ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τουλάχιστον αναγνωρίζει την δύναμη του Αμερικανικού κολοσσού ο συνδημότης μας που θεωρεί πως ορισμένοι χρήζουν ιατρικής φροντίδας!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Τουλάχιστον αναγνωρίζει την δύναμη του Αμερικανικού κολοσσού ο συνδημότης μας που θεωρεί πως ορισμένοι χρήζουν ιατρικής φροντίδας!

 


Αιχμηρή ανάρτηση του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας για "γυρολόγους" και "μαϊντανούς" που θα πρέπει κατά την άποψή του να ανάβουν λαμπάδες στον ιδρυτή του facebook για την ΔΩΡΕΑΝ προβολή τους. 

Απλώς "φωτογραφίζει" τους για αυτόν "μαϊντανούς" χωρίς να τους κατονομάζει. Για εμάς η ανάρτηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι αδύνατον να πολεμήσεις μέσα από το δικό τους μέσο τους Αμερικανούς που έτσι και αλλιώς πλέον "μαυρίζουν" ό,τι fake news απειλεί την υγεία μας. 

Για την "ψυχική μας υγεία" προφανέστατα και δεν τους αφορά αφού οι κάθε λογής "επαναστάτες" θεωρούν πως θα ανατρέψουν το σύστημα με τα δικά του μέσα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως το "διαδικτυακό καφενείο" λειτουργεί εδώ και χρόνια ως ανάχωμα σε όσους θα ήταν ήδη στους δρόμους αλλά προτιμούν την "ασφάλεια" των social media κάποιοι και με fake προφίλ. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα social media δεν μπορούν να ανατρέψουν μια πραγματικότητα που είναι ζοφερή και για την οποία φυσικά την κύρια ευθύνη έχουν όσοι κατέχουν θέσεις εξουσίας. 

Και εμείς ως μέσο προφανέστατα δεν ξεχνάμε πως οι αιρετοί εκλέγονται από τους συνδημότες μας που προφανέστατα και δεν αξίζουν ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από αυτό που ήδη έχουν. 

Μπορεί να στεναχωριούνται έτσι,  αλλά η πόλη ,ο δήμος , ο Υμηττός μας κατάντησε σε αυτά τα ΧΑΛΙΑ επειδή διαχρονικά η πλειοψηφία είχε τις συγκεκριμένες επιλογές. 

Η πόλη άλλωστε ζέχνει "λαϊκισμό" και έτσι το facebook και τα fake news θα δημιουργήσουν τους "ψεκασμένους" του μέλλοντος που θα αναζητούν "Μεσσίες" για να τους σώσουν. 

Τέλος εάν διαβάζουμε καλά,  αφού ο εντεταλμένος σύμβουλος δεν είναι και σαφής , οι "μαϊντανοί" είναι εκείνοι που έδωσαν καρέκλες σε όσους σήμερα θεωρούν άχρηστους! 

Εμείς ως "φασιστική στήλη" σύμφωνα με οπαδό της νυν διοίκησης φυσικά και θα συνεχίσουμε να είμαστε καυστικοί σε όσες επιλογές θεωρούμε λάθος με βάση τα δικά μας στάνταρ και θα στηρίζουμε ό,τι θεωρούμε σωστό. 

Και επειδή κάποιοι ΜΑΥΡΟΙ φασίστες μας μπερδεύουν,  ξεκάθαρα τους λέμε πως οι μόνοι που συνεργάζονται με του ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες της πόλης είναι αυτοί! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: