ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι φασίστες θεωρούν πως μπορούν να επιβάλλουν ως "αλήθεια" τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας τους, και να διασπείρουν ανενόχλητοι και χωρίς κριτική τις φασίζουσες αντιλήψεις τους

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Οι φασίστες θεωρούν πως μπορούν να επιβάλλουν ως "αλήθεια" τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας τους, και να διασπείρουν ανενόχλητοι και χωρίς κριτική τις φασίζουσες αντιλήψεις τους

 


Συνεχίζουν να ασχημονούν οι "ψεκασμένοι" ( μικρό το κακό) αλλά κυρίως ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θέλουν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον τόπο μας επειδή δεν ανέχεται τους ψευτονταήδες. 

Έτσι τσακώνονται και μεταξύ τους αφού οι τραμπουκισμοί των αντιεμβολιαστών και τάχα "πατριωτών" και κυρίως ΦΑΣΙΣΤΩΝ και των δύο άκρων είναι εν εξελίξει.  Έτσι σε ανάρτηση του site  atticaonline του συνδημότη μας κ. Γιάννη Μακρή , βγήκε ο μαύρος Φασίστας  και προνομιακός συνομιλητής των κόκκινων της πόλης κ. Τζόλας  , χωρίς μισό στοιχείο να το αμφισβητήσει,  επειδή δεν βολεύει τις φασιστικές  ιδεοληψίες του. Έτσι βγήκε να υπερασπίσει τον πρώην συνήγορο του Ηλία Κασιδιάρη που μπούκαρε χθες στο Θριάσιο νοσοκομείο θεωρώντας πως "σώζει" ασθενείς για τα οποία τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες του στην επιστήμη. 


Και βέβαια η αναπαραγωγή της ΕΙΔΗΣΗΣ που είναι ΑΛΗΘΗΣ έγινε μετά από διαμαρτυρία του προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου όπου ζητάει από την Πολιτεία περισσότερη φύλαξη για να μπορούν οι εργαζόμενοι να μην πέφτουν θύματα "νταήδων". Για το περιστατικό του Θριασίου έχει ενημερωθεί η αστυνομία από την εταιρεία φύλαξης του νοσοκομείου και υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ η σύλληψη των δραστών είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε οι δράστες πανηγυρίζουν διαδικτυακά για το "κατόρθωμά" τους που έληξε μόλις έφτασε στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. 

Μάλιστα οι δράστες της επίθεσης ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο  και άγονται και φέρονται από δικηγόρο που έγινε γνωστός αναπτύσσοντας θεωρίες συνωμοσίες για τον κορωνοϊό ενώ παλιότερα είχε δώσει τους δικούς του "αγώνες" κατά των μνημονίων! Πρόκειται δηλαδή για μια προσχεδιασμένη ένταση που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην Πολιτεία για διάλογο με ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Άλλωστε τι να εξηγήσεις σε όσους δεν κατανοούν πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων που τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν, είναι η μοναδική εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας,  και υλοποιείται μετά την ΛΗΞΗ του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να μην δούμε ΞΑΝΑ βιβλία και καίγονται και ανθρώπους σε ΦΟΥΡΝΟΥΣ! Η ορολογία που χρησιμοποιείται από τα τέλη του 19 αιώνα υποδηλώνει απλώς τις ενέργειες που έκανε ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος για να μην ξαναζήσουμε τον εφιάλτη των κρεματορίων και να μην εμπιστευτούμε τις τύχες μας σε όσους μας τάζουν μελλοντικούς παραδείσους θέλοντας να μας κάνουν την ζωή ΚΟΛΑΣΗ.

Τέλος και για να μην νομίζουν πως έχουμε θέμα εμείς με το site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ παρόλο που θεωρούμε πως λαϊκίζει,  δίνουμε και την θέση του σύμφωνα με την ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ alexa.con γιατί προφανέστατα και εμείς ουδέποτε είχαμε τέτοια "κολλήματα" , και δημοσιεύαμε όλους όσους είχαν θέση στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως που να είναι άξια αναφοράς.  Άλλωστε έχουμε δώσει συγχαρητήρια και στον Γιάννη Καραμαγκάλη για το ilioupolinews.gr και στον κ. Παπαδόπουλο για το Ηλιούπολη για Όλους όταν είχαν αναγνωρίσει θέση σύμφωνα με την alexa/com  και βέβαια δεν είχαμε θέμα να συγχαρούμε στο παλιότερο ιστολόγιο του τον  κ. Κάνδηλα αλλά και στο νέο του εγχείρημα κάτι που  θυμούνται όσοι μας διαβάζουν. 

Το ποιος είναι πρώτος έχει πάντα σημασία,  όπως και το ποιος μιλάει και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να γίνουμε όσο σκληροί χρειάζεται με όσους επιβουλεύονται το τώρα που ζούμε και μας προσφέρει ένα σωρό ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ με το "άγνωστο" που ευαγγελίζονται κάποιοι που θεωρούν πως οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ θα γράψουν ξανά την Ιστορία. 

Δεν "χαϊδεύουμε αυτιά εδώ" και ούτε θέλουμε να μας διαβάζουν όσοι στερούνται ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και θεωρούν πως μπορούν να μας οδηγήσουν και πάλι στον Μεσαίωνα. Οι "Ορθοδοξοταλιμπάν" και ο  κάθε λογής φασίστας κόκκινος ή μαύρος δεν μπορεί να ποντάρει σε εμάς για συμμάχους του αφού  έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις,  και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να στεναχωρήσουμε γράφοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ τον οιοδήποτε. Έτσι ας μην αναμένουν από εμάς αλλαγή στάσης δεν είμαστε της κωλοτούμπας και ούτε μπορούμε να επαινέσουμε την ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που φιλοξενεί χωρίς αιδώ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ αντιλήψεις και βάλλει καθημερινά κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας που βέβαια δεν φοβάται το χθες. 

Και βέβαια δεν περιμέναμε από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να μας μάθουν τις θέσεις των τοπικών ΜΜΕ , ούτε βέβαια έχουμε και κανένα θέμα με κανένα ιδιοκτήτη ΜΜΕ απλώς υπηρετούμε τις δικές μας ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ κάτι που όπως φαίνεται ενοχλεί. Οι διαφωνίες μας με όλους , είναι δημόσιες και πρώτοι είχαμε πει συγχαρητήρια σε οιοδήποτε τοπικό ΜΜΕ είχε καλή διαδικτυακή παρουσία. Τέλος με ή χωρίς συνδρομή η alexa.com δεν μοιράζει θέσεις επί χρήμασι όπως κάποιοι άλλοι  ας το καταλάβουν καλά αυτό εχθροί και κυρίως "φίλοι". 

Ο συγχρωτισμός με υμνητές δικτατόρων δεν ήταν ποτέ δικό μας όνειρο ούτε φυσικά περιμένουμε "σωτηρία" από Ορθοδοξοταλιμπάν που υπηρέτησαν τους Απριλιανούς και δεν κατάλαβαν ακόμα και σήμερα πως υπηρετούν δόγμα αγάπης και όχι την απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Θεωρούμε επίσης βέβαιο πως όσα έχουμε γράψει είναι κατανοητά για οποιοδήποτε γνωρίζει γραφή και ανάγνωση γιατί άλλο η επίσκεψη μερικών  δευτερολέπτων και άλλο αυτή που κρατάει κάποια λεπτά , χωρίς βέβαια να αμφιβάλουμε για τους μοναδικούς επισκέπτες οιοδήποτε τοπικού ΜΜΕ που  μιλάει με στοιχεία της Google Analytics που άλλωστε συνεργάζεται με την alexa.com. 

Τέλος συνδρομή στην alexa.com όπως έχουμε τονίσει κατά επανάληψη δεν πλήρωσε και δεν θα πληρώσει ΠΟΤΕ η zougla.gr και ενδεχομένως και άλλοι ( εμείς λέμε για όσους γνωρίζουμε) χωρίς αυτό να αποτρέπει την αμερικανική εταιρία να προβάλλει σε καλή θέση το site που σύμφωνα με την Similar Web δεν τα πάει και τόσο καλά,  αφού η εταιρία αυτή δεν μετράει την προσήλωση των αναγνωστών και μπορεί εύκολα να πέσει "θύμα" πληρωμένων κλικ,  κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στις μετρήσεις της alexa.com. 

Άλλωστε η alexa δεν είναι μονοπώλιο. Υπάρχει και ανταγωνιστής της και είναι το Similar Web που ατυχώς για το Ηλιούπολη για Όλους δεν του έχει αναγνωρίσιμη θέση. Εμείς βέβαια δεν είμαστε της λογικής των  μετρήσεων της Similar Web και θεωρούμε πιο αξιόπιστη εταιρία την alexa.com. 

Όσο για τα google analytics εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα στο να σας δείξουμε την επισκεψιμότητα του προηγούμενου μήνα μας αφού ή με 1 ή με 100 αναγνώστες την ημέρα θα παραμείνουμε να φωνάζουμε κατά των βολεμένων και των ΦΑΣΙΣΤΩΝ. 




Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

The decline in humane decency has either accelerated, or modern communication is exposing the number of sad, sick sociopaths in our world ,who has no empathy!
Όσοι έχουν την εντύπωση ότι έχουμε χούντα ,ας κάνουν την επανάσταση τους για να φέρουν την "δημοκρατία" τους.Εγω στον μεσαίωνα η στην ζούγκλα δεν θέλω ζω...
Αν χρειαστεί να χυθεί αίμα (εμβολιασμενων η μη),ας χυθεί!!
Μπορει να είναι και η μοναδική λύση για να ηρεμήσουμε για τα επόμενα 100 χρόνια.