ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για εμάς σημασία έχει που θα πάει το "καράβι" και όχι ο κυβερνήτης ή οι ναύτες που θα απαρτίζουν το πλήρωμα

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Για εμάς σημασία έχει που θα πάει το "καράβι" και όχι ο κυβερνήτης ή οι ναύτες που θα απαρτίζουν το πλήρωμα



Το "καράβι" ΕΛΛΑΣ είναι για εμάς το θέμα και ήταν πάντα. Τα πρόσωπα όσο "ευπατρίδες" και εάν είναι δεν θα πετύχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ εάν η πορεία που έχει δώσει ο "καπετάνιος" είναι στραβή αφού η θάλασσα που όλες και όλοι αρμενίζουμε θα παραμένει για πολύ καιρό ακόμα ταραχώδης. 

Έτσι όλοι οι αναγνώστες μας έχουν αντιληφθεί με ποιες προσθήκες στην κυβέρνηση ευχαριστηθήκαμε και με ποιες είμαστε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ. 

Αυτό που μένει να δούμε στον εναπομείναντα 1.5 χρόνο πριν την λήξη της κυβερνητικής θητείας είναι προς τα που θα πάει το καράβι "ΕΛΛΑΣ" και όχι εάν το πλήρωμα εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη Βουλή. 

Οι απόψεις μας είναι γνωστές όπως και οι επικριτές μας και για τους δεύτερους φροντίσαμε εμείς να γίνουν γνωστοί και να μην "ξεμπερδεύουν" με φληναφήματα. 

Χθες γελάσαμε ιδιαίτερα με το πως κατάντησε ο Παπακωνσταντίνου και βέβαια εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει πως εννοούν την επανάσταση οι "κομμουνιστές" ( τα εισαγωγικά πλεονασμός αλλά αναγκαίος αφού δεν είναι όλοι οι οπαδοί αυτού του κόμματος τυχοδιώκτες κάποιοι είναι απλώς παραπλανημένοι και πιστεύουν σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ) με κρατική χρηματοδότηση ή σε απλά ελληνικά οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν τα σχοινιά που θα τους κρεμάσουμε! 

Ξέχασαν πως πλέον τα σχοινιά τα κρατούν όσοι έχουν εδώ και δεκαετίες τον κατάλληλο στρατιωτικό εξοπλισμό και τα δίδουν σε μαριονέτες τύπου Αποστολάκη μόνο όταν αυτά ξεπεραστούν από την ίδια την ζωή. 

Ναύαρχος με "τόνους παράσημα" εν καιρώ Ειρήνης είναι μια νέα πραγματικότητα που συναντάς σε κράτη που δεν συμμετέχουν σε πολέμους που τάχα δεν τους αφορούν και που θεωρούν ως αφελείς πως οι μάχες κρίνονται στα πεδία μαχών και αρκεί ο ηρωισμός μη καλά εξοπλισμένων στρατιωτών. 

Η Ιστορία της Ελλάδος είναι γεμάτη ΗΤΤΕΣ τις οποίες αφελώς εορτάζουμε στερούμενοι ΝΙΚΩΝ και ευτυχώς που υπάρχει και το Χόλυγουντ για να μας παρουσιάζουν ως ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ την ώρα που μια ακόμα και επιδερμική γνώση της Ιστορίας δείχνει μια ΑΛΗΘΕΙΑ που κάποιους "ευπατρίδες" τρομάζει. 

Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και φυσικά και πάθαμε και δεν μάθαμε και απομείναμε λίγοι να φωνάζουμε κατά των μεγαλοϊδεατισμών που οδήγησαν σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. 

Η Ελλάδα θυμίζει απέραντο φρενοκομείο όπου ανθεί κάθε "ψεκασμένος" αλλά κάποιοι ονειρεύονται Βασιλεύουσες παρέα με αυτούς που με την ηλιθιότητα του δόγματός του οδήγησαν στην πτώση της Πόλης. 

Παραφωνία και οι φωνές τάχα δεξιών αλλά στην ουσία ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ για την μετάλλαξη του κόμματος της ΝΔ σε κεντρώο την στιγμή που δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν και Παπαδόπουλοι δεν ευδοκιμούν για να μικρύνουν και άλλο την χώρα. 

Η δική μας αίσθηση είναι πως η χώρα μας δεν θα καταφέρει να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις επειδή οι πολλοί δεν τις θέλουν και θα χρεοκοπήσει ΞΑΝΑ , αναζητώντας την ευσπλαχνία όσων θεωρούν αναγκαία την ύπαρξη της χώρας μας σε αυτό που χονδρικά ονομάζουμε δυτικό κόσμο. 

Για  να παραμείνουμε όμως σε έναν κόσμο με περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα δεν αρκεί η Ιστορία μας αφού όσοι την έχουν διαβάσει κατανοούν πως "παλεύαμε" και συνεχίζουμε να παλεύουμε με τους δαίμονες της Ανατολής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: