που γράφει ,  και φυσικά δεν θα πάψουμε να αναδεικνύουμε από το ιστολόγιο μας,  και να καταδικάζουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όσα πρεσβεύει. Το δικό μου ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ είναι ΛΕΥΚΟ και αναρτημένο στο διαδίκτυο την ώρα που ο ίδιος και η παρέα του κρύβουν από εσάς πως δεν είναι απολύτως τίποτα από τα φούμαρα που σας πουλάνε. 

Το ό,τι ο κος Μωραίτης θα έφτανε στο σημείο να "λασπώσει" και ένα υπουργό φυσικά και δεν το περιμέναμε . Αποδεικνύεται όμως άξιος συνεχιστής του Ηλία Κασιδιάρη και βέβαια ο Γκαίμπελς θα νιώθει περήφανος και για τα δύο αυτά "ανθρωποειδή". 

Το ό,τι ο κατά φαντασίαν κάτοχος πτυχίων, και πάλι κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Μωραίτης δεν κατάλαβε την διαφορά συνέντευξης από αυτή του βασικού αρθρογράφου δεν μας κάνει εντύπωση . Άλλωστε και αυτό αποτελεί  ένα ακόμα ψέμα του,  που αποδεικνύει πως δεν είναι  κάτι παραπάνω από έναν ακόμη  θλιβερό  υμνητής δικτατόρων. Είναι ένας Φασίστας που θεωρεί πως με ΨΕΜΑΤΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ θα διαφημίσει την ανυπαρξία του. 




Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως εξακολουθεί και πιστεύει πως ξεγελάει κανέναν με τα ψέματα που μας αραδιάζει στο κατάπτυστο ιστολόγιό του.  Και το ακόμα χειρότερα πως κάποιοι απελπισμένοι πόνταραν σε αυτόν για να μας πλήξουν. Ο "συνασπισμός" φασιστών εναντίον μας προφανώς και είναι ιδιαίτερα τιμητικός για εμάς,  που δεν έχουμε τέτοια προβλήματα αφού πάντα αναζητούμε και αναδεικνύουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Θα κληθεί να αποδείξει σύντομα τις συκοφαντίες του ο κος Μωραίτης , και ευελπιστούμε να μην έχει μπλέξει κάποιον "άτυχο" που θα έχει αναρτήσει από την δική του ip αυτές τις ανοησίες. 




Ρωτάς λοιπόν τον  φασίστα ποιες είναι οι εταιρίες του,  και σου απαντάει για ένα έντυπο που έχει κλείσει από την προηγούμενη δεκαετία,  και ξεχνάει μέχρι και τι πριν δύο μέρες ο ίδιος και οι συνεργάτες του έγραφαν. Οι λασπολόγοι δηλαδή Κική και Κώστας που διακινούν τον έκδηλο φασισμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Την μόνη γλώσσα που αποδεδειγμένα γνωρίζει ο κ.Μωραίτης είναι η γλώσσα του σώματος και φυσικά αυτός και μερικοί άλλοι θεωρούν τον "πατριωτισμό" επάγγελμα , και τον Φασισμό λύση στα προβλήματά μας. Επί της ευκαιρίας της επετείου από την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Οθωμανούς και πριν ανιστόρητοι  σας ανεβάσουν με υπερηφάνεια τους δικούς τους "ήρωες",  τους καλούμε να μελετήσουν την Ελληνική Ιστορία για να μην μπερδεύουν την Μπουμπουλίνα με την Ραχήλ Μακρή , και να μην κατηγορούν το πολιτικό σύστημα που εμείς εκλέγουμε ως "δοσιλόγους" μαθαίνοντας επιτέλους πως όλοι οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης ανήκαν σε κόμματα όπως το ρωσικό , το αγγλικό και το γαλλικό. 


Να κοιτάξουν επίσης πως ο υπασπιστής του βασιλιά Όθωνα και ήρωας της επανάστασης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ουδέποτε εξέφρασε θέσεις που αυτοί θεωρούν πως θα είχε εάν σήμερα ήταν εν ζωή. 

Να μάθουν ακόμα πως ο Μάρκος Μπότσαρης δεν ομιλούσε ελληνικά και θα χαρακτηρίζονταν άνετα "πίθηκος" και "βάρβαρος" από  κάποιους που θεωρούν εσφαλμένα πως ΕΘΝΙΚΟ δεν είναι το ΑΛΗΘΕΣ αλλά μύθοι , θρύλοι και φαντασίες "ψεκασμένων" και ανιστόρητων που αναζητούν μια Αρία Φυλή και μια "καθαρότητα" που δεν έχει ουδεμία επιστημονική τεκμηρίωση,  αφού δεν υπάρχει. 

Τα "αυγά του φιδιού" προφανώς και νιώθουν άβολα όταν αναγκάζονται να παραδεχθούν πως ο αγώνας για την Ελευθερία από τους Οθωμανούς δεν ήταν επίτευγμα μόνο Ελλήνων αλλά όσων για τα δικά τους συμφέροντα βοήθησαν αυτό το Έθνος μας  να αποκτήσει κρατική οντότητα. 

200 χρόνια μετά κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν πως είμαστε σκλάβοι όσων μας βοήθησαν να απαλλαγούμε από τον τουρκικό ζυγό και φυσικά εμείς το μόνο που θα τους πούμε είναι πως κανένα κράτος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς συμμάχους,  και φυσικά ακόμα και η επιλογή "δυνάστη" αποτελεί ύψιστη προσφορά προς την πατρίδα. 

Όσοι θεωρούν άλλωστε πως ακόμα και εάν δεν χρωστάγαμε δισ. ευρώ θα ήμασταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ απλώς διαβάζουν λάθος την Ιστορία και οδηγούν με την "ανεμελιά" τους την χώρα μας σε νέες τραγωδίες , θεωρώντας πως μπορούμε να τα βάλουμε με όλο τον κόσμο για τα "δίκαιά" μας και τα εισαγωγικά απαραίτητα αφού θεωρητικά μπορούμε να θέλουμε και την Ινδία δική μας,  εκτός φυσικά από τα παράλια της Μικράς Ασίας και την πρωτεύουσα του Βυζαντίου την Κωνσταντινούπολη. 

Ενός Βυζαντίου πολυπολιτισμικού που κατέρρευσε όταν κάποιοι αποφάσισαν πως ήταν προτιμότερο το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα! 

Και κάπως έτσι μας έμεινε το τουρκικό  φέσι στην Πόλη και χρεωθήκαμε  ως κράτος στους δανειστές μας. 

 Αναμένουμε από τον μαϊμού επιχειρηματία του Εξωτερικού κ. Μωραίτη να πει στα εναπομείναντα σούργελα που τον θεωρούν αξιόπιστο τι δουλειά κάνει εκτός από το να συκοφαντεί εμάς , αφού εταιρία δεν έχει στο εξωτερικό και του ταιριάζει απόλυτα ο χαρακτηρισμός του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια , αφού βρωμίζει με τα ψέματά του όσους ατυχώς για το παρεάκι του , η λάσπη δεν πιάνει πάνω τους. 

Εκτός από το να σκύβει δεν έχει καμία άλλη γνώση και φυσικά όλη η πόλη ξέρει με ποιον επέλεξε να μοιραστεί την ιδιαιτερότητά του. 

Σταύρος Μαρίνης. 

Διαβάστε επίσης : 

Η δική μας απάντηση στο σχόλιο του Δ. Μωραίτη σε γνωστή ομάδα του facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: