ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος Σομαλός για την απόπειρα βιασμού της 36χρονης!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος Σομαλός για την απόπειρα βιασμού της 36χρονης!



Εξελίξεις με την υπόθεση της απόπειρας βιασμού της 36χρονης στα Εξάρχεια καθώς η Αστυνομία συνέλαβε και τον δεύτερο Σομαλό που εμπλέκεται!Ο άνδρας εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμη Σομαλό ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί εισέβαλαν στο σπίτι της 36χρονης και αποπειράθηκαν να την βιάσουν αφού πρώτα την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Εξάρχεια: Σοκάρει η περιγραφή της 36χρονης


Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες για τη ληστεία και την απόπειρα βιασμού 36χρονης σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Κατά πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο ένας Σομαλός δράστης της είπε «Μόνο εγώ θα σε πάρω» και προσπάθησε να μπει κάτω από την κουβέρτα.

Όταν εκείνη αντέδρασε ο ένας δράστης έφυγε και άρχισε να ψάχνει το σπίτι. Ο δεύτερος δράστης, σύμφωνα με τα όσα λέει την προσέγγισε και με το ένα χέρι έπιανε το μόριό του και με το άλλο τράβηξε την κουβέρτα.

Και σε αυτή την περίπτωση η 36χρονη αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει με τους δράστες να αρπάζουν τα χρήματα, το κινητό της και να διαφεύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: