ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για "φασιστική στήλη" πάντως δεν τα πάμε και άσχημα αφού παρουσιάζουμε επωφελείς δράσεις στις οποίες συμμετέχουν ακόμα και υβριστές μας!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Για "φασιστική στήλη" πάντως δεν τα πάμε και άσχημα αφού παρουσιάζουμε επωφελείς δράσεις στις οποίες συμμετέχουν ακόμα και υβριστές μας!

Οι δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ηλιούπολης συνεχίζονται υπό την καθοδήγηση του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη και αυτό που ενοχλεί μέλη της προηγούμενης διοίκησης είναι η προβολή της στα social media. 

Βέβαια οι δράσεις όπως είναι φυσικό παίζουν και στα ΜΜΕ και μάλλον αυτό είναι που ενοχλεί κυρίως αφού η πόλη μας ως γνωστόν κατοικείται από αρκετούς κατοίκους που θεωρούν πως τα ΜΜΕ είναι συστημικά και διαμορφώνουν μια "αθώα" κοινή γνώμη. 

Το πιο "βρώμικο" ΜΜΕ είναι περισσότερο ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ και δίκαιο από τις ομάδες των συνδικαλιστών που νέμονται για δεκαετίες προνόμια που δεν έχουν ΟΥΤΕ οι βουλευτές! 

Έτσι και παρά το γεγονός πως αυτό το τοπικό ΜΜΕ δεν πιστεύει στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ(έχουμε εξηγήσει τους λόγους )  και δεν θα πέσει από τα σύννεφα εάν αποδειχθεί πως ΟΛΟΙ οι εθελοντές υπηρετούν το προσωπικό τους συμφέρον , προβάλλει δράσεις που βοηθούν στο να συλληφθεί έστω ένας παραβατικός. Γιατί με τόσους εθελοντές να γυρνούν βράδυ στην πόλη κάτι θα πέσει στην αντίληψη τους και θα βοηθηθούν οι αρχές που έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά χωρίς την συνδρομή των πολιτών. 

Έτσι εμείς δεν έχουμε ούτε ΜΙΣΟ ενδοιασμό στο να προβάλλουμε ακόμα και τους υβριστές μας όταν συμμετέχουν σε κάτι χρήσιμο για τους πολλούς ακόμα και εάν δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε πως θέλουν να σώσουν την πόλη. 

Και φυσικά και δεν θέλουν να "σώσουν" την πόλη  αλλά να περισωθούν,  και κυρίως να εξοικονομήσουν χρήματα από τα 40.000.000 ευρώ κρατικής επιχορήγησης που φέτος θα είναι κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ  μεγαλύτερη όπως μαθαίνουμε από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών για τον δήμο μας,  και ας φωνάζουν οι επικριτές μιας κυβέρνησης που διαχειρίστηκε με επιτυχία την πανδημία. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό το ΜΜΕ ( φασιστική στήλη κατά οπαδό της διοίκησης Χατζηδάκη) θα παραμείνει πιστό στις αρχές και αξίες που υπηρετεί διαχρονικά παρουσιάζοντας μια σκληρή ΑΛΗΘΕΙΑ που πληγώνει όσους εξακολουθούν και ζουν στο "σκοτάδι". 

Οι εθελοντές λοιπόν θα συνεχίσουν να ενεργούν. "Τα σκυλιά θα γαυγίζουν , αλλά το καραβάνι θα προχωρά" όπως θα έγραφε και ο επικριτής μας Παύλος Παπαθανασίου που συμμετέχει στις δράσεις που ανεξάρτητα από τις ιδεοληψίες του οιοδήποτε κινούνται σε θετική κατεύθυνση. 

Έτσι μην μας πρήζουν οι τάχα "φίλοι" μας για το γιατί παίζουμε τις δράσεις αυτές υποχρεωμένοι είμαστε γιατί εμείς θέλουμε το καλό της πόλης και δεν θα παίξουμε σε κανένα παιχνίδι να αντικαταστήσουμε τον κακό δήμαρχο με έναν ακόμα χειρότερο! 

Και για εμάς ο προηγούμενος δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ήταν και παραμένει ένας καλύτερος δήμαρχος από τον σημερινό,  αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χωρίς την δική του φυσική  παρουσία  μπορεί η πρώην παράταξή του (ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) να ορθοποδήσει και να δώσει πειστική ενναλακτική! 

Τέλος για εμάς η προστασία είτε του βουνού , είτε των πολιτών σε καπιταλιστικές κοινωνίες είναι θέμα χρημάτων δεν πιστεύουμε πως μόνο οι εθελοντές μπορούν να μας σώσουν και όπως διαχρονικά συμβαίνει σε αυτό τον δήμο λεφτά υπάρχουν μόνο για να συντηρούν την Σοβιετία και όχι για τον ιδιώτη που εξαιτίας του ΚΕΡΔΟΥΣ μπορεί να κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! 

Βλέποντας λοιπόν τα ποσά που δαπανά διαχρονικά ο δήμος μας για θέματα προστασίας πρασίνου ή ασφάλειας των πολιτών καταλαβαίνουμε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά πράγματα. 

ΥΓ: Επειδή σας ενημερώσαμε για την επιστολή του δημάρχου μας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και δεν σχολιάσαμε να το κάνουμε επί την ευκαιρία επιγραμματικά. 

Τα χρήματα κόπηκαν επειδή απλώς δεν υπάρχουν ας αναζητήσουν λοιπόν στους ουρανούς τον μεγάλο "ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου που μοίραζε δανεικά και αγύριστα στους δανειστές μας να τους βρει τρόπο να επιβιώσουν! Στον καπιταλισμό όλα έχουν κόστος και βέβαια για τους αφελείς που πιστεύουν στον υπαρκτό  σοσιαλισμό και οι δικοί τους σύντροφοι τις ίδιες ιδεοληψίες είχαν και πέτυχαν να κάνουν τους λαούς τους να πεινάσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: