ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γαλάτσι: Είχε πλούσιο «παρελθόν» ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Γαλάτσι: Είχε πλούσιο «παρελθόν» ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ



Είναι πρωτόδικα καταδικασμένος για βιασμό - Εκκρεμεί και δεύτερη υπόθεση βιασμού


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιδιοκτήτη του πιτμπουλ στο Γαλάτσι, που πυροβολήθηκε και θανατώθηκε από αστυνομικό.Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στην ταράτσα της πολυκατοικίας το πρωί της Πέμπτης, με την αστυνομία και τους ιδιοκτήτες να δίνουν διαφορετικές εκδοχές.

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο ιδιοκτήτης του πιτμπουλ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος ιδιοκτήτης του πιτμπουλ έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για βιασμό σε επτά χρόνια κάθειρξη και έχει ασκήσει έφεση, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση για ένα δεύτερο βιασμό και απειλή. Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για χουλιγκανισμό, αντίσταση, απλή σωματική βλάβη και ρίψη μολότοφ κατά αστυνομικών.

Μάλιστα, δεκάδες φορές κατά το παρελθόν έχουν υποβληθεί μηνύσεις σε βάρος του και έχουν γίνει συστάσεις, ενώ όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες «αυτοχρίστηκε» μόνος του διαχειριστής της πολυκατοικίας, τραμπουκίζοντας τους ενοίκους και ζητώντάς τους 50 ευρώ από τον καθέναν για να φτιάξει δήθεν κάτι χωρίς να κόβει παραστατικά.

Ο 42χρονος στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παραπάνω σκυλιά, τα οποία είχε ελεύθερα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, με τους ενοίκους να κλείνονται στα σπίτια τους ή να μην μπορούν να μπουν σε αυτά.



Επιπλέον, όποιος ένοικος πάρκαρε στη θέση που πάρκαρε εκείνος τού έλεγε να μην παρκάρει κι όταν εκείνος δεν έφευγε του έσπαγε τζάμια και καθρέφτες.

Το 2004 σε αγώνα Παναθηναϊκού-Χαλκηδόνας ανέβηκε στη θύρα 2 σε ένα στύλο και άρχισε να πετά φωτοβολίδες εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος φαίνεται να είναι χούλιγκαν του Ολυμπιακού.

ΕΛ.ΑΣ.: Στον δεξιό μηρό το δάγκωμα του σκύλου

Την Παρασκευή, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση.

«Σχετικά με αναφορές που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περί των συνθηκών που έλαβε χώρα περιστατικό πρωινές ώρες της 12-08-2021 στο Γαλάτσι, ανακοινώνεται ότι στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του Ε.Κ.Α.Β. και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.

Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή. Τέλος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: