ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και η πόλη μας " βουλιαγμένη" στα ογκώδη και τα αμάζευτα κλαδέματα!

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και η πόλη μας " βουλιαγμένη" στα ογκώδη και τα αμάζευτα κλαδέματα!

 

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Η πόλη παραμένει μέσα στα μπάζα και τα αμάζευτα κλαδέματα όσο οι υπερασπιστές της νέας διοίκησης παρουσιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πλασματική εικόνα που δεν έχει σχέση με τον δήμο μας που παραμένει ΒΡΩΜΙΚΟΣ. 

Με περισσότερους υπαλλήλους καθαριότητας να "βολεύονται" στη νέα κατάσταση Ψυρρόπουλου  που δεν θέλει να κάνει καμία ΡΗΞΗ με το κατεστημένο (χαρακτηριστική είναι άλλωστε η ΑΦΩΝΙΑ της διοίκησης Ψυρρόπουλου στη σκληρή ανακοίνωση του ΣΕΔΗ ) θα φτάσουμε στο Πάσχα με ογκώδη στους δρόμους , αμάζευτα κλαδέματα και παρατημένο το Πράσινο στην "τύχη". 

Ό,τι ρίξει η κακοκαιρία από σαπισμένα δένδρα και από εκεί και πέρα για μερικές εβδομάδες ακόμα οι υπάλληλοι της καθαριότητας θα κινηθούν στο συνηθισμένο τους ωράριο,  και πάπαλα! Άλλωστε ο δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος και το ΣΕΔΗ έχουν να επιλύσουν το "ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ" αυτή την περίοδο,  που καιρός για να ενδιαφερθούν για τα ογκώδη και τα πεταμένα κλαδέματα παντού σε πάρκα, πεζοδρόμια και πλατείες. 




Το να αναμένει κανείς πως  με την ίδια αποτυχημένη και δοκιμασμένη ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ θα ανασάνει η πόλη μας στους τομές καθαριότητας και Πρασίνου είναι απλώς μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ. 






















Δεν υπάρχουν σχόλια: