ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΠΑΟΔΗΛ δίνει τα συγχαρητήριά του στις αθλήτριες του ΓΣΗ και υπόσχεται πως θα συνεχίζει να στηρίζει τον υγιή Αθλητισμό

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΔΗΛ δίνει τα συγχαρητήριά του στις αθλήτριες του ΓΣΗ και υπόσχεται πως θα συνεχίζει να στηρίζει τον υγιή Αθλητισμό


Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων Καλαθοσφαίρισης, για 2η συνεχόμενη χρονιά.Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στις αθλήτριες, τους προπονητές, τη Διοίκηση του ΓΣΗ, και τους γονείς των αθλητριών για την άοκνη προσπάθειά τους και τους διαβεβαιώνουμε, ότι ο ΠΑΟΔΗΛ και ο Δήμος μας θα συνεχίσει την στήριξη στον υγιή Αθλητισμό.




( Φώτο από την πρόσφατη τιμητική συνάντηση που είχαμε με την ομάδα και αφορούσε την προηγούμενη Αθλητική χρονιά ).

Θέμης Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Άλλη μια επιτυχία του ΓΣΗ που έχει κατηγορηθεί πολλάκις φορές η διοίκησή του από τους κομμουνιστές της πόλης ακόμα και μέσα σε δημοτικό συμβούλιο! Η τάχα "μαύρη νύχτα" φέρνει διακρίσεις στην πόλη την ώρα που οι κομμουνιστές βολεμένοι στην Σοβιετία τους , προσπαθούν και πολλές φορές το επιτυγχάνουν να καταστρέφουν κάθε αξιόλογη ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος των πολλών. Άλλωστε οι ίδιοι δηλώνουν πως  θέλουν αθλητισμό στα πρότυπα των Σοβιέτ! Ο πιο ιστορικός σύλλογος της πόλης συνεχίζει και γεμίζει χαρά μια πόλη όπου κυριαρχεί ο φασισμός και η μιζέρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: