ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έρχεται δύσκολος χειμώνας αφού οι μισοί Έλληνες δεν κατανοούν πως το ΕΣΥ δεν αντέχει τους αρνητές των εμβολίων

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Έρχεται δύσκολος χειμώνας αφού οι μισοί Έλληνες δεν κατανοούν πως το ΕΣΥ δεν αντέχει τους αρνητές των εμβολίων



 Η χώρα μας δεν έχει την οικονομική άνεση άλλων κρατών και δεν μπορεί να δαπανά δισ. ευρώ για το ΕΣΥ. 

Αυτό το γνωρίζουν καλά και τα κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αφού μερικά εκατομμύρια ευρώ ήταν και οι δικές του δαπάνες για ένα σύστημα που έχει αποτύχει κυρίως εξαιτίας της νοοτροπίας του δημοσίου υπαλλήλου. 

Εάν ο κρατισμός ήταν καλός σήμερα δεν θα ήταν κυρίαρχες οι ΗΠΑ αλλά κράτη παρίες όπως η Κίνα , η Ρωσία ή ακόμα και η Βενεζουέλα! 

Καλά τα ψέματα με τους ικανούς Κουβανούς γιατρούς αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν σώζουν τους πολίτες της από την πανδημία και φυσικά όσο εμμένουν σοσιαλιστικά θα πεινάνε! 

Ως τοπικό ΜΜΕ , εκμεταλλευόμενοι κυρίως την απήχησή μας θέλαμε να σας θέσουμε όλες και όλους προ των ευθυνών σας. Δεν είχαμε αυταπάτες πως σε μια πόλη όπου οι μισοί της κάτοικοι αρέσκονται στον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό θα πείθαμε αλλά είχαμε υποχρέωση να τηρήσουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση σε αντίθεση με άλλα τοπικά ΜΜΕ που ανάλογα με το που πάει το κύμα χαράσσουν την δική τους πολιτική. 

Οι δήθεν δημοκράτες της πόλης που υμνούν φανερά πλέον φασίστες σαν τον Στάλιν, τον Ιωάννη Μεταξά ή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο φυσικά και δεν μας εντυπωσίασαν πως θα χάϊδευαν τα αυτιά των αντιεμβολιαστών. 

Άλλωστε τα ίδια τοπικά ΜΜΕ είχαν ενστερνιστεί τις αυταπάτες των δήθεν αντιμνημονιακών που απολαμβάνουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους έως και σήμερα παρόλο που η χώρα μας είναι καταχρεωμένη. 

Οι βρισιές στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου που δεν άφησε την χώρα μας να χρεοκοπήσει άτακτα είναι ακόμα σύνηθες φαινόμενο παρά την κωλοτούμπα όσων ξεφτιλισμένων και βολεμένων σας έταζαν από το 2012 ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. 

Και βέβαια με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές του 2019 φέρατε σε θέσεις ευθύνης όλους αυτούς τους ανεύθυνους και παραπονιέστε για τους γεμάτους κάδους. 

Ποιοι θα τους αδειάσουν οι "ψεκασμένοι" αργόμισθοι που δεν πιστεύουν καν πως υπάρχει πανδημία;

Μήπως θέλετε να τους αδειάσουν αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα του μεγαλύτερου κατσαπλιά που έβγαλε η πόλη και παρέμεινε επί 12 έτη δήμαρχος με μόνο του "παράσημο" την υφαρπαγή ιδιωτικής περιουσίας; 

Μήπως περιμένετε από τους συνταξιούχους των 1200 ευρώ που δεν δούλεψαν ουδέποτε πάνω από 6-7 ώρες την ημέρα να σας "σώσουν" ; 

Μήπως θεωρείται λύση τον gay "Μεσσία" της πόλης; 

Η πόλη δεν έχει μέλλον το γνωρίζουν αυτό άπαντες και φυσικά δεν μας φταίει ουδείς άλλος παρά οι δικές μας πλειοψηφικές επιλογές. 

Είναι δυνατόν η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να έχει ποσοστό 9% ; 

Είναι ποτέ δυνατόν να θεωρεί κάποιος πως ανήκουμε στον δυτικό κόσμο , όταν σε ομάδες της πόλης μας συχνά-πυκνά αναρτούμε "πατερούληδες"; 

Μαθαίνω πως το ΣΕΔΗ και οι γνωστοί τάχα οικολόγοι της πόλης θα συμμετέχουν σε πορεία για την προάσπιση της εργασίας όσων θέλουν να παραμένουν στο ΕΣΥ και να είναι ανεμβολίαστοι! 

Διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως σε πολλούς συνδημότες μας ο Κούλης όπως αποκαλούν τον πρωθυπουργό φαντάζει δικτάτορα την ίδια ώρα που υμνούν τον εκδοροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη και κάθε φασίστα που λαϊκίζοντας καταλαμβάνει την εξουσία για να υλοποιήσει τις αυταπάτες του. 

Και βέβαια βλέπω και τα αποβράσματα της χούντας να θεωρούν πως θα νικήσουν στις εκλογές του 2023 τον νυν δήμαρχο συσπειρώνοντας τους "λογικούς" που δεν κατάλαβαν πόσο ξεφτιλισμένοι ήταν οι Απριλιανοί καραβανάδες πραξικοπηματίες. 

Ελπίζω ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης έως το τέλος του έτους να μας απαλλάξει από εκατοντάδες εργαζόμενους που πληρώνονται για να κάθονται. 

Να αξιολογήσει τους υπόλοιπους και να ΑΥΞΗΣΕΙ επιτέλους τους μισθούς σε όσους αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα και δουλεύουν! 

Μαθαίνω πως στον ανασχηματισμό που μάλλον θα γίνει σήμερα θα έχουμε δύο ηχηρές αποχωρήσεις και θεωρώ πως εάν οι φήμες γίνουν πράξη στις βουλευτικές του 2023 θα ζήσουμε ντέρμπι αντί για άνετη επικράτηση της ΝΔ . 

Με δεδομένο πως οι εκλογές αυτές θα γίνουν με απλή αναλογική θα δούμε και νέους σχηματισμούς να εισχωρούν έστω πρόσκαιρα στη Βουλή ως απόδειξη πως δεν ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ από την δεκαετή μνημονική μας περιπέτεια που θα συνεχιστεί για τουλάχιστον δύο δεκαετίες. 

Όσοι μπορείτε να ορθοποδήσετε εκτός Ελλάδος δεν έχετε ΚΑΜΙΑ άλλη καλύτερη επιλογή από αυτή. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε η μοίρα μας είναι προδιαγεγραμμένη και φυσικά δεν θα είναι καλή ό,τι και εάν σας λένε όσοι διαχρονικά σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: