ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πως σιγά - σιγά το κράτος έμαθε να αξιοποιεί τις καταγγελίες των πολιτών και έτσι να αποδομεί την τάχα "αλληλεγγύη" όσων εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για τα δικά τους ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. "Κιβωτός του Κόσμου" και "Ο Άλλος άνθρωπος" αρνητικά πρωτοσέλιδα μετά από ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών του Κράτους που προήλθαν από επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες όσων βαρέθηκαν να δίνουν τα χρήματα τους για να μην καταλήγουν ΠΟΤΕ εκεί που πρέπει. 

  • Χθες είχε στάση εργασίας των εργαζομένων του δήμου μας για το γνωστό πλέον θέμα με το πανό του ΣΕΔΗ που κατέβασε από το δημαρχείο και ορθώς ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος που δεν θέλει να έχει την τύχη του προηγούμενου στις κάλπες του 2028 και κυρίως να προσφέρει τα αυτονόητα στους δημότες μας. Μάλιστα μια πεντάδα συλλόγων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ έκαναν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο της πόλης μας και έπειτα αφού τελείωσε η "επανάσταση" επέστρεψαν στην ανέξοδη κριτική τους κατά του ΝΑΤΟ και των συμμάχων μας που εγγυώνται την ΕΙΡΗΝΗ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ στον κόσμο για πάνω από 70 χρόνια. Φανταστείτε πως θα ήταν ο σύγχρονος κόσμος εάν ένα σωρό κράτη παρίες ( Ιράν , Βόρεια Κορέα, Κίνα, Ρωσία, Συρία κ.ο.κ) έκαναν το ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε έναν κόσμο που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πέσει στα χέρια ιδεοληπτικών και ανθρώπων που αποδεδειγμένα δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν δεν υπήρχαν τα κράτη αυτά με τέτοιες ηγεσίες η Δύση δεν θα αναγκάζονταν να χρησιμοποιήσει ΒΙΑ και έχει επιβιώσει ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας λόγω της στρατιωτικής μας υπεροπλίας αφού ως πληθυσμός είμαστε σαφέστατα λιγότεροι από όσους παραμένουν στην ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας! 

  • Σας παίζουμε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους από την Αττική γιατί η πόλη μας δεν έχει. Σας δείχνουμε εκδηλώσεις καλών βιβλίων γιατί στην πόλη μας σπάνια γίνονται. Σας προτρέπουμε να δείτε τι συμβαίνει γύρω μας αφού η εικόνα της πόλης μας δεν είναι ελκυστική. Και βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ την φέρουν οι δημότες μας που ως πλειοψηφία ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα αυτονόητα επιλέγοντας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση όσους τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά! Ο νέος δήμαρχος της πόλης μας που "χάιδεψε" και αυτός προεκλογικά αυτιά καλείται πλέον από θέσεις ευθύνης να γίνει και "κακός" εάν θέλει να φανεί χρήσιμος για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Παρακολουθούμε τις προσπάθειες που γίνονται για την πολιτική ενηλικίωσή του και ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ όσα θετικά κάνει χωρίς να σκεφτόμαστε εάν θα γίνουμε δυσάρεστοι σε όσους έτσι και αλλιώς και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα και έστειλαν σπίτια τους κάποιους αιρετούς της προηγούμενης διοίκησης που ήθελαν κάτι να αλλάξει. Η μη τόλμη του απερχόμενου δήμαρχου σε μια σειρά θεμάτων τους πήρε όλους στο λαιμό του. Έτσι εμάς δεν μας ενδιαφέρει καν εάν μας συμπαθεί ή όχι ο εκάστοτε δήμαρχος και θα τον επαινούμε ΔΗΜΟΣΙΑ κάθε φορά που επιχειρεί ΡΗΞΗ με όλα αυτά που μας κρατούν πίσω. Εάν διαλύσει τα "μαγαζάκια" θα μείνει δήμαρχος για πολλά χρόνια και για τον λόγο αυτό εμείς οφείλουμε αντί να υψώνουμε λάβαρα "επανάστασης" να τον στηρίζουμε κάθε φορά που το χθες δεν αντιλαμβάνεται πως οι ΕΠΟΧΕΣ άλλαξαν!


  • Εμείς αυτή την περίοδο τρέχουμε για άλλα. Έτσι ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο για το χθεσινό του ρεπορτάζ από την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Δημήτρη Τσιόδρα και για την εν γένει προσφορά του σε αυτό εδώ το ιστολόγιο που ενοχλεί όσους έτσι και αλλιώς και πριν δεν μας πολυσυμπαθούσαν! 

  • Ένα κορίτσι 13 ετών στην Ιταλία βιάστηκε ομαδικά σε μια δημόσια τουαλέτα μπροστά στα μάτια του φίλου της. Η άτυχη έφηβη, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο πάρκο Villa Bellini στην Κατάνια της Σικελίας, γύρω στις 7.30 μ.μ. στις 30 Ιανουαρίου, ενώ έκανε βόλτα με τον 17χρονο φίλο της.

    Μια ομάδα νεαρών ανδρών ανάγκασε το κορίτσι και τον φίλο της να μπουν σε μια δημόσια τουαλέτα, όπου κάποιοι από αυτούς κρατούσαν τον φίλο πίσω, ενώ άλλοι δύο βίαζαν ομαδικά το κορίτσι.

    Πρόκειται για επτά άνδρες -τρεις εκ των οποίων είναι ανήλικοι- οι οποίοι φέρονται να εισήλθαν παράνομα στην Ιταλία μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Μαρτίου 2023 ως «ασυνόδευτοι ανήλικοι», αναφέρει η La Repubblica. Το συμπέρασμα είναι πως χρειάζεται περισσότερο έλεγχος στις ΜΚΟ που διακινούν παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες καλή η αλληλεγγύη αλλά χρειάζεται σοβαρή δουλειά από το κράτος εάν επιθυμεί την ενσωμάτωση νέων ανθρώπων με άλλα ήθη και έθιμα. Και οι Ιταλοί βιάζουν αλλά η ανωνυμία και το γεγονός πως βρισκόμαστε σε μια ξένη γη κάνει περισσότερο παραβατικούς όσους δεν κατανοούν πως εδώ είναι Ευρώπη! Και όλα αυτά με Μελόνι πρωθυπουργό στην Ιταλία για να μην νομίζουν μερικοί δικοί μας εδώ πως υπάρχουν εύκολες λύσεις! 

  • Δεν συμφωνούμε με το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση στο σκέλος που επιτρέπει τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια , αλλά τα προβλήματα πρέπει να λύνονται και όχι να διαιωνίζονται .Έτσι κατανοούμε πως κάτι έπρεπε να γίνει για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά όχι να επιτραπεί και η υιοθεσία με την ΒΟΥΛΑ του κράτους, αναγνωρίζοντας μορφή οικογένειας που δύσκολα αποδέχεται κάποιος μεγαλωμένος σε ένα ορθόδοξο κράτος. Για τον λόγο αυτό παρουσιάσαμε και την προχθεσινή εκδήλωση στον Πειραιά χωρίς να υιοθετούμε ακραίες εκφράσεις και ΑΠΟΨΕΙΣ που ειπώθηκαν εκεί. Όπως εμείς διαπιστώνουμε από τους αναγνώστες μας το νομοσχέδιο αυτό έχει διχάσει τη ΝΔ και ίσως της στοιχίσει κάποιες μονάδες στις προσεχείς ευρωεκλογές. 


  • Όπου  επιστήμη δεν έχει λύσεις ή αυτές απαιτούν θυσίες όλες και όλοι υψώνουμε το βλέμμα προς τον Ουρανό αναζητώντας ΦΡΟΝΤΙΔΑ από τον Δημιουργό μας! 


  • Αλγεινή εντύπωση μας προξένησε η ανακοίνωση της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" που δείχνει να μην κατανοεί πως υπηρετώντας την ΣΟΒΙΕΤΙΑ έως τις κάλπες του 2028 θα περιοριστεί σε μονοψήφια ποσοστά. Άλλωστε όποιος θέλει να στηρίξει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ ψηφίζει Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. Ένα 10% -15% δεν μπορεί να κρατάει την πόλη καθηλωμένη στο χθες που έχει εκ των πραγμάτων οδηγήσει την πόλη μας στα σημερινά της αδιέξοδα. Εάν ο νυν δήμαρχος αντιληφθεί πως οι ΡΗΞΕΙΣ με το παρελθόν τον ευνοούν δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει ακόμα μία πενταετία σε θέση ευθύνης. Εάν τολμήσει θα κερδίσει περισσότερα από όσα σήμερα φαντάζεται. 

  • Οι περιπέτειες του "Άλλου Άνθρωπου" δεν άφησαν αλώβητη και την πόλη μας αφού όπου ΒΡΩΜΙΑ ή αλληλεγγύη του μεροκάματου  πάντα και ένας κάτοικος της πόλης μας μέσα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: