ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η προσπάθεια της διοίκησης Ψυρρόπουλου συνεχίζεται με τους ίδιους εργαζόμενους και εθελοντές και η εικόνα παραμένει μη ανεκτή αφού ογκώδη βρίσκεις παντού σε όλη την πόλη!

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Η προσπάθεια της διοίκησης Ψυρρόπουλου συνεχίζεται με τους ίδιους εργαζόμενους και εθελοντές και η εικόνα παραμένει μη ανεκτή αφού ογκώδη βρίσκεις παντού σε όλη την πόλη!

 

Παρόλο που οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πρασίνου κύριοι Καραβαγγέλης και Βενετσανόπουλος είναι στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια των εργαζόμενων ώστε να περάσει το μήνυμα πως η πόλη πρέπει να καθαρίσει τα αποτελέσματα ακόμα είναι πενιχρά. 

Ογκώδη πεταμένα παντού, δένδρα πάνω σε νησίδες έτοιμα να πέσουν στα διερχόμενα οχήματα και ελλιπή καθαριότητα ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αστυνομικά ξεχασμένα ως είθισται και καλυτέρευση στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας όπου η κατάσταση πριν σε ορισμένες γειτονιές ήταν τραγική. 

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης ( ΣΕΔΗ) ενδεικτική στο πως αντιλαμβάνεται το σωματείο την προσπάθεια που γίνεται!


Αφού ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Πάσχο και για το σημερινό του φωτορεπορτάζ ευελπιστούμε να αντιληφθεί η νέα διοίκηση πως χωρίς ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών Καθαριότητας και Πρασίνου με απλές συνέργειες με ιδιώτες - εργολάβους η εικόνα δεν θα αλλάξει και το ΚΟΣΤΟΣ θα αυξηθεί αφού θα πληρώνουμε δύο εργαζόμενους δήμου και εργαζόμενους εργολάβου για την ίδια εργασία!

















Δεν υπάρχουν σχόλια: