ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Εξαφανισμένοι από το διαδίκτυο οι φασίστες του κ. Μωραίτη φανταζόμαστε λόγω θέρους, έμειναν να καμαρώνουν οι "ενεργοί φασίστες" και όσοι ηθελημένα ή μη τους εξέθρεψαν. Ο αντιεμβολιαστικός τους αγώνας υπέρ της πατρίδας θα συνεχιστεί όπως και ο αντιμνημονιακός τους όταν όλες και όλοι θα αναζητούν  να ρίξουν την κυβέρνηση για να φέρουν άλλη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Στην πόλη εάν εξαιρέσεις πως ενεργούν διαδικτυακά κυρίως μόνο ΚΟΚΚΙΝΟΙ και ΜΑΥΡΟΙ φασίστες αντιλαμβάνεσαι εύκολα πως και το 2023 δεν θα δούμε ριζικές αλλαγές στις τοπικές κάλπες. Όσοι έχουν αυταπάτες πως δεν θα επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους οι ΠΟΛΛΟΙ την αγάπη τους για Κιντήδες και Δελλαπόρτες ψηφίζονταν σκουπίδια που τους τιμούν ματαιοπονούν όπως την "πάτησαν" και οι Αμερικανοί με τους Αφγανούς που θεωρούσαν πως μπορούν να σκεφτούν με δυτικό τρόπο! 

  • Τέλη Σεπτεμβρίου η χώρα θα πάρει ανάσα αναγκαστικά μετά από την πίεση των έξω αφού οι από μέσα δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι εποχές άλλαξαν. 

  • Όσο και να αλλάξουν τα ντουβάρια των σχολικών κτηρίων η εικόνα θα παραμένει ίδια όσο οι μαθητές εξακολουθούν σε πολλές περιπτώσεις να έχουν περισσότερες γνώσεις από τους διδάσκοντες! Και βέβαια η Κεραμέως δεν μπορεί να αλλάξει ένα καθηγητικό κατεστημένο που αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για όλο τον δυτικό κόσμο!  Οι "μουλάδες" της φασιστεράς είναι τόσο αμόρφωτοι που οι περισσότεροι Ταλιμπάν έχουν περισσότερες γνώσεις. Και βέβαια το πρόβλημα των Ταλιμπάν δεν είναι η μόρφωσή τους αλλά η εμμονική τους προσκόλληση σε ανοησίες μιας Θρησκείας που λατρεύει για Προφήτη της έναν ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ και φυσικά δεν είναι η μόνη θρησκεία αφού και στα δικά μας "ιερά" κείμενα" η αιμομιξία πάει σύννεφο και η λογική περίπατο!

  • Και να κλέβουν δεν θα το μάθει κανείς όσο ταΐζονται όλοι! Άλλωστε επιλέγονται για να "βοηθάνε" και όχι για να λύνουν προβλήματα από τους πολλούς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: