ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ της πόλης εξακολουθούν να υβρίζουν τον υφυπουργό  Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων ακόμα και μετά το ισχαιμικό επεισόδιο! Και βέβαια η είδηση αποτελεί απάντηση στο ό,τι δεν θα πάμε όλοι μαζί αφού και ιστορικά αυτό ποτέ δεν συνέβη. 

  • Γκρίνια για τις ελλείψεις του δήμου σε τομείς όπως η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός , η ασφάλεια αλλά και το καμένο πράσινο ακόμα και από ψηφοφόρους του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που δύο χρόνια μετά δεν έχει επιτύχει σε τίποτα παρά μόνο στον τομέα της επικοινωνίας. Ενεργεί με περισσότερους δημοτικούς υπαλλήλους αλλά δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα πουθενά δικαιώνοντας τους ενεργούς φασίστες που ακολουθούν πιστά τις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού που ακολουθεί και ο νυν δήμαρχος. Εκτίμηση μας πως στις κάλπες του 2023 δεν θα είναι υποψήφιος αφού η γκρίνια και στο δικό του στρατόπεδο είναι μεγάλη. 

  • Οι Ταλιμπάν επικράτησαν στο Αφγανιστάν αφού οι πολλοί επιθυμούν την βαρβαρότητα της Ανατολής παρά την πολιτισμένη Δύση. Όσοι επικρίνουν τους Αμερικανούς που έφυγαν είναι οι ίδιοι που έλεγαν και λένε πως ελέγχουν όλο τον κόσμο και επεμβαίνουν στρατιωτικά για να εξυπηρετήσουν τα ιμπεριαλιστικά τους συμφέροντα! Τώρα που τους άφησαν "ελεύθερους" θα υποστούν τις συνέπειες μιας "ελευθερίας" ανατολικού τύπου μιας χούντας δηλαδή αφού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει μόνο στη Δύση. 

  • Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος χωρίς τα κράτη- παρίες. Το θέμα είναι πως οι ισχυροί της γης τρέφουν ακόμα αυταπάτες για διάλογο με πολιτισμούς που δεν δύναται να συμβιώσουν με τον δικό μας. 

  • Βιετνάμ. Κίνα, Ρωσία, Λευκορωσία, Ιράν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Βενεζουέλα, Κούβα κράτη παρίες με τις οποίες ο δυτικός κόσμος δεν μπορεί να συνομιλεί γιατί δεν έχει τις ίδιες αξίες. Τώρα εάν κάποιος επιθυμεί να γίνουμε σαν και αυτούς είναι δικαίωμά του αρκεί να πείσει τους πολλούς που αποφασίζουν να αλλάξουμε ρότα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: