ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναπαράγουν φωτογραφία του 2018 ως σημερινή, για να περάσουν διαδικτυακά τις φασιστικές τους αντιλήψεις

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Αναπαράγουν φωτογραφία του 2018 ως σημερινή, για να περάσουν διαδικτυακά τις φασιστικές τους αντιλήψεις


Τα φασιστοειδή της πόλης προσπαθούν με fake news να διαφημίσουν τις ρατσιστικές τους αντιλήψεις με μια φωτογραφία του 2018 που δεν έχει ουδεμία σχέση με ό,τι διαδραματίζεται αυτές τις ώρες στο Αφγανιστάν. 

Την φωτογραφία που έκλεψαν από διεθνή ΜΜΕ και είναι η παρακάτω για όσους γνωρίζουν αγγλικά απηχεί μια πραγματικότητα που προφανέστατα και ευνοεί τους φασίστες της πόλης που θεωρούν πως "αντιστέκονται" ενώ είναι "φευγάτοι" και "επιχειρούν" δίχως επιχειρήσεις τάχα στο εξωτερικό. 

Και βέβαια όταν αναπαράγεις θεωρίες συνωμοσίας την "πατάς" εάν και θεωρούμε πως σκόπιμα βγήκαν και πάλι από τις τρύπες τους για να διαδώσουν τις επικίνδυνες για την κοινωνία και για την χώρα μας φασιστικές τους απόψεις. 


Και βέβαια ελληνικά δεν γνωρίζουν ή τάχα πτυχιούχοι ρατσιστές και φασίστες για αυτό και γράφουν το παίρνει με ε! 

Άλλωστε σε αμόρφωτους φασίστες απευθύνονται και σε κανέναν πολίτη που γνωρίζοντας γραφή και ανάγνωση δεν θα πίστευε την φαντασία ενός επιβατικού αεροσκάφους που δείχνει η φωτογραφία να μεταφέρει αυτές τις κρίσιμες ώρες από το αεροδρόμιο της Καμπούλ "χαλαρούς" και χαμογελαστούς  Αφγανούς.

Για την ιστορία η φωτογραφία απεικονίζει Αφγανούς που επιστρέφουν το 2018 στην πατρίδα τους το Αφγανιστάν από την Τουρκία! 

Αλλά εντάξει από την Κυριακή Παρασκευά και την κολλητή της δεν περιμέναμε να μην την χρησιμοποιήσει γράφοντας ακόμα μια μ@λ@κί@ για τάχα "ριψάσπιδες" που φεύγουν για την Δύση χωρίς τις οικογένειές τους. 

Το να μιλάνε οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ για Δύση και δυτικό πολιτισμό είναι βέβαια παραλογισμός αφού παραμένουν δέσμιοι της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ της Ανατολής και δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν με τους Ταλιμπάν που μισούν όπως και οι δικοί μας Ορθοδοξοταλιμπάν την Δύση και τον πολιτισμό της.



Και βέβαια τα φασιστάκια της ομάδας Αστυνομικά - Ηλιούπολης αναπαρήγαγαν αμάσητο και αυτό το fake new αφού είναι κοντά και στις δικές τους πεποιθήσεις. Και τι πειράζει που δεν είναι αλήθεια; Οι "αντιμνημονιακοί" "τρύπιοι" και παντελώς  διεφθαρμένοι δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο πως θα σας πουλήσουν ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ σανό,  και τζάμπα "πατριωτισμό" όσων εάν επικρατούσαν η χώρα μας θα μετατρέπονταν σε Αφγανιστάν. Γιατί "Ταλιμπάν" υπάρχουν εκατομμύρια στην βάρβαρη Ανατολή και το Αφγανιστάν είναι το μικρότερο πρόβλημα του δυτικού κόσμου. 

Δείτε τους συμμάχους του και θα καταλάβετε. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Με μια απλή αναζήτηση στο Google , μαθαίνεις ότι δεν υπάρχουν επιβατικές πτήσεις από τον Αφγανιστάν. Όμως οι φασίστες βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν την χολή,το μίσος και την ματαιοδοξία τους.
Έχουμε εκπαίδευτει από τους "Κασιδιάριδες" του παρελθόντος, να μην τους αφήσουμε να "χορεύουν", χωρίς αντιδράσεις...
Στο όνομα της "ελευθερίας" ,σε τούτη την Γη, έχουν συμβεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα .
Στο όνομα της ελευθερίας έχουν συμβεί και τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπινου γένους, αλλά αυτά είναι "μικρά ,μπροστά στα "μεγαλειώδη επιτεύγματα" που θα φέρουν οι δικοί μας "Ταλιμπάν".