ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Προεκλογικά είχαμε επισημάνει σε επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων πως οι σύλλογοι και οι συλλογικότητες της πόλης μας δεν είναι τόσο "αθώες" ώστε να αντιμετωπίζονται συλλήβδην πως ενεργούν πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες ακόμα και εθνοτοπικοί σύλλογοι! δρουν με βάση τα συμφέροντα των μελών τους , και κυρίως όσων μετέχουν στις διοικήσεις τους,  αφού άλλωστε οι περισσότεροι αριθμούν λιγοστά μέλη. Ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου έβαλλαν εναντίον του σύλλογοι που ευεργετήθηκαν οικονομικά επί δημαρχίας κ. Βασίλη Βαλασόπουλου , και όλα αυτά  για ένα πανό! Εάν δεν διαλύσει τα "μαγαζάκια" αυτά ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος,  και συνεχίσει να τα συντηρεί παραχωρώντας τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ χώρους, δωρεάν προβολή , και συνδιοργανώνοντας ως δήμος  εκδηλώσεις μαζί τους θα έχει την τύχη του προηγούμενου δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη ο οποίος αφού τους εξυπηρέτησε σε ό,τι ζήτησαν είχαν το θράσος να τον χαρακτηρίσουν και άχρηστο , αυτοί που έτσι και διοικούσαν τον δήμο μας όπως τους συλλόγους τους ,  θα τον είχαν γονατίσει οικονομικά στις πρώτες 20 μέρες. Δεν μας άρεσε ούτε η ΣΙΩΠΗ κάποιων συλλόγων και δημοτικών παρατάξεων στους παραλογισμούς του ΣΕΔΗ για το πανό αλλά δεν είναι της ώρας,  το σημειώνουμε για να μην παραμυθιαζόμαστε πως είναι όλοι σαν και εμάς , και το κρατάμε για τις κάλπες του 2028! Οι δημότες της Ηλιούπολης με την στάση τους έδειξαν πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ το συγκεκριμένο πανό ή αδιαφόρησαν παντελώς αφού κακώς εκτιμούν πως είναι  κάτι που δεν τους "αγγίζει". Και φυσικά ό,τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή μας αγγίζει , είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και περήφανοι για τις ενέργειες που πραγματοποιεί στην περιοχή,  στηρίζοντας όσους δέχτηκαν επίθεση από τους τρομοκράτες της Χαμάς. 

  • Η Εκκλησία έχει κάθε δικαίωμα να μην βαπτίζει παιδιά που προέρχονται από οικογένειες τις οποίες η ίδια δεν εγκρίνει. Τα δόγματα άλλωστε δεν είναι δυνατόν να προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες κανενός , και ενώ διαφωνούμε με τον ακραίο λόγο κάποιων ιερέων θεωρούμε πως η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια δεν θα έπρεπε να γίνει νόμος του Κράτους. Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ( δεν ξέρουμε εάν μας ακούει και κανείς εκεί στην Πειραιώς) πως η ΝΔ θα έχει απώλειες στις Ευρωεκλογές εξαιτίας αυτού του νομοσχεδίου , και εκεί που άνετα θα έπαιρνε ένα 40% ίσως βρεθεί λίγο πάνω από το 30%, με τον δεύτερο βέβαια να είναι κοντά στις 15 μονάδες πίσω! Για τον λόγο αυτόν,  και η έπαρση κάποιων στελεχών του κόμματος , αφού βλέπουν πως δεν υπάρχει πολιτικός αντίπαλος να απειλήσει την πρωτιά της ΝΔ! 

  • Αρκετό ρεπορτάζ και σήμερα από τον Παναγιώτη Πάσχο , και εάν όλα πάνε καλά αργά το βράδυ,  θα σας παρουσιάσουμε και ένα θέμα που όλο λέμε πως θα το γράψουμε και όλο κάτι συμβαίνει! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: