ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ενεργοί Φασίστες θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ηθικούς από τον πρόσφατα εκλιπών Άκη Τσοχατζόπουλο και για μια ακόμη φορά ασχημονούν

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Οι Ενεργοί Φασίστες θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ηθικούς από τον πρόσφατα εκλιπών Άκη Τσοχατζόπουλο και για μια ακόμη φορά ασχημονούν

 




Ο γνωστός συκοφάντης Χρήστος Τζόλας ( μας λένε πως είναι και νταής! και αναμένουμε τα σχετικά έγγραφα) προσπαθεί ως "ψεκασμένος" να συνδυάσει τον θάνατο του πρώην υπουργού με το εμβόλιο κατά της covid-19!,  ενώ ως ΦΑΣΙΣΤΑΣ θεωρεί πως είναι όλοι ίδιοι και χωρίς μισό στοιχείο κατηγορεί τους σημερινούς κυβερνώντες! 

Οι σημερινοί κυβερνώντες καθώς και ο εκλιπών κρίθηκαν και θα συνεχίσουν να κρίνονται οι πρώτοι από όλες και όλους εμάς και ο δεύτερος από τους ιστορικούς του μέλλοντος.  

Και βέβαια οι φασιστικές αντιλήψεις του απόλυτου λαϊκισμού και της ισοπέδωσης κρίθηκαν στις κάλπες του 2019 και για τον λόγο αυτό έχουμε κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι Μιχαλολιάκου ή Κασιδιάρη όπως θα επιθυμούσε ο κ. Τζόλας! 

Όταν απέναντι στη διοίκηση στέκονται παντελώς ανήθικοι τύποι μάλλον κάτι κάνει καλά , και στον αγώνα κατά των τάχα ενεργών πολιτών αλλά στην ουσία ενεργών φασιστών εμείς έχουμε πάρει ΗΔΗ εδώ και καιρό ΘΕΣΗ . Θέση δίπλα στην ΑΛΗΘΕΙΑ και στην πάγια τακτική μας πως δεν αλλάζουμε έναν κακό δήμαρχο με έναν ακόμη χειρότερο. Οι Τζόλες που μας έφεραν τους Χατζηδάκηδες προφανέστατα και θα έπρεπε να αναμένουν πως ο συγχρωτισμός με ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι καταδίκη για κάθε υποψήφιο. Για τον λόγο αυτό και ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ στους δύο κεντροδεξιούς να απομακρύνουν τους ακραίους εμείς δεν είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ και θα τους "ξεβρακώσουμε" προεκλογικά και τότε πάλι θα μιλάνε για συστημικά ΜΜΕ για coca -cola αλλά θα ΣΙΩΠΟΥΝ στους νοσταλγούς που υποθάλπουν χωρίς κανένα ΟΦΕΛΟΣ. Εκτός και ετοιμάζουν κοινή πορεία με τον κ. Μωραίτη και μας το φυλάνε για έκπληξη! Εμείς άλλωστε θα κολλήσουμε και στον έναν ή την μία αφού προφανέστατα και όταν φωνάζεις και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν υπάρχει ιδεολογική συγγένεια με ανθρώπους που μισούν την Αστική Δημοκρατία και με σειρά αναρτήσεών τους θεωρούν  πως η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί από τους ηττημένους για να χωρέσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Και βέβαια οι εκλογές στις ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ είναι και το δικό μας στοίχημα για στελέχη που δεν πιστεύουν στις "επαναστάσεις". 

Ας κρατήσουν τους "σκελετούς" στις ντουλάπες τους η πόλη δεν θα πέσει στα χέρια "ψεκασμένων" και τάχα αδιάφθορων. Γιατί βέβαια εμείς δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να προβλέψουμε πως εάν τύποι σαν τον Τζόλα είχαν θέση ευθύνης η χώρα θα δυστυχούσε και όσο για την εντιμότητά του ή μη εδώ είμαστε και θα τα πούμε χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα σε άλλους που δεν μας φταίνε! 

ΥΓ: Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας που μας ενημερώνουν αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως έχουμε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , μην μας γεμίζουν στο chat με φωτογραφίες από όσα έχουν γραφτεί και θεωρούν πως μας αφορούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: