ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ενεργοί φασίστες Ηλιούπολης αφήνουν στην ομάδα τους εμετικά σχόλια κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Οι ενεργοί φασίστες Ηλιούπολης αφήνουν στην ομάδα τους εμετικά σχόλια κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά

 



Οι ενεργοί φασίστες στην Ηλιούπολη ενοχλήθηκαν από το γεγονός πως η φοιτήτρια Νομικής κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έβαλε στην θέση τους, ΤΟΥΣ  ΥΒΡΙΣΤΕΣ του πατέρα της,  και βγήκαν να υβρίσουν και αυτοί τον  Νίκο Χαρδαλιά την ώρα που δίνει άλλη μία μάχη,  που φυσικά και θα κερδίσει! 

Έτσι διαβάζουμε με έκπληξη κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση στην ομάδα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ τα ακόλουθα. 


Και βέβαια στο όνομα της "δημοκρατίας" ακροδεξιοί και ακροαριστεροί πρώην Σταλινικοί,   ξιφουλκούν καθημερινά κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας,  αφού ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ διαχειριστής τους το επιτρέπει. Με την συνδρομή και των βοηθών του,  γιατί τόσους φασίστες πως να τους κουμαντάρει; 

Μάταια οι κύριοι Ευάγγελος Λιακόπουλος και Γιώργος Αντωνόπουλος διαμαρτυρήθηκαν για όσα ΕΜΕΤΙΚΑ διάβαζαν ως τάχα σχόλια "αγανάκτησης" ,  ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ και οι συνεργοί του βγήκαν να δικαιολογήσουν  την πλέμπα!  




Και βέβαια στη σελίδα του πρωθυπουργού τα σχόλια έχουν κατέβει, όπως και  οι ύβρεις και τα σχόλια που αφορούν την υγεία του Νίκου Χαρδαλιά,  που επέστρεψε απόλυτα υγιής παρά τις προσδοκίες ΚΑΘΥΣΤΗΕΡΗΜΕΝΩΝ "ΤΑΛΙΜΠΑΝ" που θεωρούν πως  κερδίζουν οπαδούς,  υβρίζοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους,  ακόμα και όταν αυτοί δίνουν ΜΑΧΗ για την ίδια τους την ζωή. 

Οι ακροδεξιοί και "ψεκασμένοι" της ομάδας Κάνδηλα,  μαζί με τα φιλαράκια τους τους κομμουνιστές ερυθρούς φασίστες  προφανώς και δεν πτοούν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. Άλλωστε με πάνω από 1.000.000 από δαύτους στην χώρα , η χώρα παραμένει στον δυτικό κόσμο και μέρα με την μέρα έρχεται πιο κοντά με τους φυσικούς της συμμάχους. 


Και βέβαια μάταια περιμένει κάποιος από ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μπλοκάρουν τους ομοϊδεάτες τους,  αφού με άλλοθι την "δημοκρατία" Ναζιστικού ή κομμουνιστικού τύπου,  όλοι οι "ψεκασμένοι" θεωρούν πως μπορούν να αλλάξουν την πορεία της χώρας μας. 

Και βέβαια η όψιμη ΣΥΡΙΖΑΙΑ και μονίμως κρατικοδίαιτη  κ. Διαμαντή (ως μη όφειλε)  δεν έχει κανένα θέμα να συμφωνήσει με τους ακροδεξιούς  και ψευτοπατριώτες,  κάτι βέβαια που εμάς δεν μας εκπλήσσει ως τοπικό ΜΜΕ. 

Γιατί για εμάς είναι όλα απόλυτα ΞΕΚΑΘΑΡΑ χωρίς αστερίσκους από ξεφτιλισμένους που θα έπρεπε να είναι στη φυλακή και όχι εκτός αυτής,  και φυσικά όχι επειδή έχουν άποψη την οποία εκφέρουν ΔΗΜΟΣΙΑ  αλλά επειδή θέλουν να επιβάλλουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους ως τάχα πολιτική άποψη! 

Οι υμνητές δικτατόρων "προστάτες" της Αστικής μας Δημοκρατίας είναι ένα ανέκδοτο μπροστά στο οποίο εμείς οφείλουμε να μην ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ. 


Και βέβαια ο μη κάτοικος Ηλιούπολης κ. Τζόλας,  ας μην ασχολείται με το δικό μας ιστολόγιο που δείχνει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανοχή σε ανθρώπους που δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία,  και το επιβεβαιώνουν με κάθε τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Άλλωστε ανεμβολίαστος όντας δεν μπορεί να καταλάβει εμάς τους "μπολιασμένους" δημοκράτες και ούτε βέβαια ευελπιστούμε πως θα μάθει πλέον την Ιστορία της πατρίδας του πόσο μάλλον την παγκόσμια. 

Δεν μας ενδιάφεραν άλλωστε και ΠΟΤΕ όσοι θυμήθηκαν την Ελλάδα για να κονομήσουν ή όσοι συμμετέχουν σε συλλόγους Κρητών χωρίς καν να έχουν σχέση με τους πάντα "μισθοφόρους Κρητικούς" για να μην ξεχνιόμαστε εμείς οι Εθνικιστές που δεν θα αφήσουμε βέβαια τους οπαδούς του δικτάτορα Παπαδοπούλου να αλώσουν και τον πολιτικό μας χώρο. 

Ευτυχώς που οι συγγενείς τους δεν έχουν τις ίδιες φασιστικές απόψεις με εκείνους  , όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων. 

Και βέβαια η Ελλάδα δεν είναι χώρα ΦΙΛΙΚΗ σε φασίστες,  ας το καταλάβουν καλά εχθροί και κυρίως "φίλοι". 

ΥΓ: Και βέβαια ο ξεφτιλισμένος φασίστας που αμφισβητεί και την ΑΛΗΘΕΙΑ των όσων ανεβάζει στην φασιστική του ΟΜΑΔΑ ΄θα καταλάβει πως το facebook δεν θα ανέχεται για πολύ ακόμα τις χρυσαυγίτικες απόψεις του. Όσο για τον υφυπουργό είναι ιδιαίτερα ευφυής για να καταλάβει ποιοι είναι οι επικριτές του και ποιοι όχι , ας μην κρύβεται πίσω από τους τραμπούκους που βάζει  για να υβρίσουν το έργο του υφυπουργού κ.  Νίκου Χαρδαλιά. 

Σ.Μ 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ  ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK 










Και βέβαια εδώ είναι η ΟΜΑΔΑ των ενεργών φασιστών και καμία ανάρτηση δεν κατέβηκε. Απλώς όποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ,  καλύπτει τις ύβρεις των ομοϊδεατών του. Άλλωστε εμάς,  μας το έστειλαν αφού  στην ομάδα του ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ φασίστα,  δεν μπαίνουμε ούτε είμαστε ΜΕΛΗ. 

Εμείς απλώς  βλέπουμε ό,τι μας στέλνουν , και είναι γραμμένο στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ του ομάδα. Και  ασχολούμαστε γιατί προφανέστατα και δεν θα αφήσουμε κανέναν Χρυσαυγίτη να μας το παίζει ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,  ενώ είναι απλώς ένας καιροσκόπος ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ. 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Με στεναχωρεί να βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους στους οποίους"κάθισε" και"ουρλιάζει" το μίσος.
Αυτό το μίσος δεν είναι an abstraction για την οποία μπορούμε να γράφουμε βιβλία με άφθονες footnotes, έξυπνες θεωρητικοποιήσεις, υποστήριξη για κοινωνιολογικη ανάλυση.
Είναι ένα βαθύτερο, πιο περίπλοκο συναίσθημα,του οποίου οι ρίζες πρέπει να αναζητηθούν αλλού...μήπως στη"βιογραφία" τους
Αν και δεν μπορείς παρά να αναρωτιεσαι :από που προέρχονται τέτοιοι άνθρωποι;από ποιες οικογένειές, ποιοί τους δημιούργησε;πως μεγάλωσαν τόσο στραβά;
Γνωρίζουμε ότι το Facebook είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας - ένας πίνακας όπου μπορείς να "καλλιεργείς" τον δικό σου μικρό "κήπο" (όπου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και τής νύχτας κατακλύζεται άγρια από χυδαιότητες, γκρίνια, προσβολές κλπ).
Βοτανιζεις τα "γαϊδουράγκαθα", τα αφήνεις στην άκρη για λίγο, αλλά εμφανίζονται και εμφανίζονται από το πουθενά. Παρακολούθησα το φαινόμενο τών τρολ, διάβασα καί μερικές μελέτες για intoxication and intoxicated behaviour, διάβασα εκείνους που μας εξήγησαν επιστημονικά ότι ήμαστε σε δημοκρατία και έχουμε το"καθήκον" να δεχτούμε τούς άτυχους αγράμματους να μας προσβάλλουν.
Αλλά το αδιέξοδο μπροστά στο μίσος παραμείνει το ίδιο,σαν ενα στιλέτο στον εγκέφαλο.
Δεν έχω μαγικές λύσεις, εξισώσεις που θα εξημερωσουν την ανθρώπινη απογοήτευση για να κανω τους ανθρώπους να σκεφτούν.