ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ξεκάθαρος για το τι θα πράξει στον τομέα καθαριότητας ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ξεκάθαρος για το τι θα πράξει στον τομέα καθαριότητας ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος

Για όσους δεν κατάλαβαν πως η τρομοκρατία δεν θα περάσει , και πως η πόλη θα καθαρίσει επειδή αυτό αποφάσισε το 60% των συνδημοτών μας στις πρόσφατες εκλογές,  ας περιμένουν να κάνει την "βρώμικη" δουλειά για αυτούς το ΣΕΔΗ .

Εμείς είμαστε σίγουροι από την έως τώρα στάση τους , πως κατάλαβαν πως η πόλη ΑΛΛΑΖΕΙ και θα πάει μπροστά.  Άρα καλό θα ήταν να μην μείνουν οι ίδιοι πίσω! Μέχρι και οι έως χθες υβριστές μας εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας επευφημούν για  τις αλλαγές Ψυρρόπουλου στον τομέα τους , ας μην έχουν λοιπόν αυταπάτες στην αντιπολίτευση πως θα παίξουν τον ρόλο του "εργατοπατέρα" μέσα στα επόμενα δημοτικά συμβούλια. 

Χτυπήστε καμία πόρτα να ρωτήσετε τους πολλούς και όχι τους οπαδούς σας εάν όντως η πόλη τους δύο τελευταίους μήνες είναι καθαρότερη από πριν ή όχι;  Φοβάστε μην παραμείνει σε καλό επίπεδο καθαριότητας;  "Σεβαστό" για να έχετε λόγο ύπαρξης όλοι εσείς που δεν προτείνετε ΤΙΠΟΤΑ το διαφορετικό,  ενώ ασχολείστε με τα κοινά χρόνια! Το ΝΈΟ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με όσους αρνούνται να αντιληφθούν πως και συνέργειες με ιδιώτες θα γίνουν , και ό,τι χρειαστεί για να μην ζήσουμε και πάλι όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια με την πόλη να ζέχνει από άκρη σε άκρη , και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους να μιλάνε για fake news και να καλύπτουν τους λουφαδόρους που οι ίδιοι έβαλαν στον τομέα της καθαριότητας! Ακόμα και αυτοί που επί θητείας σας προσλήφθηκαν  με την νέα διοίκηση πήγαν,  για να διατηρήσουν όχι το ραχάτι τους , αλλά την θέση τους αφού οι εποχές άλλαξαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: