ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σχόλια ντροπής στην ομάδα στο facebook ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά με τους διαχειριστές της ομάδας να τα αφήνουν ακόμα σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Σχόλια ντροπής στην ομάδα στο facebook ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά με τους διαχειριστές της ομάδας να τα αφήνουν ακόμα σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!


Οι "καλοί χριστιανοί" ή μάλλον "Ορθοδοξοταλιμπάν" ακόλουθοι της ομάδας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση αφού οι διαχειριστές της ομάδας τους έχουν συνηθίσει στην ανέξοδη κριτική της τζάμπα μαγκιάς και έχουν μαζέψει ό,τι σε μαύρο ή κόκκινο φασισμό κινείται στην πόλη. 

Διαβάστε τι λένε για την κόρη του Χαρδαλιά που είναι άριστη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής τα φασιστοειδή της ομάδας που αρκετά εξ΄αυτών χρησιμοποιούν και fake προφίλ γιατί ντρέπονται για τον φασισμό τους. Κάποιοι άλλοι όπως σας γράψαμε θεωρούν πως είναι και "πατριώτες" και αναμένουν "Μεσσίες" να τους σώσουν από μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που δεν τους επιτρέπει να εφαρμόσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις εις βάρος της κοινωνίας και της χώρας. 





Και οι δύο διαχειριστές της ομάδας ψήφισαν ΝΔ και είναι απορίας άξιο πως ανέχονται τόσους φασίστες να ενεργούν κατά αυτόν τον χυδαίο τρόπο εναντίον ενός ανθρώπου που έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και χειρουργήθηκε πρόσφατα. 

Οι "καλοί χριστιανοί" που δεν χάνουν ευκαιρία να διαφημίσουν τις δράσεις και το φιλανθρωπικό έργο ορισμένων Ενοριών αφήνουν τους "ψεκασμένους" "Ορθοδοξοταλιμπάν" να βγάζουν το ΜΙΣΟΣ τους κατά της Δημοκρατίας αφού όσοι μας κυβερνούν εκλέχθηκαν από εμάς και δεν κατέλυσαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να αποκτήσουν θέσεις ευθύνης. 

Μάλιστα στο τελευταίο τους πόνημα κατά του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη έβαλαν έναν ανεμβολίαστο ΦΑΣΙΣΤΑ να τον υβρίσει επειδή αυτοί είναι τόσο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ που δεν τολμούν να πουν ούτε το όνομα τους Και φυσικά ο μέσος αναγνώστης έχει αντιληφθεί πως οι φασίστες και γελοίοι διαχειριστές της ομάδας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από άλλους φασίστες ας μην λοιπόν παραπονιούνται για όσα θα ΥΠΟΣΤΟΥΝ. 

Όσο για τον κ. Τζόλα που τάχα βγήκε να μας κάνει μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ ας κοιτάξει την οικογένειά του και ας μην ασχολείται να "σώσει" τον κόσμο από την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που δωρεάν του προσφέρουμε σε αγαστή συνεργασία με την πλειοψηφία των ΜΜΕ που αυτός και οι ομοίοι του θεωρούν "μπουκωμένα". 

Το ιστολόγιο αυτό δεν έχει συκοφαντήσει ποτέ κανέναν μιλάει πάντα με στοιχεία και αποδεικνύει πάντα όσα γράφει. Ας ρωτήσει ο κ. Τζόλας την πρώην σύζυγό του εάν τον θεωρεί δημοκράτη και ας σταματήσει τις απειλές γιατί τον πληροφορούμε πως εμείς την ομάδα των φασιστών θα την κατεβάσουν προεκλογικά για να μην έχει και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως θα μας προτείνει ο Τζόλας και οι άλλοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και δήμαρχο όπως μας πρότειναν και το 2019. 

Και επειδή εμείς ενθυμούμαστε κ. Τζόλα εσείς μας είχατε καλέσει στο τηλέφωνο να συναντηθούμε δεν είχατε αυτή την άποψη για το ιστολόγιό μας αλλά προφανώς τόσο ΦΑΣΙΣΜΟ εμείς δεν θα μπορούσαμε να τον ανεχθούμε όπως και η πλειοψηφία των δημοτών μας που γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας από εμάς. 

Δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με τους αρχαίους Έλληνες , τζάμπα τους επικαλείσαι προφανώς επειδή αγνοείς εκτός από τις επιστημονικές εξελίξεις και παντελώς Ιστορία. 

Το "σπουδαίο" dna προφανέστατα και έχει τις ρίζες του στα βάθη της Ανατολής Τέλος λυπούμαστε βαθύτατα που οι εμβολιασμένοι τύπου Κάνδηλα αφήνουν τα φασιστοειδή να μας αποκαλούν "μπολιασμένους" επειδή πράξαμε ως οφείλαμε πρωτίστως το κοινωνικό μας καθήκον. 

Τέλος λιβελλογραφήματα δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Τζόλα,  και μην μας προκαλείς άλλο  γιατί ο φασισμός σου δεν ΦΟΒΙΖΕΙ κανέναν. 

Όσο για την απήχηση του κ. Κάνδηλα στους "ψεκασμένους" δεν θα ήταν καν άξια αναφοράς εάν μέσα στο ιστολόγιο του και στην ομάδα του δεν επώαζε το "αυγό του φιδιού" που θεωρεί πως μας τρομάζει. 

Αντιμετωπίσαμε χειρότερους ΦΑΣΊΣΤΕΣ και τους στείλαμε φυλακή κ. Τζόλα δεν θα ανεχθούμε στην πόλη μας δεύτερο γύρο. Η πόλη αυτή θα παραμείνει αφιλόξενη για τις θεωρίες συνωμοσίας σας που βέβαια τις αποκτήσατε σε μεγάλη ηλικία την ώρα που κάποιοι πάλευαν και παλεύουν για όσα εσείς ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ με τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο "επαναστάτης" Άγγελος Κάνδηλας είναι υπάλληλος του υπουργείου Ανάπτυξης και προφανέστατα το χόμπι του είναι να διασύρει όσους με επαγγελματισμό πράττουν το καθήκον τους απέναντι στο λειτούργημα που ασκούν και στην κοινωνία. 

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα αφού πολλοί προθυμοποιήθηκαν να μας μιλήσουν για το ποιόν σας για να μην νομίζει και ουδείς πως τα βάλαμε και με κανέναν ηθικό που τον ενόχλησε η ΑΛΗΘΕΙΑ ζώντας μονίμως μέσα στο ΨΕΜΑ και στις θεωρίες συνωμοσίας. 

Όσο για τον "κιτρινισμό" μας ας αναμένει να διαβάσει την συνέχεια για να κρίνει και αυτός πως μπορούμε να γίνουμε κίτρινοι όταν απέναντί μας έχουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ,  που θεωρούν μαγκιά τους να ξυλοφορτώνουν ανυπεράσπιστους πολίτες. 

Τέλος λυπούμαστε που για μια ακόμη φορά αναγκαζόμαστε να γίνουμε ΣΚΛΗΡΟΙ αλλά ως μέσο την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν την ανεχόμαστε ακόμα και από "φίλους". 

ΥΓ: Ουδείς θέλει να σε κάνει πειραματόζωο κ. Τζόλα αλλά προφανέστατα και αγνοείς ακόμα και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας. Άναψε και μια λαμπάδα στον Ευάγγελο Βενιζέλο που σε σώζει με τον κατάπτυστο νόμο του για τα προσωπικά δεδομένα και ανέμενε έως το τέλος του χρόνου παραμένοντας ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και αναρτώντας συκοφαντίες που φυσικά έχουμε ξανακούσει από όσους έγιναν στόχος της δημοσιογραφικής μας έρευνας. 


Δεν θα βάλουμε προφανέστατα τα εμβόλια εκεί που αρέσει στους ομοίους σου! 

Και βέβαια ο υπάλληλος του δήμου στον τομέα καθαριότητας βγήκε να πει το παράπονό του για τον δημοσιογράφο , ενδιαφερόμενος για την ΥΓΕΙΑ του και εάν έχει κάνει το εμβόλιο! 



Να τους απαντήσουμε λοιπόν με στοιχεία όπως πάντα,  την ώρα που οι διαχειριστές ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ  που τους ανέχονται ενώ είναι εμβολιασμένοι,  (και ο ένας έχει χάσει και την μητέρα του από covid-19 ) αφήνουν τους "ψεκασμένους" να διαδίδουν fake news . Και βέβαια δεν περιμέναμε από έναν σκουπιδιάρη να μας μιλήσει για την αυτοδιάθεση αφού προφανέστατα και ο άλλος μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί γυμνός στο δρόμο ή να κυκλοφορεί διαδίδοντας έναν θανατηφόρο ιό παντού αλλά θα ήταν παραλογισμός η Πολιτεία να αδιαφορήσει και να του επιτρέπει τον συγχρωτισμό με άλλους. Και βέβαια ο δημοσιογράφος και την ταυτότητα του έχει ανεβάσει και το πτυχίο του και αναμένει από τους πραγματικά τζάμπα - μάγκες σαν και αυτούς που τον συκοφαντούν να πράξουν το ίδιο. 

Για να μην έχουν και απορίες οι οδηγοί απορριμματοφόρων και να συνεχίσουν απρόσκοπτοι την εργασία τους , ας δουν και το παρακάτω. Οι ίδιοι ας ποντάρουν στην θεά τύχη για τους ιδίους αλλά ας μην βάζουν σε κίνδυνο προσφιλή τους πρόσωπα και κυρίως την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που έχει κάνει το εμβόλιο όχι επειδή φοβόταν για την ζωή της , αλλά ως ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης.




Και βέβαια το πιστοποιητικό αυτό δεν είναι κοινωνικών φρονημάτων αλλά ο μοναδικός τρόπος για να μην εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα ο ιός και καταστραφούν τα πάντα. Ο σκουπιδιάρης προφανώς και δεν κατανοεί πως η ανθρωπότητα περνάει μια τρομερή πανδημία και πως εάν δεν υπήρχε το εμβόλιο σήμερα θα μιλάγαμε για τα παρακάτω κρούσματα και ΝΕΚΡΟΥΣ αλλά για πολλαπλάσια. 


Και φυσικά το εμβόλιο δεν το έκανε ουδείς "ευχάριστα" , όπως και ουδείς ήθελε από αυτούς που τάχα κινούν τα παγκόσμια νήματα ( εμείς τα κινούμε με την ψήφο μας όσον αφορά βέβαια τον δυτικό κόσμο) να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του και να διαλύσει την Παγκόσμια Οικονομία. Τις θεωρίες συνωμοσίας τις ακούσαμε και τις διαβάσαμε και παλιότερα σε κάθε νέα ανακάλυψη που τελικά βοήθησε τον κόσμο και έτσι όλες και όλοι καταλαβαίνουν όσοι κινούνται με γνώμονα την λογική πως ως μέσο έχουμε επιδείξει πραγματική αλληλεγγύη και έχουμε δείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους το ΑΞΙΖΟΥΝ. Το να κλείνουμε το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν θα το δουν από εμάς όσοι διαχρονικά βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτό της χώρας. 

Ένα χρόνο τώρα κατηγορούν τον δημοσιογράφο για διαφθορά με επιχειρήματα του τύπου ( δύο σουβλάκια και μια coca-cola) , μιλάνε για "μπουκωμένα" ελληνικά ΜΜΕ την στιγμή που έχουν πάρει τα λιγότερα χρήματα από όλα τα κράτη του δυτικού κόσμου και θέλουν να μας παρουσιάσουν ως ήρωες τους πρώην αντιμνημονιακούς και νυν αντιεμβολιαστές ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θεωρούν πως θα πάρουν την ρεβάνς. 

Η Ιστορία δεν γράφεται από τους ηττημένους ας το καταλάβουν καλά οι τζάμπα- μάγκες πως για να υπάρχει αυτό το ΜΜΕ και η Αστική Δημοκρατία στην χώρα μας χύθηκαν ποτάμια αίματος. 

Και χύθηκαν από όσους δεν φοβήθηκαν ένα εμβόλιο , από όσους δεν υπολόγισαν ποτέ τις απειλές φασιστών και δεν υιοθέτησαν θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψουν τα δικά τους λάθη. 

Τα μνημόνια ήταν η λιγότερο επώδυνη ΛΥΣΗ για το θέμα υπερδανεισμού και χρεοκοπίας της χώρας μας και τα εμβόλια μοναδική ΛΥΣΗ αναχαίτισης της πανδημίας έως ότου βρεθεί φάρμακο. 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...


"Άρχοντες" ,δεν βρίσκεστε στην δεκαετία του 40, σε ένα χαμένο πεδίο όπου τα όστρακα σφυρίζουν κοντά στα αυτιά σας και τα αεροπλάνα πετάνε πάνω από το κεφάλι σας.Και εκεί με το μέτωπο,τα μάτια και την μύτη στο έδαφος ,συναντάς μια πατάτα.Και προσεύχεσαι ότι αυτό το κομμάτι ύλης θα σώσει το παιδί σου.

"Άρχοντες" δεν βρίσκεστε στην δεκαετία του 80 σε ένα κομμουνιστικό κράτος όπου μια γυναίκα με ένα παιδί ενός έτους ,ξύπναγε στις τέσσερις η ώρα το πρωί, αφήνοντας το μωρό μόνο του στο σπίτι , ώστε να καθίσει στην ουρά για γάλα.Το γάλα τίς περισσότερες φορές τελείωνε μπροστά στα μάτια της και έκλαιγε όση ώρα κρατούσε η διαδρομή προς το σπίτι(όπου τις περισσότερες ώρες της ημέρας δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα καί νερό).

"Άρχοντες" δεν βρίσκεστε στο Αφγανιστάν του 2021 ,όπου ένα παιδί σε σταματάει στο δρόμο γιατί θέλει να σε ρωτήσει κάτι: "Μπορείτε να με πάτε σε μια άλλη χώρα;","Μήπως η δική σου χώρα; "
Και τότε, τον ρωτάς γιατί το θέλει αυτό και η απάντηση είναι:"Φοβάμαι!","Τρέμω, λοιπόν,τους Ταλιμπάν!"

"Αρχοντες" , απολαύστε την ειρήνη γιατί δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει πόλεμος, πείνα, πραγματική καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ο θάνατος ενός νεογέννητου μωρού μπροστά στα μάτια σας, κομμουνιστικές φυλακές γεμάτες ανθρώπους, μόνο καί μόνο γιατί είχαν τιμή και αρχές.

"Άρχοντες" ,παρενέργειες θα έχετε από τόση μαζεμένη ηλιθιότητα και όχι απο τα εμβόλια που οι πιθανότητες να πάθετε κάτι είναι σχεδόν μηδαμινές

"Άρχοντες" η πολιτεία σας ενημερώνει και σας "παρακαλάει" να εμβολιαστειται και εσείς γράφετε αρλουμπες περί "χούντες" και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων."Αρχοντες" εχετε το δικαίωμα να σκορπίσετε ανεξέλεγκτα τον ιό...
Moderna κάνε το θαύμα σου και βγάλε ένα εμβόλιο κατά της ηλιθιότητας γιατί θα έχεις "απεριόριστα" κέρδη!!!

ΥΓ:Το να διαβάσω ότι τάχα μου στεναχωρήθηκε η Madame Διαμαντή η οποία πρίν ένα χρόνο ήταν έτοιμη να μου δώσει να πιω χλωρίνη και αν είχαν την ευκαιρία οι"δημοκράτες" της Ηλιούπολης θα με "λιντσάρανε" στην κεντρική πλατεία της πόλης ,επειδή τόλμησα να καταγγείλω τον ρατσισμό που βίωσα από την γνωστή Σούλα Μανώλη ,μου προκαλεί un énorme dégoût.