ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όποιος δεν πείθεται πως υπάρχει πανδημία δεν θα πειστεί ποτέ για την ανάγκη εμβολιασμού

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Όποιος δεν πείθεται πως υπάρχει πανδημία δεν θα πειστεί ποτέ για την ανάγκη εμβολιασμού

 


Ο μη υποχρεωτικός εμβολιασμός θα οδηγήσει σε "αγώνες" που όσοι τους κάνουν στερούνται επιχειρημάτων και κυρίως κοινής λογικής! 

Θεμιτός ο ΦΟΒΟΣ,  και για εμένα προσωπικά θεμιτό και να μην εμβολιάζεται κάποιος που δεν το επιθυμεί  αλλά δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο άλλους με την σώνει και καλά παρουσία του σε χώρους εργασίας που εάν δεν γίνουν μόνο για εμβολιασμένους,  σύντομα δεν θα εξυπηρετούν κανέναν πελάτη. 

Οι μεικτοί χώροι είναι μία ανοησία της κυβέρνησης που θεωρεί πως το χειμώνα με 10.000 κρούσματα την ημέρα,  και 1000 εισαγωγές στα νοσοκομεία , μπορεί να σώσει πολίτες που έτσι και αλλιώς έχουν ταλαιπωρηθεί επί 10 και πλέον χρόνια ποικιλοτρόπως. 

Ήδη ασθενείς , από άλλες ασθένειες επιβαρύνονται και "φεύγουν" γρηγορότερα αφού το ΕΣΥ έχει στραφεί στην αντιμετώπιση της  πανδημίας,  την στιγμή που οι δυνατότητές του και πριν από αυτήν ήταν και παραμένουν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ. 

Η κυβέρνηση οφείλει στην υστεροφημία της,  να μην παίξει το παιχνίδι του λαϊκισμού και να δώσει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ λύσεις σε ένα θέμα που θα μας απασχολεί για μερικά χρόνια ακόμα αφού όπως λένε κορυφαίοι Αμερικανοί επιστήμονες οι μεταλλάξεις του ιού δεν θα σταματήσουν στην ΔΕΛΤΑ. 

Δεν περιμένουμε από αυτή την κυβέρνηση να πει όχι στον λαϊκισμό,  και ας αντιδράσουν μερικοί  Νεοδημοκράτες για αυτό. Έχει δείξει δύο χρόνια τώρα , πως δεν θέλει να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ από τον δημόσιο τομέα που μένει στα χάλια που τον παρέλαβε,  και που ο κ. Πιερρακάκης και το επιτελείο του  ψηφιοποιούν την παντελή ΑΧΡΗΣΤΙΑ του. 

Η πλήρης ιδιωτικοποίηση των περισσότερων δομών του κράτους , είναι η μόνη σωστή επιλογή για να μην πεθάνουμε όχι από την covid-19 αλλά από ΠΕΙΝΑ,  αλλά κάποιοι μαθητευόμενοι μάγοι του υπαρκτού σοσιαλισμού , θεωρούν πως οι "Ταλιμπάν" της δημόσιας διοίκησης θα διαλυθούν με ευχολόγια. 

Αυτά που διαβάζουμε από κορυφαίους Έλληνες γιατρούς στο διαδίκτυο δεν είναι τίποτα άλλο από τις "γνώσεις" που απέκτησαν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια,  που τροφοδοτούν την ελληνική κοινωνία μας με τους αυριανούς συνεχιστές μιας αποτυχημένης παράδοσης κρατισμού και ημιμάθειας. 

Σε ρόλο  δυστυχώς "μάγου" και  η Ελλαδική Εκκλησία που όσο και να θέλει να κρύψει την "γύμνια" της η ηγεσία της, αυτή  βγάζει μάτι! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: