ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ψεκασμένοι" και για τον κ. Άγγελο Κάνδηλα όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό επειδή θεωρούν πως το εμβόλιο κατά της covid-19 τους εισάγει "τσιπάκι"!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

"Ψεκασμένοι" και για τον κ. Άγγελο Κάνδηλα όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό επειδή θεωρούν πως το εμβόλιο κατά της covid-19 τους εισάγει "τσιπάκι"!

 


Παρά το "πάρτι" από "ψεκασμένους" και διακινητές θεωριών συνωμοσίας που παρατηρούμε καθημερινά στην ομάδα του facebook ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ τουλάχιστον ένας εκ των δύο διαχειριστών της  

( ο δεύτερος μας κάνει απίθανο να ανήκει στους "ψεκασμένους")  θεωρούν όπως και εμείς εδώ  "ψεκασμένους" όσους διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας για "τσιπάκια" και διάφορα άλλα αντιεπιστημονικά για τα εμβόλια στην προσπάθειά τους να σας πείσουν πως  δεν πρέπει να εμβολιαστείτε. 

Και βέβαια ο διαχειριστής της ομάδα μπήκε στην διαδικασία να εξηγήσει στον κ. Τζόλα αλλά όπως βλέπετε ο δεύτερος ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό την ώρα που ο ίδιος κατηγορεί την σημερινή κυβέρνηση για τα χίλια μύρια που δεν μπορεί βέβαια να αποδείξει με ορθολογικό τρόπο. 

Ο πρώην συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη που ήταν το βασικό πρόσωπο του περιστατικού βίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπως μπορεί να δει ο οιοσδήποτε στην στήλη που διατηρεί στο "αποκαλυπτικό" ΜΑΚΕΛΕΙΟ ανήκει σε αυτούς που θεωρούν πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί μέσω των εμβολίων να ασκήσει έλεγχο στον Παγκόσμιο πληθυσμό ( δεν γίνεται σαφές πως θα κατορθώσει αυτό) και μιλάει για εγκληματίες γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό όπως και για ένα ΣΑΠΙΟ πολιτικό σύστημα που οδηγεί χιλιάδες σε ΘΑΝΑΤΟ! 

Επειδή από τα ΜΜΕ θα γίνει το "ξεγύμνωμα" και των αντιεμβολιαστών όπως έγινε και των αντιμνημονιακών όταν ήρθαν λαϊκίζοντας σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ και δεν έπραξαν τις αυταπάτες τους το προσεχές διάστημα θα πέσουν οι μάσκες του "καλού Σαμαρείτη" που φορούν κάποιοι αντί της μάσκας κατά της covid-19. 

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Τζόλας συμμετείχε στον "γενικό ξεσηκωμό" των 7500 "ψεκασμένων" που πήγαν στο Σύνταγμα τάχα για να υπερασπίσουν την Δημοκρατία μας , αλλά οι φωτογραφίες μας δείχνουν με ποιους συγχρωτίστηκαν οι λίγοι που ίσως διαφωνούν μόνο για μια υποχρεωτικότητα που ισχύει σε περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. 

Εμείς ως μέσο ΜΜΕ δεν θέλουμε συγχρωτισμό και δεν μας αφορά καμία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ θεωρούμε όμως απόλυτα λογικό να μην μπορεί ένας γιατρός να υπηρετεί το ΕΣΥ την ώρα που είναι ανεμβολίαστος και φυσικά ουδείς ΔΗΜΟΣΙΟΣ υπάλληλος δεν μπορεί να μιλάει για "χούντες" και παράλληλα να τις υπηρετεί και να πληρώνεται από τους φόρους όλων μας που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα τελευταία δέκα χρόνια όλους τους "βολεμένους" να μας μιλάνε για "επαναστάσεις". 

Επειδή παγκοσμίως η κρίση της πανδημίας ΑΠΕΤΥΧΕ επειδή πόνταρε σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ που δεν υπάρχει αφού δεν ζούμε σε κοινωνία "αγγέλων" το παραμύθι των "αντιεμβολιαστών" θα συνεχιστεί για πολύ διάστημα ακόμα όσο και η πανδημία!

Το "παραμύθι" τους φυσικά όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες από τον χθεσινό "ξεσηκωμό" ζέχνει ΦΑΣΙΣΜΟ παρόλο που θέλουν να σας "σώσουν" από μια Αστική Δημοκρατία που είναι απείρως προτιμότερη από οποιαδήποτε ΜΑΥΡΗ ή ΚΟΚΚΙΝΗ χούντα. 

Τα εμβόλια και η επιστήμη έχει σώσει δισ. ζωές σε όλο τον κόσμο και αφήστε τους αρνητές να περιμένουν "σωτηρία" από δόγματα που εάν δεν προσέξουν στην εποχή της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ θα τεθούν στο περιθώριο. 

Και βέβαια είναι λυπηρό να βλέπουμε ιερείς σε συγκεντρώσεις ΜΙΣΟΥΣ σαν την χθεσινή όπου οι Χρυσαυγίτες έκαναν πάρτι μαζί με νοσταλγούς του Γεωργίου Παπαδοπούλου! Τα πιστεύω τους δεν έχουν καμία ΘΕΣΗ στην κοινωνία μας αφού σημαίνουν για τους πολλούς καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πραγματική ΧΟΥΝΤΑ. 



Τα "πιστεύω" μας προφανώς και δεν ταυτίζονται με αυτά ξεφτιλισμένων καραβανάδων που κατέλυσαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας ισχυριζόμενοι πως κινδυνεύει από τους κομμουνιστές λες και η χώρα μας ήταν αβοήθητη από τους συμμάχους της και δεν μπορούσε μέσω της Αστικής Δημοκρατίας να αποφύγει τους κατσαπλιάδες. 

Άλλωστε όπως τα κατάφερε το 1946-1949 θα τα κατάφερνε και χωρίς δήθεν πατριώτες που ήθελαν απλώς να κονομήσουν! Και βέβαια τα σκάνδαλα της χούντας είναι γνωστά σε όσους δεν έχουν παρωπίδες μην μας μιλάνε για ΗΘΙΚΗ και βρίζουν το σημερινό πολιτικό σύστημα όσοι υμνούν δικτάτορες που έκαναν διακοπές στις βίλες των επιχειρηματιών που ευνόησαν. Άλλωστε κάποιους από τους επιχειρηματίες που "έφτιαξε" η χούντα στέκουν καλά έως και σήμερα. 

Είναι τουλάχιστον γραφικό να μιλάς για δικαιώματα που καταπατώνται από την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση την ώρα που αναζητάς "Μεσσίες" και λες που είσαι βρε Παπαδόπουλε να μας "σώσεις"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: