ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμμένουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ... Όχι κ. Τζόλα δεν μας φαίνεσαι ΗΛΙΘΙΟΣ φασίστας χειρίστου είδους είσαι για να μην έχεις και αυταπάτες

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Εμμένουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ... Όχι κ. Τζόλα δεν μας φαίνεσαι ΗΛΙΘΙΟΣ φασίστας χειρίστου είδους είσαι για να μην έχεις και αυταπάτες

Ο αντιεμβολιαστής , αντιμνημονιακός αλλά δυστυχώς ΦΑΣΙΣΤΑΣ κ. Χρήστος Τζόλας έμαθε και "γαλλικά" και διάβασε και Georges Courteline.

Και βέβαια ο ένας ρατσιστής ήταν θέμα χρόνου πως θα ανακάλυπτε τον άλλο! Έτσι αφιερώνουμε στον απεχθή φασίστα το παρακάτω "ευφυολόγημα"  του Γάλλου κρατικοδίαιτου μυθιστοριογράφου αφού προφανέστατα σε όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ αρέσουν οι ΜΥΘΟΙ τους οποίους ως μέσο οφείλουμε να ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ , στην προσπάθεια που κάνουμε για έναν καλύτερο κόσμο που ήδη έχει ανατείλει! 

Έναν κόσμο όπου οι πολλοί αποφασίζουν και που κυριαρχούν οι αξίες του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που τόσο ξένες  είναι για ανθρώπους που υπηρετούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ , έστω και εάν η εν γένει πορεία τους έχει ως μοναδικό ΚΙΝΗΤΡΟ τους  το προσωπικό συμφέρον  αλλά και το ΜΙΣΟΣ για όσα ως ΜΜΕ υπηρετούμε (σε αγαστή συνεργασία με την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ) που φυσικά δεν είναι το πρόβλημα αλλά αρωγός στο να βρεθούν λύσεις. 

ΜΜΕ που είπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας , και που έγιναν στόχος όλων των δικτατόρων και φυσικά των οπαδών τους! Και μιλάμε βέβαια για την συντριπτική πλειοψηφία αυτών και όχι για τις ελάχιστες θλιβερές εξαιρέσεις που ατυχώς για τύπους σαν τον Τζόλα δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα και ΦΤΥΝΟΥΝ κατάμουτρα τις Ναζιστικές του αντιλήψεις. 

Γράφει λοιπόν ο Γάλλος μυθιστοριογράφος Georges Courteline σε ένα "ευφυολόγημά" του: 

"Ο άντρας είναι το μόνο αρσενικό ζώο που δέρνει το θηλυκό του. Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να συμπεράνει ότι ο άντρας είναι το πιο βάναυσο αρσενικό, αν η γυναίκα δεν ήταν, από όλα τα θηλυκά, το πιο ανυπόφορο".
Georges Courteline

Και βέβαια ως ΜΜΕ δεν μας ενδιαφέρει η ΗΔΟΝΗ που νιώθει κανένας Φασίστας αφού ο δικός μας ρόλος δεν είναι να χαϊδεύουμε αυτιά αλλά να υπηρετούμε ΑΞΙΕΣ. 

Για τον έτερο δεν ασχολούμαστε καν, ας αναζητήσει τα ΤΣΙΡΚΑ  στον περίγυρό του,  άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν σε αυτή την πόλη τι σημαίνει Μιχάλης Τασούλας , εκτός από τον Άγγελο Κάνδηλα προφανώς,  που βρήκε  στο πρόσωπό του τον "ιδανικό" φίλο , στην απέλπιδα προσπάθειά του να κάνει το ΜΑΥΡΟ άσπρο! 

Άλλωστε ο Άγγελος Κάνδηλας στην προσπάθεια του να είναι σε όλους αρεστός,  καταντά απλώς ΓΕΛΟΙΟΣ. 

Οι απόψεις του κ. Τασούλα για τον κόσμο και η απέχθεια του για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι εμφανής στον διαδικτυακό του κήπο! Ύβρεις για την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, επιχειρήματα ενός ανθρώπου που θεωρεί πως μπορεί να αλλάξει μια κοινωνία που ατυχώς για τύπους σαν τον Τζόλα και τον Τασούλα έχει εύκολη και απρόσκοπτη πρόσβαση στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και δεν ενημερώνεται από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δεν διορθώνουν ούτε τα λάθη τους και βγαίνουν να μας ζητήσουν και τα ρέστα θεωρώντας πως η εποχή ΕΥΝΟΕΙ φασίστες. 

Η αλήθεια είναι πως βαριόμασταν και να γράψουμε το κείμενο αλλά μόλις είδαμε να αναφέρονται ως μορφωμένοι και τάχα δημοκράτες Γάλλοι "διανοούμενοι" που προετοίμασαν την ΜΗ μαζική αντίσταση των Γάλλων στο ΤΕΡΑΣ του Ναζισμού το ξανασκεφθήκαμε. 

Οι "Ορθοδοξοταλιμπάν" τύπου Τζόλα προφανέστατα και θεωρούν έξυπνο τον ΡΑΤΣΙΣΤΗ και ΜΙΣΟΓΥΝΗ Georges Courteline . Ας τον έχουν λοιπόν πρότυπο και ας μην ασχολούνται με τοπικά ΜΜΕ που τους στεναχωρούν και θα τους στεναχωρούν αφού εμείς θα παραμείνουμε να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ μια Αστική Δημοκρατία που είναι το τελευταίο μας καταφύγιο πριν καταλήξουμε  "Ταλιμπάν" ΚΟΚΚΙΝΟΥ ή ΜΑΥΡΟΥ χρώματος.

Βέβαια οι παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟΙ  μας διαφημίζουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ως τάχα ΕΞΥΠΝΑΔΑ. Και εμείς απλώς τους εκθέτουμε σε ΔΗΜΟΣΙΑ θέα όπως έχει υποχρέωση κάθε δημοκράτης να πράττει. 

ΥΓ: Και βέβαια οι "εξυπνάδες" αυτές δεν έχουν καμία θέση ούτε στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απλώς δεν περιμέναμε από τον Παλαιοπασόκο Τασούλα να γνωρίζει ποιος υπήρξε ο Georges Courteline. 
Ξέρει βέβαια ποιος είναι ο Τζόλας αφού ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χρώμα. 
Ας συνεχίσουν τον συγχρωτισμό και τον διαδικτυακό τους διάλογο αφού προφανέστατα και θεωρούν πως θα λύσουν τα προβλήματα της πόλης ΥΜΝΩΝΤΑΣ δικτάτορες. Και βέβαια για εμάς αμέτοχοι δεν είναι όσοι στην προσπάθεια τους να τα έχουν καλά με όλους "υιοθετούν" αναρτήσεις που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Οι "Κασιδιάρηδες" και οι "Βελουχιώτηδες" της πόλης πιασμένοι χεράκι - χεράκι με τους "Κολοκοτρώνηδες" υπηρετούν με συνέπεια την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής που πολεμάει αυτό το τοπικό ΜΜΕ αλλά και εκατομμύρια διεθνώς που υπηρετούν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που "τρέχει" από τα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έως τις μέρες μας και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν ηττημένο φασίστα να ξαναγράψει την Ιστορία όπως βολεύει τον ΦΑΣΙΣΜΟ του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: