ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξαντλείται από τα περίπτερα της πόλης μας το "πατριωτικό" Μακελειό !

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Εξαντλείται από τα περίπτερα της πόλης μας το "πατριωτικό" Μακελειό !

 

Με πρωτοσέλιδα που χαϊδεύουν τα αυτιά κάθε φασίστα,  προφανέστατα και αποτελεί επιλογή "ενημέρωσης"  δυστυχώς πολλών συμπολιτών μας. 

Σε εμάς δεν κάνει καμία εντύπωση να πουλάει σε ορισμένα περίπτερα περισσότερο από το ΒΗΜΑ , εκείνο που μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι πως ο εμβολιασμένος Στέφανος Χίος φιλοξενεί απόψεις Ελλήνων επιστημόνων που προτρέπουν τους  πολίτες να μην εμβολιάζονται! 

Φυσικά και δεν θεωρούμε πως κλείνοντας τον Χίο στην φυλακή ή τιμωρώντας τον με κάποιο χρηματικό πρόστιμο  θα σταματήσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ,  αφού παρόλο που φυλακίστηκαν καμία 30αριά Χρυσαυγίτες και περίπου άλλοι τόσοι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ  οι ιδέες τους κυρίως οι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ κάνουν θραύση στους "ψεκασμένους". 

Στο μόνο που παραδεχόμαστε τον Στέφανο Χίο είναι πως ξέρει καλά να χειρίζεται τα "ζώα" που θεωρούν πως είναι ανώτερα,  από αθλητές παγκοσμίου κλάσεως όπως αυτούς που υβρίζει ένα πρώην μέλος της ΕΣΗΕΑ για να ευχαριστηθούν και οι υπάλληλοι του δήμου μας που διαβάζουν "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" , "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" και ακούνε μόνο Γιώργο Τράγκα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: