ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Πανταζόπουλος: Συνεχίζω δυναμικά , αποφασιστικά συμπαραστάτης στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και το μέλλον της πόλης (Βίντεο)

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Πανταζόπουλος: Συνεχίζω δυναμικά , αποφασιστικά συμπαραστάτης στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και το μέλλον της πόλης (Βίντεο)



Μια μέρα μετά την συγκλονιστική τοποθέτηση του κ. Πανταζόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας,  επανήλθε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , ευχαριστώντας όσους απλόχερα του πρόσφεραν την στήριξή τους.
Η πρόταση της διοίκησης προς το πρόσωπό του για Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης βρήκε απέναντί της μια λαϊκίστική αντιπολίτευση,  που εις βάρος της τοπικής μας κοινωνίας αποφάσισε πως είναι καλύτερα να μην έχουμε συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης παρά να έχουμε έναν άνθρωπο με συμπάθειες σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Για τον ίδιο καλύτερα,  αφού κατάλαβε ποιοι υποκριτικά και χωρίς αιδώ τον παρακαλούσαν πριν μερικούς μήνες να συμπορευτεί μαζί τους στις δημοτικές εκλογές και χθες στο δημοτικό συμβούλιο ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! 

Διαβάστε τι έγραψε , και δείτε και το βίντεο από την χθεσινή του τοποθέτησή του ,  στο δημοτικό συμβούλιο. 


Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν.
Οι υβριστές απαξιώθηκαν.
Οι λασπολόγοι απομονώθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τους εκατοντάδες δημότες που με κάθε τρόπο μου πρόσφεραν απλόχερα την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους.

Συνεχίζω δυναμικά, αποφασιστικά συμπαραστάτης στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και το μέλλον της πόλης.

Δημήτρης Πανταζόπουλος 
Επικεφαλής ΕΝΑΚ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: