ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Το Χρυσό Μετάλλιο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στη Ντόχα που την έστεψε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης σίγουρα γέμισε υπερηφάνεια ΑΚΟΜΑ και όσες και όσους την έκραζαν διαδικτυακά για την συμμετοχή της σε γνωστό  reality του ΑΝΤ1. Το κορίτσι με καταγωγή από  το ορεινό χωριό Πλάτανος της Ναυπακτίας σίγουρα προσπάθησε πάρα πολύ για να ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Ο τόπος καταγωγής της είναι κοινός με αυτόν του σημερινού Πρέσβη των ΗΠΑ στην χώρα μας Τζόρτζ Τσούνη που έχει κάνει γνωστό τον Πλάτανο και τώρα με την Ευαγγελία θα γίνει ακόμα πιο γνωστός. Έχουμε μαζέψει τις εμετικές αναρτήσεις κάποιων που σήμερα πανηγυρίζουν για το μετάλλιό της.  όταν έκανε για αυτούς το "λάθος" να συμμετάσχει στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 από το οποίο απέκτησε μεγάλη δημοφιλία και χορηγούς για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα της στον αθλητισμό. Αυτά προς το παρόν,  από εμάς ΜΠΡΑΒΟ στην Ευαγγελία όχι μόνο για το σημερινό της μετάλλιο αλλά και για τις κατά καιρούς τοποθετήσεις της για μείζονα θέματα  που έχει κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ! 


  • Γελάμε διαβάζοντας ανακοινώσεις κατά του νέου δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου για την λογική ενέργεια του να κατέβει το πανό του ΣΕΔΗ από το δημαρχείο της πόλης μας. Δεν γελάμε όμως με τοπικά ΜΜΕ που αναπαράγουν τα δελτία τύπου "ψεκασμένων" ασχολίαστα,  θεωρώντας πως συμβάλλουν ΘΕΤΙΚΑ για την πόλη μας! Τα δελτία τύπου  και η επιχειρηματολογία  που χρησιμοποιείται σε αυτά θυμίζουν Κασιδιάρη,  αφού το ΜΙΣΟΣ για το κράτος του Ισραήλ είναι μεγάλο. Οι δήθεν διώχτες των Ναζί κομμουνιστές και λοιποί τοξικοί πολίτες  επιχειρούν να παρουσιάσουν ως γενοκτονία την νόμιμη άμυνα ενός κράτους απέναντι στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μάλιστα οι εργαζόμενοι του δήμου μας μέσω του σωματείου εργαζομένων έχουν κηρύξει στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ενώ οι "αλληλέγγυοι" σύλλογοι που τους στηρίζουν κοντεύουν να παρουσιάσουν τον δήμαρχο της πόλης μας ως υπεύθυνο για την κρίση στη Μέση Ανατολή! Φανταστείτε πως ο κος Ψυρρόπουλος πρέπει να "ποντάρει" σε αυτούς τους εργαζόμενους για το "καλό" της πόλης και εάν αφεθεί στις "ορέξεις" τους σίγουρα θα αποτύχει!

  • Παλεύουν στους δρόμους κάποιοι Αντιδήμαρχοι πάνω από τα κεφάλια των εργαζομένων για να τους πείσουν πως πρέπει να αποδώσουν ώστε η κακή εικόνα της πόλης σε ένα σωρό τομείς να αλλάξει. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς κρίνουμε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αφού ανάλογες προσπάθειες έχουν γίνει από όλες τις διοικήσεις του δήμου με αυτή του κ. Γιάννη Αναγνώστου να "σαμποτάρεται" περισσότερο από όλες από εργαζόμενους που δεν θέλουν η πόλη μας να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ! 


  • Τα αξιόλογα φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου σε gallery και Μουσεία δεν διαβάζονται αφού οι πολλοί ενδιαφέρονται για τα καθημερινά με την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ να τους απασχολεί περισσότερο από όλα. Έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε να τους ενημερώνουμε για αυτά τα θέματα σε καθημερινή βάση εάν και ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ τόσο σοβαρά όσο τα μεγάλα που πληγώνουν την πόλη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και την έχουν οδηγήσει να παραμένει παρίας των Νοτίων Προαστίων. 

  • Μέλη δημοτικών παρατάξεων που έβγαλαν ανακοινώσεις για τον ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στη Ντόχα έβαλαν εναντίον της διαδικτυακά όταν αυτή συμμετείχε σε γνωστό reality του ΑΝΤ1 . Να τις παίξουμε ή να σεβαστούμε τους "ψεκασμένους"; 


  • Με πολλά προβλήματα για εμάς μπήκε ο Φεβρουάριος ελπίζουμε αυτό να μην έχει αντίκτυπο στην δική σας καθημερινή ενημέρωση μέσα από εδώ για ΟΣΑ δεν σας αναλύουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Γιατί αυτοί  σπάνια στεναχωρούν κάποιον με τις αναρτήσεις τους , και έτσι αφήνουν τις διοικήσεις να ευτελίζονται από τις γνωστές "συμμορίες" της πόλης. Τα εισαγωγικά σε κάποιες περιπτώσεις είναι αχρείαστα , αλλά περιμένουμε πρώτα να κάνει η Πολιτεία το καθήκον της,  κάτι που θα συμβεί ας μην έχουν πλέον αυταπάτες. Σε περιόδους κρίσεις άλλωστε η Πολιτεία εμφανίζει επιτυχίες,  για να αποσπά την προσοχή των πολλών από μια καθημερινότητα που δυσκολεύει ιδίως για όσους δεν έχουν εργασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: