ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα "αριστερός σανός" με την χορηγία της Περιφέρειας Αττικής και χαρούμενο οικοδεσπότη τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τζάμπα "αριστερός σανός" με την χορηγία της Περιφέρειας Αττικής και χαρούμενο οικοδεσπότη τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη


Συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη για τον καλλιτέχνη που επέλεξε να "διαμορφώσει" ενσυνείδητους πολίτες.  Ο "αντιμνημονιακός" αριστερός τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποτελεί διαχρονικά έναν χειρίστου είδους λαϊκιστή που μέσω της "τέχνης" του φαντάζεται παγκόσμιες δικτατορίες. 

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο καλλιτέχνης αποτελούσε κατά την εφηβεία μας ένας από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες πριν κατανοήσουμε πως ο εν λόγω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αποτελεί για εμάς η ροκ μουσική. 

Χαρισματική φωνή αν μη τι άλλο και θεωρούμε πως η ΠΤΩΣΗ του ήρθε με την στρατευμένη μουσική που υπηρετεί ακόμα και σήμερα ενώ φυσικά χρησιμοποιεί στα video clip του εικόνες από τις μούτζες που έριχναν οι "αγανακτισμένοι" ενώ ο στίχος του είναι απαξιωτικός για όσους δεν παίρνουν αμοιβές 15.000 ευρώ για μια συναυλία αλλά για όσους με γνώμονα την ΛΟΓΙΚΗ κράτησαν την χώρα ΟΡΘΙΑ τις δύσκολες μέρες από το 2010 έως και το 2012 , την ώρα που ο ίδιος χόρευε με όσους και αύριο δεν θα εμβολιαστούν γιατί άλλωστε ΔΕΝ μας το ΟΦΕΙΛΟΥΝ! 

Πολύ λάθος επιλογή από έναν Περιφερειάρχη που η θητεία του ΛΗΓΕΙ το 2023 και αποδείχθηκε τρεις φορές χειρότερος ακόμα και από την ΑΘΛΙΑ Δούρου. Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν τον στηρίξαμε και δεν τον ΨΗΦΙΣΑΜΕ όπως όλοι γνωρίζουν,  και δεν τον ψηφίσαμε για συγκεκριμένους λόγους αλλά κυρίως επειδή ήταν και παραμένει ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ. 

Δεν ξέρουμε εάν "μπολιάστηκε" ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αλλά σίγουρα οι φανατικοί θαυμαστές τους δεν θα υποκύψουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που απειλεί για αυτούς την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας αλλά για όσους έχουν ΛΟΓΙΚΗ την έκδηλη απέχθεια τους για τον καπιταλισμό και την Αστική μας Δημοκρατία που είναι καλύτερη από όλες τις ΧΟΥΝΤΕΣ του κόσμου! 

ΥΓ: Εύστοχος ο δήμαρχος όσοι πήγαν αρέσκονται να ακούνε τον Βασίλη και όχι τους Γιώργηδες εάν και τους δύο τους ενώνει ο κοινός τους λαϊκισμός. Και βέβαια αυτοκριτική και σε εμάς που σπαταλήσαμε την εφηβεία μας υπηρετώντας τον Εθνικισμό και ακούγοντας όσους διαχρονικά κατάλαβαν πως δεν μπορείς να επιβιώσεις σε έναν κόσμο που είτε το θέλουμε είτε όχι ,κάθε πρόβλημά του ,απαιτεί κοινή λύση από πολιτικούς  που δεν μιλούν ούτε καν  την ίδια γλώσσα για να συνεννοηθούν μεταξύ τους. 

Ελπίζουμε ειλικρινά σύντομα ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι θαυμαστές του να δουν τον κόσμο που ονειρεύονται έτσι ώστε να αναζητήσουν πρώτοι διαφυγή στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο τον οποίο επικρίνουν την ίδια στιγμή που δεν έχουν στίχο για την απέραντη βαρβαρότητα της Ανατολής που δεν μας είναι άγνωστη και στην χώρα μας. 

Τέλος τον χειμώνα αυτόν , όχι μόνο δεν θα ξεπεράσουμε την πανδημία αλλά θα παλεύουμε με την χρεοκοπία  και όλο το 2022 , οδηγώντας την επόμενη κυβέρνηση στην υπογραφή νέων μνημονίων αφού ο λογαριασμός δεν ΒΓΑΙΝΕΙ! 

Και δεν θα έβγαινε έτσι και αλλιώς αφού η πλειοψηφία επέλεξε να έχουμε Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Πατούλη. Ευτυχώς που κάποιοι έσωσαν την δόση για να μπορεί να πληρώνεται και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την κρατικοδίαιτη συναυλία του , που πληρώνεται από όλες και όλους εσάς που φορολογείστε ακόμα στην πατρίδα μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: