ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης


Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη
Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό 17χρονης. Μάλιστα η ίδια η ανήλικη είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.


Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, σήμερα. Κατά πληροφορίες, για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και ακόμη ένας άνδρας νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος δεν συνελήφθη γιατί παρήλθε το αυτόφωρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου.


Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Φωτογραφία από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.


Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: