Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Θα τιμήσουμε εμπράκτως την Ευαγγελία Πλατανιώτη όπως της αξίζει


Ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος υποδέχθηκε την Ευαγγελία Πλατανιώτη, το χρυσό κορίτσι της Ηλιούπολης, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.




Ο Δήμαρχος της πόλης δήλωσε βαθιά συγκινημένος για τη μεγάλη επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος της πόλης θα την τιμήσει εμπράκτως όπως της αξίζει!

Το «παρών» έδωσαν μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραβαγγέλης.

 
Κατά την αναμονή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης μίλησαν για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της πόλης και τους τρόπους υιοθέτησης σημαντικών πρακτικών ενάντια στη βία στον αθλητισμό και την ένταξη του αθλητισμού στην καθημερινότητα των πολιτών.





Δελτίο τύπου Δήμου Ηλιούπολης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...