ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στάθης Ψυρρόπουλος: Ο «Δήμος είναι το σπίτι όλων»

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Ο «Δήμος είναι το σπίτι όλων»


Είναι θέμα σεβασμού η καθαριότητα στο Δημαρχείο και γι’ αυτό φροντίσαμε να περιποιηθούμε το κτήριο του Δημαρχείου όπως αξίζει σε εκατοντάδες ανθρώπους που το επισκέπτονται καθημερινά.
Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που δείχνουν πως ήταν το κτήριο του Δημαρχείου, όταν αναλάβαμε τη δημοτική αρχή, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τη μεγάλη διαφορά.

Είναι θέμα στάσης απέναντι στο δημότη που οφείλουμε να σεβόμαστε.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης












ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Χρειάστηκαν μόλις 14 ημερολογιακές μέρες στη νέα διοίκηση από το ρεπορτάζ μας για την τραγική εικόνα που είχαν οι τοίχοι του δημαρχείου της πόλης μας ( δες εδώ) για να την αλλάξει. Χαρούμενοι που ο κος Ψυρρόπουλος και οι συνεργάτες του βλέπουν όσα και εμείς και δρουν να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο γιατί η εικόνα του δημαρχείου είναι "βιτρίνα" για όσους επισκέπτονται την πόλη μας. Τώρα καλούμε τους δημότες να σεβαστούν την προσπάθεια και να διατηρήσουν τον χώρο καθαρό από συνθήματα και ακαλαίσθητα γκράφιτι  αλλιώς κάμερες και πρόστιμα. Ελπίζουμε κατά την διάρκεια της θητείας του να διορθώσει και τις ανασηκωμένες πλάκες από τα δένδρα ή και καλύτερα να φυτέψει άλλα που δεν θα δημιουργούν προβλήματα στο πεζοδρόμιο πέριξ του δημαρχείου της πόλης μας. Δεν γνωρίζουμε ποιοι έβαψαν αλλά όποιοι και εάν το έπραξαν έκαναν καταπληκτική δουλειά που φαίνεται στις φωτογραφίες. Εάν δείτε την ανάρτηση της 25ης Ιανουαρίου με τις φωτογραφίες του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου και την σημερινή εικόνα του δημαρχείο καταλαβαίνετε πως ένα ΜΠΡΑΒΟ το αξίζουν οι διοικούντες αφού αυτό το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οι προηγούμενοι ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ στα τέσσερα χρόνια της θητείας τους! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: