ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας συνεχίζουν να περιπολούν για την έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν πυρκαγιές στον Υμηττό μας

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας συνεχίζουν να περιπολούν για την έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν πυρκαγιές στον Υμηττό μας



Γυρίζοντας μετά τις 12 το βράδυ προς την οικία μου συνάντησα στην Σοφοκλή Βενιζέλου ένα μικρό κομβόι αυτοκινήτων.

Ήταν η άνδρες της νέας ομάδας που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό και φέρει τον τίτλο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ηλιούπολης,  και περιπολούσαν ξενυχτώντας για όλες και όλους μας. 

Το κομβόι που κατέβαινε την Σοφοκλή Βενιζέλου προφανώς μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στο βουνό πάνω από την Αγία Μαύρα , συνέχισε στρίβοντας αριστερά για να πάει σε άλλα σημεία ελέγχων και εγώ συνέχισα για τον δικό μου προορισμό σε αντίθετη ακριβώς κατεύθυνση. 

Κάποιες ώρες αργότερα είδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την χθεσινή περίπολο που είχε ανεβάσει ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας και τις οποίες σας παρουσιάζουμε. 




Στις φωτογραφίες βλέπετε πως της προσπάθειας ηγείται ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης ενώ πλην του κ. Κόκλα οι επίσης αντιδήμαρχοι Σεφτελής και Αντζινάς συμμετέχουν ενεργά. Για τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας  κ. Γιώργο Μπενά έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στεναχωρώντας όσους με μικροπολιτική διάθεση και εξυπηρετώντας τις δικές τους ιδεοληψίες αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: