ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι συντάκτες των Ενεργών Φασιστών εν ώρα εργασίας!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Οι συντάκτες των Ενεργών Φασιστών εν ώρα εργασίας!



Αργήσαν να μας ενημερώσουν για το κατάπτυστο κείμενο του ενεργού Φασίστα Χρήστου Τζόλα που τα έχει βάλει με τον Σ.Μ επειδή δεν είναι ανεκτικός στον φασισμό του αλλά και στην ανοησία του να υπερασπίζεται το αντιεμβολιαστικό κίνημα, αγνοώντας πως τα δικαιώματα του οιοδήποτε πολίτη σταματούν εκεί που καταπατά των άλλων.

Πάντως πως θα έβαζαν και φωτογραφία για να στηρίξουν την θεωρία του Δαρβίνου οι "Ορθοδοξοταλιμπάν"  δεν το φανταζόμασταν! 

Το παράπονό τους είναι πως δεν κάνουμε διάλογο με φασίστες,  λες και υπάρχει σοβαρό ΜΜΕ που να παρουσιάζει τις θεωρίες συνωμοσίας τους και κυρίως να προβάλει τον έκδηλο ρατσισμό τους. 

Μέχρι τον ευπρεπή πρωθυπουργό ανάγκασαν να τους πει "ψεκασμένους" αλλά αναζητούν από εμάς που σίγουρα είμαστε πιο δεξιοί και επομένως πιο ευθείς να τους μιλάμε με το σι και με το σας . Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να κανακεύουμε φασίστες που θυμήθηκαν το Σύνταγμα την ώρα που ποστάρουν ζήτω ο Παπαδόπουλος και ο Φασίστας Μεταξάς! 

Δέκα τηλεοπτικούς σταθμούς έχει η Αττική αλλά κανένας δεν αναπαράγει τις σαχλαμάρες των ΦΑΣΙΣΤΩΝ . Κανένα ΜΜΕ,  αλλά ούτε καν οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν βγήκαν να υβρίσουν διαδικτυακά  τον Νίκο Χαρδαλιά,  αλλά οι άχρηστοι φασίστες του χρεώνουν την διάλυση της οικονομίας λες και είναι ΘΕΟΣ να μπορέσει να σταματήσει την πανδημία ή να επιβάλλει την χρήση μάσκας στους "ψεκασμένους" , που από τον Σεπτέμβριο δεν θα μπαίνουν σε κανένα κλειστό χώρο ψυχαγωγίας  ΧΩΡΙΣ RAPID TEST. . Ακόμα και να ήθελαν  να ασκήσουν κριτική την ώρα που ο άνθρωπος νοσηλεύονταν είναι ΑΝΗΘΙΚΟ,  να τον υβρίζεις εκτός και είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. 

Οι μεγαλύτεροι αθλητικοί σύλλογοι στον κόσμο , δεν θέλουν ανεμβολίαστους τους οπαδούς τους αλλά το πρόβλημα των ενεργών φασιστών ήταν και παραμένει ο Νίκος Χαρδαλιάς και η ΝΔ.

Και αυτό  γιατί πάλεψε και πέτυχε οι "Κασιδιάρηδες" να μην είναι μια διαφορετική "πολιτική" άποψη αλλά να αποτελούν  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση. 

Οι ομοϊδεάτες τους τάχα "αγανακτισμένοι" επιχειρούν να μπουκάρουν σε δυτικά μεγάλα ΜΜΕ και οι εδώ ΕΝΕΡΓΟΙ φασίστες φαντάζονται ήδη τις πλατείες της "αγανάκτησης" μην έχοντας καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ από όσα τράβηξε η χώρα από τους τάχα "αγανακτισμένους". 

   Τους βολεμένους δηλαδή του συστήματος που παρασυρμένοι από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που ήθελαν και θέλουν την χώρα μας με δικό της νόμισμα παρέσυραν και νοικοκυραίους στο να επιθυμούν το ΧΑΟΣ που θα έφερνε η άτακτη χρεοκοπία της χώρας το 2015 έτσι και η πολιτική ηγεσία εφάρμοζε την απόφαση του 62% του ελληνικού λαού. 

Εμείς με πρόθεση να τελειώνουμε μια για πάντα με τους "ψεκασμένους" επιθυμούσαμε την εφαρμογή του δημοψηφίσματος , βέβαιοι πως ο δυτικός κόσμος δεν θα μας άφηνε από την προστασία του όπως έπραξε και το μακρινό 1945 στον κοινό αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών με τους φυσικούς μας συμμάχους εναντίον όσους θέλησαν να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία. 

Οι πολιτικοί τους επίγονοι παρά την κατάρρευση των δικτατορικών κομμουνιστικών καθεστώτων εμμένουν στο ΨΕΜΑ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και θα γίνονταν και πιο ΒΙΑΙΟΙ εάν δεν γνώριζαν πως θα συντριβούν και πάλι. 

Μην φοβάστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ το εμβόλιο δεν θα σας αλλάξει το dna , θα παραμείνετε να επιβεβαιώνεται την θεωρία του Δαρβίνου,  αφού έτσι και αλλιώς ο  "αγαπημένος" σας Χριστιανισμός επιθυμεί τον εμβολιασμό σας , και το έχει διακηρύξει μέσω της Ιεράς Συνόδου άπειρες φορές αλλά εσείς ως ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ τον αρνείστε. 

Σας προτρέπει φασίστες η Ιερά Σύνοδος  να εμβολιαστείτε,  και να ακούτε την επιστήμη αφού προφανέστατα και δεν έχει άλλη ΛΥΣΗ στην αντιμετώπιση μιας πανδημίας. 

Μην το παίζετε λοιπόν καλοί Χριστιανοί,  όταν δεν ακούτε τους πνευματικούς σας Ταγούς,  και αφήστε τις ασυναρτησίες για αίολα τάχα δικά μας επιχειρήματα. 

Δεν κάνει λάθος το 99.9% των επιστημόνων , απλώς εσείς είσαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα. Εδώ δεν έχετε καταλάβει πως ο Μεταξάς ήταν ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ που δεν του πρέπει ουδεμία ΤΙΜΗ θα καταλάβετε τι εστί πανδημία; 

 Και βέβαια όσοι σας επιτρέπουν να δημοσιεύετε ΔΗΜΟΣΙΑ τις ασυναρτησίες σας,  είναι υπόλογοι για τα χιλιάδες θύματα που θα δημιουργήσει η ανεμελιά σας . 

Θύματα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι και κυρίως  αμόρφωτοι και επηρεάζονται από τα δικά σας επικίνδυνα για την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία  κατάπτυστα δημοσιεύματα.  

Άλλωστε η πλειοψηφία των πολιτών,  έχει ήδη εμβολιαστεί μη ακούγοντας τις ασυναρτησίες σας αλλά τα αξιόπιστα ΜΜΕ που σας ενοχλούν μόνο και μόνο επειδή δεν λένε διθυράμβους για τον αγαπημένο σας Γεώργιο Παπαδόπουλο! 

Θέλετε ντε και καλά να παρουσιάσετε έναν καιροσκόπου που κατέλαβε την Εξουσία για να κονομήσει ως τάχα σωτήρα και ιδρυτή του τέταρτου Ελληνικού Πολιτισμού! Δεν χρειάζεται παρά να παρακολουθήσετε μερικές δημόσιες τοποθετήσεις των Απριλιανών για να κατανοήσετε πως επρόκειτο για παντελώς αμόρφωτους καραβανάδες από αυτούς που και σήμερα προτιμούν έναν λοχία που θα μας σώσει! Κάποιοι κατέβηκαν και απέτυχαν και στην πολιτική αφού ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ δεν επικρατεί παρά μόνο όταν τα ΜΜΕ δεν λειτουργούν και για κακή σας τύχη στον δυτικό κόσμο λειτουργούν υποδειγματικά παρουσιάζοντας ό,τι πραγματικά υπάρχει και όχι όσα εσείς φαντάζεστε! 

Όσο για τους αρχαίους Έλληνες μην τους διαβάζετε δεν θα καταλάβετε και πολλά αφού άδικα αναζητείτε δικό τους dna πάνω σας! 


 Δεν θα έκανε ποτέ κανένας πείραμα σε εσάς μην ανησυχείτε,  θα παραμείνετε μια ισχνή μειοψηφία που θα κυνηγάτε "ανεμόμυλους" παίζοντας τον Δον Κιχώτη σε μια κοινωνία που έχει προχωρήσει και δεν εμπιστεύεται τον μάγο της Φυλής!  Όμως σε ώρα μάχης δεν μπορείς να είσαι ευπρεπής με ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ αφού η Αστική Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε και τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που τώρα τάχα επικαλείστε οι φασίστες που υμνείτε τις είχαν όλες καταργήσει. 

ΥΓ: Μάθε να γράφεις και το όνομα σου σωστά για να μην σε μπερδέψει και κανείς με τον Μεσσία! Μάθε και λίγα αρχαία ελληνικά γιατί αυτά που γράφεις είναι  αλά Κώστας Ζουράρις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: