ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενώ η εικόνα της πόλης δεν αλλάζει το ΣΕΔΗ κατηγορεί τον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης για τις σωστές θέσεις που έχει!

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ενώ η εικόνα της πόλης δεν αλλάζει το ΣΕΔΗ κατηγορεί τον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης για τις σωστές θέσεις που έχει!

 


Ανησυχεί το ΣΕΔΗ μήπως και ο τομέας καθαριότητας καταλήξει σε ιδιώτη ( κάτι που σίγουρα δεν προτίθεται να κάνει ο νέος δήμαρχος) αλλά αρνείται και τις συνέργειες με ιδιώτες ενώ οι υπάλληλοι του δήμου δεν είναι σε θέση να κρατάνε την πόλη μας καθαρή παρά την συνδρομή εθελοντών που βέβαια δεν μπορούν να κάνουν δουλειά για την οποία δεν πληρώνονται σε καθημερινή βάση. 

Έτσι οι συνεργασίες με τους ιδιώτες είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και σωστά ο δήμαρχος τις αναζητεί αφού όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ του Παναγιώτη Πάσχου η εικόνα της πόλης μας ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Η δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού είναι και αυτή ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ εάν θέλουμε η πόλη μας να αλλάξει και να μην κάνουν κουμάντο αφήνοντας όλους εμάς στη ΒΡΩΜΙΑ όσοι επί δεκαετίες διεκδικούν μονίμως δικαιώματα χωρίς να αντιλαμβάνονται πως έχουν υποχρεώσεις. 

Θα "μπλέξει" με το ΣΕΔΗ ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και τον συμβουλεύουμε να μην τους ακούει εάν θέλει να πετύχει κάτι ΘΕΤΙΚΟ για την πόλη και να μην φύγει το 2028 ως αποτυχημένος όπως τόσοι προηγούμενοι που δεν μπόρεσαν να περάσουν το ΜΗΝΥΜΑ πως οι δημότες μας βαρέθηκαν να συντηρούν με τους φόρους τους 900 εργαζόμενους του δήμου και να βλέπουν από πάνω την πόλη τους βρώμικη. 

Ο τομές καθαριότητας στα χαρτιά τουλάχιστον ΜΟΝΙΜΟΙ και ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ αγγίζει εάν δεν έχει ξεπεράσει τους 300 εργαζόμενους δεν γίνεται να προσληφθεί ΚΑΝΕΝΑΣ παραπάνω ΑΦΟΥ λεφτά δεν υπάρχουν

Το να πάρει ο δήμος δάνειο για να συνεχίσει να πληρώνει εργαζόμενους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την πόλη μας καθαρή φυσικά και είναι ένας παραλογισμός που δεν θέλει να ακολουθήσει μια διοίκηση που ήρθε για να πετύχει και όχι να συνεχίσει τα ΧΑΛΙΑ της προηγούμενης σε τομείς όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΑΣΙΝΟ. 

Είχαμε αρχικώς μείνει ικανοποιημένοι  από την στάση του ΣΕΔΗ στις πρωτοβουλίες Ψυρρόπουλου να καθαρίσει επιτέλους την πόλη μας αλλά δεν έχασαν χρόνο και βγήκαν στο "αντάρτικο" θεωρώντας πως έχουν απέναντί τους έναν ανίσχυρο δήμαρχο όπως ο κος Χατζηδάκης. 

Εδώ όμως έχουν να κάνουν με έναν που τον στηρίζει το 60% των δημοτών και για τα θέματα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και τις συνέργειες με ΙΔΙΩΤΕΣ ακόμα περισσότερο ποσοστό. 

Το 10% του ΚΚΕ και οι βολεμένοι συνδικαλιστές από άλλα πολιτικά κόμματα δεν θα κρατήσουν τον δήμο μας πίσω και ας γνωρίζουν καλά οι εργαζόμενοι πως με αυτές τις κινήσεις τους οδηγούν πολύ γρηγορότερα τις δομές σε ΙΔΙΩΤΗ αφού εάν αποτύχει το σχέδιο Ψυρρόπουλου για συνέργειες με ιδιώτες - εργολάβους ο επόμενος δήμαρχος δεν θα μπει καν στην διαδικασία να συνομιλήσει μαζί τους αμέσως μετά την εκλογή θα δώσει την δομή σε ΙΔΙΩΤΗ όπου και με μικρότερο κόστος η πόλη μας θα καθαρίσει επιτέλους και από την ετήσια κρατική χρηματοδότηση ο δήμος μας θα μπορεί να κάνει και έργα αναπτυξιακά αντί να συντηρεί στόλους οχημάτων και εκατοντάδες εργαζομένους που δεν αποδίδουν. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: