ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Σημαντικές εκδηλώσεις στο δήμο μας το προσεχές διάστημα , για τις οποίες θα χρειαστεί να αφιερώσουμε μια σειρά αναρτήσεών μας. 
  • Η ακραία ρητορική που ορισμένοι χρησιμοποίησαν τις τελευταίες μέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν θεωρούμε πως θα τους προσφέρει πολιτικά οφέλη στις προσεχείς Ευρωεκλογές. 
  • Είναι σημαντικό στην πολιτική ποιον έχεις απέναντί σου κάθε φορά που κερδίζεις , και το γράφουμε από νωρίς μπας και κάποιος "αυτόκλητος Μεσσίας" αντιληφθεί πως για να κατακτήσεις θέσεις ευθύνης ο λιγότερο "δαπανηρός" τρόπος , είναι να αφιερώσεις απεριόριστο χρόνο για αυτό που υποτίθεται αγαπάς. Ο χρόνος αυτός θα ξοδευτεί να πείσεις για τις "αγαθές" προθέσεις σου τους πολλούς,  που δεν είναι και τίποτα αφελείς για να πιστέψουν πως ξαφνικά κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για το "καλό" μιας πόλης,  που ουδέποτε καταδίκασαν τις παθογένειές της! 

  • Εμείς ούτε "εξαφανίζουμε" ούτε μπορούμε να επιβάλλουμε τον οιοδήποτε κάτι που έχει κριθεί διαχρονικά στα 12 έως σήμερα έτη ύπαρξής μας. Αυτό που εν μέρει έχουμε πετύχει είναι πλέον η πλέμπα της πόλης να έχει "θρυμματιστεί" να μην έχει εύκολη πρόσβαση σε αποφάσεις που αφορούν όλες και όλους τους συνδημότες μας και κυρίως μέσω των ρεπορτάζ μας να αναδείξουμε παθογένειες που καταδικάζουν την πόλη μας στο να είναι ουραγός! 

  • Η κυριαρχία Μητσοτάκη στο κέντρο είναι τέτοια που κάποιοι "ψεκασμένοι" αποζητούν νέους "Κασιδιάρηδες" για να τον ανατρέψουν από μια θέση που θα κατέχει σίγουρα έως και το 2033,  αφού ενναλακτική δεν υπάρχει στον πολιτικό ορίζοντα! 


  • Δεν ήμασταν στην ομιλία του πατέρα Νεκτάριου Μουλατσιώτη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως και δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό της. Δεσμευόμαστε όμως πως θα την αναζητήσουμε από τον ίδιο και τότε μόνο θα σχολιάσουμε όσα μας μετέφεραν "ανώνυμα" ως πληροφορία κάποιοι όψιμοι αναγνώστες μας! 

  • Επτά θέματα του κ. Πάσχου αυτό το Σαββατοκύριακο φανταζόμαστε πως κάποια από αυτά θα τραβήξουν την προσοχή σας. 

  • Σε πέντε μέρες θα γνωρίζουμε εάν ο δήμος μας θα αποκτήσει Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης , με ΜΟΝΗ  την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου να έχει ελπίδα να επικρατήσει,   από τις τρεις συνολικά!  Να θυμίσουμε πως η εκλογή του από το δημοτικό συμβούλιο χρειάζεται ευρεία πλειοψηφία 23 ψήφων και πως δεν αρκεί μόνο η ψήφος των  δημοτικών συμβούλων  της συμπολίτευσης για να εκλεγεί! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: