ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Άλλο ένα Σαββατοκύριακο κοντά σας με πολλές αναρτήσεις (ιδίως την Κυριακή) αφού όλα τα θέματα που έχουν μείνει πίσω λόγω δικής μας έλλειψης χρόνου,  θα παίξουν μαζεμένα αυτή την Κυριακή αφού συναποφασίσουμε το Σάββατο ποια είναι για τα "μανταλάκια" και ποια όχι! 

  • Οι επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της εξάρθρωσης της Greek Mafia συνεχίζονται και δικαιώνουν το δικό μας ρεπορτάζ που από τα μέσα καλοκαιριού και πριν τις δημοτικές εκλογές σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σύντομα θα γίνουν νέες συλλήψεις ενώ θα συνταχθούν δικογραφίες κατά συγκεκριμένων προσώπων με το υλικό που έχει μαζέψει η υπηρεσία που παρακολουθεί με "διαλόγους εκατομμυρίων ευρώ" και δίνει στην ΕΛ.ΑΣ πολύτιμο υλικό για να προβεί σε παρακολουθήσεις προσώπων. Πάνω από 200 ποινικούς παρακολουθούν στενά το διάστημα αυτό οι αρμόδιες αρχές και περιμένουν το "μοιραίο" λάθος τους για να τους συλλάβουν αφού η δράση τους που για δεκαετίες έμενε ατιμώρητη κάπου εδώ τελειώνει! 

  • Η κόντρα ΣΕΔΗ - Ψυρρόπουλου τον ευνοεί αφού στο πλευρό του πλέον στοιχίζονται και δημότες μας που στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές είχαν άλλη προτίμηση. Για αυτό οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης εάν θέλουν να φτάσουν "συμπαγείς" έως τις δημοτικές του 2028 θα πρέπει είτε να βρουν νέο αφήγημα είτε να υψώσουν και αυτοί τους τόνους κατά των συνδικαλιστών του ΣΕΔΗ που διαχρονικά αποτελούν "αγκάθι" και όχι σύμμαχο των διοικήσεων του δήμου μας. 

  • Ό,τι παρουσιάζουμε το βλέπουν και ενεργούν οι διοικούντες ενώ οι προηγούμενοι έβλεπαν ως fake news την πραγματικότητα που και τότε τους παρουσιάζαμε! Δεν θα φτάσει "συμπαγής" έως τις κάλπες του 2028 η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αφού οι περισσότεροι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι που πείστηκαν το 2019 να τους ακολουθήσουν λοξοκοιτάνε πλέον προς την πλευρά της νυν διοίκησης. Από τα δεξιά δεν έχουμε καμία θετική εξέλιξη όλα πάνε προς τα πίσω και θα εξαρτηθούν εν πολλοίς από την εκλογή νέου Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης προς το τέλος του έτους ( Οκτώβριος 2024)

  • Δεν υπάρχει υπουργός της κυβέρνησης και όχι μόνο  που να μην έχει φωτογραφηθεί με τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο στις τελευταίες εκδηλώσεις που το τοπικό ΜΜΕ μας έδωσε το παρών! Ενώ άλλοι θυμούνται τη ΝΔ μόνο προεκλογικά και ζητάνε στήριξη από τους ψηφοφόρους της,  εμείς καλύπτουμε σχεδόν όλες τις σημαντικές δράσεις της και δίνουμε πάντα το παρών όπου μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης! 















Δεν υπάρχουν σχόλια: