ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σύμφωνα με την alexa.com ΟΛΑ τα τοπικά ΜΜΕ είναι σε θέσεις πάνω από τις 349.000! στον κόσμο!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Σύμφωνα με την alexa.com ΟΛΑ τα τοπικά ΜΜΕ είναι σε θέσεις πάνω από τις 349.000! στον κόσμο!


Προφανώς και δεν ανησυχούν οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που οι 100-300 μοναδικοί επισκέπτες και οι 2000-3000 καθημερινές προβολές είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα στα ιστολόγια και ιστοσελίδες της πόλης. 

Βλέπετε μετράνε καλύτερα με τα Google Analytics που βέβαια ΘΑΥΜΑΤΑ δεν κάνουν και δεν μπορούν να δώσουν 20.000 έως 50.000 καθημερινές προβολές όταν αυτές ευτυχώς ή δυστυχώς δεν υπάρχουν για τα τοπικά μας ΜΜΕ. 

Και βέβαια εμείς σεβόμαστε για τις δικές σας ΕΠΙΛΟΓΕΣ ενημέρωσης και χαιρόμαστε που τουλάχιστον ενημερώνεστε από τα δήθεν συστημικά ΜΜΕ που καθημερινά έχουν χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες και εκατομμύρια προβολές ενημερώνοντας εσάς στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ επαγγελματισμό!

Έτσι και επειδή γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως η zougla.gr δεν έχει ΚΑΜΙΑ συνδρομή ( ούτε είχε ποτέ) στην alexa.com παρουσιάζουμε πάνω στην φωτογραφία την θέση της σε Ελλάδα και κόσμο για να μην σας παρασύρουν οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ πως τάχα διαδικτυακά υπάρχουν. 

Όσον αφορά τις δικές μας επισκέψεις δεν ήταν ποτέ όσες εμείς θα επιθυμούσαμε και φυσικά ουδέποτε σας είχαμε πουλήσει ΦΥΚΙΑ για μεταξωτές κορδέλες. 

Απλώς δεν σας αφήναμε ΕΡΜΑΙΑ σε χέρια φασιστών όπως τους οπαδούς του Μεσσία που φαντάζονται πως έχουν απήχηση ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ σε κάθε τους ανάρτηση κάθε θεσμό της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Εμείς ήμασταν και θα παραμείνουν το ίδιο ΣΚΛΗΡΟΙ με οιοδήποτε δεν πιστεύει στην Αστική μας Δημοκρατία και δεν την ΥΠΗΡΕΤΕΙ καθημερινά και ΟΧΙ κάθε τέσσερα χρόνια. 

Δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ για το τι κυκλοφορεί γύρω μας ποιοι διαβάζουν εμάς και παράλληλα ΚΛΕΙΝΟΥΝ το ΜΑΤΙ στον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό και πόσοι "Ταλιμπάν" υπάρχουν σε αυτή την πόλη. 

Καλούμε μάλιστα τους υπαλλήλους της καθαριότητας να δουλεύουν καμία ώρα παραπάνω ( άλλωστε υπερωρίες πληρώνονται κάθε μήνα) μπας και είναι υποφερτή αυτή η πόλη στον τομέα της καθαριότητας αντί να ασχολούνται με το αντιεμβολιαστικό κίνημα ή να υμνούν δικτάτορες. 

Και βέβαια είναι θέμα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ η καθαριότητα της πόλης αφού έχει την δυνατότητα να δώσει την δομή σε ιδιώτη από τώρα και να μην περιμένει την ΦΥΣΙΚΗ πορεία των πραγμάτων που οδηγούν σειρά δομών σε ιδιώτες. 

Δεν είναι δική μας ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ αλλά κοινή λογική αφού σε λίγο οι δήμοι δεν θα έχουν να πληρώσουν καν τους εργαζομένους τους με την κρατική χρηματοδότηση που παίρνουν! 

Ο Δήμος Αθηναίων ΕΔΩΣΕ την δομή ΠΡΑΣΙΝΟΥ σε ιδιώτες και έτσι πλέον η Αθήνα δεν έχει τα χάλια που έχουν άλλοι δήμοι που θεωρούν πως ο κρατισμός θα τους σώσει. 

Μπαίνοντας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορείτε να δείτε τι δώσαμε ως δήμος για το Πράσινο και έτσι να μην έχετε αυταπάτες γιατί είναι σε αυτή την τραγική κατάσταση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τόσο του αρμόδιου αντιδημάρχου όσο και των 18 περίπου υπαλλήλων της δομής. 

Κλείνοντας να τονίσουμε στους ενεργούς φασίστες πως έχουμε 2021 και όχι 2012 και κανείς θα ασχοληθεί με το κακομαθημένο "παιδί" της Ε.Ε την πατρίδα μας δηλαδή που έχει βοηθηθεί από την Δύση περισσότερο από οιοδήποτε άλλο κράτος - μέλος της Ε.Ε. 

Έτσι δεν θα τους "σώσουν" οι Κασιδιάρηδες της πόλης ή οι "πιστοί" Ορθοδοξοταλιμπάν που θεωρούν πως η πανδημία είναι πεδίο δόξης λαμπρό για να μας υπενθυμίσουν πόσο καλά περνάγαμε επί Γεωργίου Παπαδοπούλου και πόσο "ευπατρίδης" ήταν ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας! 

Σας αφιερώνουμε και ένα ωραίο τραγούδι σε όσους έχετε ακόμα αυταπάτες τι εστί ΦΑΣΙΣΜΟΣ κόκκινος σε αυτή την περίπτωση με τον ΜΑΥΡΟ να μην διαφέρει και σε πολλά παρά μόνο στο ΧΡΩΜΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: