ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όσο δεν "κινείται" η κεντροδεξιά της πόλης μας τόσο χιλιάδες κεντροδεξιοί ψηφοφόροι στηρίζουν τη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου!

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Όσο δεν "κινείται" η κεντροδεξιά της πόλης μας τόσο χιλιάδες κεντροδεξιοί ψηφοφόροι στηρίζουν τη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου!

 


Δύο κεντροδεξιές παρατάξεις και καμία δεν καταδίκασε έστω τώρα ( εάν και για εμάς δελτία τύπου έπρεπε να βγουν όταν ανέβαινε το πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο δημαρχείο της πόλης μας) την απαράδεκτη συμπεριφορά του ΣΕΔΗ που με μπαράζ ανακοινώσεών του και απειλές κατά του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου αντί να εργάζεται θέλησε να ασκήσει εξωτερική πολιτική εις βάρος της χώρας μας! 

Στη κόντρα ΣΕΔΗ - νέας διοίκησης για ένα πανό η ΣΙΩΠΗ των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων μπορεί να χαρακτηρίζεται από κάποιους ως ΑΝΟΧΗ στην ενέργεια του δημάρχου να κατεβάσει το πανό αλλά δεν ωφελεί τις ίδιες αφού στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι ψηφοφόροι τους είναι αυτοί που περισσότερο επαινούν τον νέο δήμαρχο για την ΤΟΛΜΗ του να τα βάλει με όσους επί δεκαετίες κρατούν τον δήμο μας πίσω. 

Γιατί αυτοί οι εργαζόμενοι είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι πολέμησαν την διοίκηση Αναγνώστου με συνεχείς απεργίες στον τομέα καθαριότητας για τα παράλογα αιτήματά τους οδηγώντας και εκείνη την διοίκηση να παραδώσει μια βρώμικη πόλη στην επόμενη διοίκηση που ενώ αρχικώς έδειξε διάθεση να κοντράρει εργαζομένους που βλέπουν μόνο τα δικαιώματά τους αλλά όχι τις υποχρεώσεις τους "ροκανίζουν" κάθε διοίκηση και στέκονται απέναντι σε κάθε θετική πρωτοβουλία. 

Εάν συνεχίσει το ΣΕΔΗ τις στάσεις εργασίας για γελοίους λόγους θα οδηγήσει εργαζομένους στην ανεργία άλλωστε ένας μεγάλος αριθμός συμβασιούχων δεν θα βρίσκεται στο μισθολόγιο του δήμου μας τα επόμενα χρόνια παρόλο που κάποιοι τους παραμυθιάζουν πως όπως έμειναν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίσουν να εργάζονται και άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα ακόμα και εάν οι συμβάσεις τους λήξουν. 

Οι παρατάσεις που δόθηκαν από την παρούσα κυβέρνηση έχουν ημερομηνία λήξης και ορίζοντα τις Ευρωεκλογές του καλοκαιριού ήδη στα νοσοκομεία έχει δοθεί δίμηνη παράταση για τις καθαρίστριες πριν ο καθαρισμός αυτών ανατεθεί σε ιδιώτη εργολάβο. 

Οι ιδιωτικοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας , της Υγείας και της ενέργειας θα συνεχιστούν αμέσως μετά τις κάλπες των Ευρωεκλογών και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον δυτικό κόσμο του οποίου αναπόσπαστο τμήμα αποτελεί η χώρα μας. 

Εμείς είμαστε ένα κεντροδεξιό ιστολόγιο που στηρίζουμε ΑΝΟΙΧΤΑ και χωρίς ενδοιασμούς τις ιδιωτικοποιήσεις και μάλιστα έχουμε εδώ και χρόνια τονίσει προς πάσα κατεύθυνση τι έρχεται σε ένα σωρό τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. 

Το κράτος μας δεν έχει μπορεί να έχει την "πολυτέλεια" να διατηρεί έναν μεγάλο και εν πολλοίς δυσλειτουργικό δημόσιο τομέα και ανεξάρτητα από το ποιος θα βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις θα γίνουν σε αυτή αφού πλέον σημαντική μερίδα πολιτών αδιαφορεί για συνδικαλιστικά αιτήματα και δεν συμμετέχει σε δράσεις αντιδραστικών που θέλουν απλώς να διατηρήσουν την βόλεψή τους βουλιάζοντας οικονομικά την χώρα μας. 

Έτσι παρά τις αντιδράσεις των κομμουνιστών της πόλης μας για ένα πανό και παρά την απαράδεκτη για εμάς στάση των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων που ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ανοιχτά ΥΠΕΡ του κ. Στάθη Ψυρρόπουλο στο θέμα με το πανό και στις απαράδεκτες απαιτήσεις του ΣΕΔΗ τελικά ωφελημένος βγαίνει ο ίδιος αφού χιλιάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της πόλης ψέγουν εμάς που συνεχίζουμε και παρουσιάζουμε αμάζευτα ογκώδη και κλαδέματα και δεν ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ανοιχτά μια διοίκηση που εδώ και έναν μήνα πράττει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ υπέρ των συμφερόντων των δημοτών μας που ΒΛΕΠΟΥΝ ( το βλέπουμε και εμείς αλλά δεν έχουμε υπομονή να περιμένουμε όλη την πενταετία για να δούμε μόνιμο αποτέλεσμα) μια πόλη πιο ΚΑΘΑΡΗ και εργαζόμενους αντί να βάλλουν κατά των τοπικών ΜΜΕ όπως παλιότερα να αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της θέσης τους εξαρτάται εν πολλοίς από την αποδοτικότητά τους. 

Θεωρούμε πως "εκπλήξεις" δυσάρεστες για τους κομμουνιστές της πόλης θα υπάρξουν και στις εκλογές του ΣΕΔΗ αλλά είναι ακόμα νωρίς για να εκτιμήσουμε μια εκλογική διαδικασία όπου θα υπάρχει και συμμετοχή γαλάζιων συνδικαλιστών κάτι που είχαμε να δούμε επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου να συμβαίνει. 

Κοντεύουν πέντε μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές και κανείς από τους φερόμενους κεντροδεξιούς "Μεσσίες" δεν έχει εμφανιστεί να στηρίξει λογικές επιλογές της νυν διοίκησης ή να προτείνει ρηξικέλευθες λύσεις σε ένα σωρό θέματα που έπρεπε να είχαν λυθεί εδώ και δεκαετίες. 

Το 16% της κεντροδεξιάς στην πόλη μας στις τελευταίες κάλπες δείχνει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των Νεοδημοκρατών και των Νεοδημοκρατισσών της πόλης μας στήριξαν άλλες δημοτικές παρατάξεις και ήδη κεντροδεξιά στελέχη της πόλης κατέχουν θέση αντιδημάρχου στην νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου! 

Με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης διαλυμένη και χωρίς να προσφέρει ΙΣΧΥΡΟ πόλο έλξης που θα κατεύθυνε τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους σε παρατάξεις αμιγώς ΔΕΞΙΕΣ το στοίχημα πλέον όσων επιθυμούν όπως εμείς ΚΕΝΤΡΟΕΞΙΑ διοίκηση του δήμου χωρίς αστερίσκους περνά από τις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου και Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας αφού με τους υπάρχοντες είδαμε ακόμη και Οννεδίτες να κατεβαίνουν με παρατάξεις πολιτικών μας αντιπάλων και να μην βγαίνει μισή ανακοίνωση εναντίον τους! 

Σε τελική ανάλυση εάν θέλουν για την τοπική αυτοδιοίκηση πρόσωπα της κεντροαριστεράς υπονομεύοντας κάθε κεντροδεξιό υποψήφιο δεν υπάρχει λόγος και για εμάς να ασχολούμαστε με την πάγια θέση μας πως ΜΟΝΟ με κεντροδεξιό δήμαρχο μπορεί να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ η πόλη! 

Εάν για ένα πανό υπέρ των Παλαιστινίων βγαίνει στα κανάλια ο νυν δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος και καταγγέλλει την στάση του ΣΕΔΗ την στιγμή που οι κατεξοχήν κεντροδεξιές παρατάξεις σφυρίζουν αδιάφορα και δεν παίρνουν θέση στο πλευρό της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ με δελτία τύπου τους ας μην αναρωτιούνται γιατί θα ξεμείνουν από στελέχη αφού σε αυτή την πόλη γενικότερα και εδώ και δεκαετίες ό,τι δηλώσεις είσαι και κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιοι τους έριξαν το 2010 από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν και συνεχίζουν να ΣΙΩΠΟΥΝ κάθε φορά που ένα σωματείο που ασκεί εδώ και δεκαετίες κομμουνιστική προπαγάνδα θεωρεί πως η πόλη θα κρατηθεί πίσω σε ιδεοληψίες που μας κατάντησαν παρία των Νοτίων Προαστίων. 

Έτσι ο κος Ψυρρόπουλος "ψαρεύει" από παντού έχει την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της πόλης μας στο πλευρό του και μέσα σε έναν μήνα έχει πετύχει να διαλύσει όλες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις αφού μια σειρά υποψήφιων δημοτικών συμβούλων τους στις πρόσφατες εκλογές κινούνται προς την κατεύθυνση στο να συνδράμουν μια διοίκηση που πριν ενάμιση χρόνο εάν σας γράφαμε πως θα διοικήσει τον δήμο μας εσείς θα γελάγατε! 

Όπως δεν σας πείσαμε πως ο κος Κωνσταντάτος είναι η καταστροφή του δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης και με οιοδήποτε άλλον ο δήμος θα είχε τώρα τμήματα της μεγάλης επένδυσης έτσι σίγουρα δεν θα σας πείσουμε πως και εδώ δεν χρειάζονται 10 χρόνια Ψυρρόπουλου αλλά μόλις τρία ενός ΔΕΞΙΟΥ δήμαρχου για να αλλάξει επίπεδο η πόλη! 

Και δεν μπορούμε να σας πείσουμε γιατί τόσο οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας όσο και το υπάρχον σχήμα της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο που θα κάνει σαφές πως ΜΠΟΡΟΥΝ ! 

Στις εκλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στο τέλος του έτους σας λέμε από τώρα πως αποχαιρετούμε από τώρα τα 9 από τα 10 μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και εάν όσοι σαν και εμάς θέλουν αμιγώς κεντροδεξιό δήμαρχο και όχι προερχόμενο από την κεντροαριστερά ΔΕΝ σηκωθούν από τους καναπέδες τους να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις το 2028 ας μην εκπλαγούν από το αποτέλεσμα δημοτικών εκλογών που από τώρα δείχνουν πως θα καταλήξουν σε μια νέα πενταετία Ψυρρόπουλου! 

Για εμάς δεν έχει καμία αξία μια ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με μέλη αδρανή που δεν στηρίζουν καμία προσπάθεια μεταρρύθμισης , που στηρίζουν επιλογές μελών τους που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές με παρατάξεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και που εν τέλει δεν μπόρεσαν ούτε τις Περιφερειακές Εκλογές να εκλέξουν έναν ΔΕΞΙΟ ως Περιφερειακό Σύμβουλο και έστειλαν εκεί μια Πασοκτζού που δεν θα κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την πόλη μας όπως δεν έκανε και στην προηγούμενη θητεία της επί Πατούλη! 

Αυτά και ΟΛΑ πάνε ΔΕΞΙΑ για τον Στάθη Ψυρρόπουλο και ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΧΑΛΙΑ για όσους αντί να στηρίξουν ΔΗΜΟΣΙΑ τις σωστές επιλογές τους επιλέγουν την ΣΙΩΠΗ που θα τους εξαφανίσει από τα τοπικά δρώμενα και θα τους καταστήσει κομπάρσους μια κατάστασης που εξακολουθεί μετά την ΗΤΤΑ στις κάλπες του 2010 του μοναδικού κεντροδεξιού δήμαρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: