ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ολοκλήρωσαν το έργο τους οι βάνδαλοι !

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Ολοκλήρωσαν το έργο τους οι βάνδαλοι !

 


 Με ανάρτησή μας στις 28 Φεβρουαρίου 2024 σας είχαμε ενημερώσει ( δες εδώ) για την καταστροφική μανία κάποιων που δεν έχουν κάτι δημιουργικό να ασχοληθούν και απλώς  καταστρέφουν.

Όσοι διάβασαν τότε το σχετικό ρεπορτάζ θα έπρεπε να μείνουν στο γεγονός πως δεν είναι δυνατόν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης να συμβαίνει αυτό επειδή κάποιοι αρνούνται πεισματικά εδώ και δύο δεκαετίες εφοδιάσουν με κάμερες κοινόχρηστους χώρους! 

Θα μπορούσαν να κλέψουν έως και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη που βρίσκεται στην πλησίον της κεντρικής πλατείας της πόλης μας εάν δεν υπήρχε επιχείρηση πλήρως εφοδιασμένη με κάμερες. 

Έτσι σας καθησυχάζουμε πως αυτό δεν εκλάπη και ετοιμάζεται να πάει σε άλλο χώρο για όσους παρατηρητικούς έχουν αντιληφθεί πως η δωρεάν του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης λείπει από το σημείο. Δες φωτογραφία παρακάτω


Η προτομή του Κολοκοτρώνη έχει αφαιρεθεί μάλλον για να "ταξιδέψει" σε άλλο σημείο της πόλης μας 

Σε κάθε περίπτωση ο δήμος Ηλιούπολης δαπανά κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ για να αποκαταστήσει βανδαλισμούς σε κοινόχρηστους χώρους και επειδή δεν μπορεί ο κάθε συνδημότης μας να το παίζει προστάτης της δημόσιας περιουσίας όπως κάποιοι "επαναστάτες" που έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω σε αυτό καλό θα ήταν οι ιδεοληπτικοί της πόλης να κατανοήσουν πως όπως αυτοί έχουν κάμερες ασφαλείας στις οικίες τους και τα διαμερίσματά τους έτσι και ο δήμος έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να διαφυλάξει την δική του περιουσία που σε καμία περίπτωση εμείς δεν είμαστε αφελείς να θεωρούμε πως μας ανήκει! 

Άμα κάθε χρόνο δίνουμε χιλιάδες ευρώ για να αποκαταστήσουμε σπασμένες παιδικές χαρές , λάμπες οδοφωτισμού και τεράστιες ζημιές σε μνημεία της πόλης κάποτε δεν θα έχουμε να το κάνουμε αυτό και θα μείνουν όπως τα θέλουν οι βάνδαλοι που εμείς θεωρούμε πως δεν είναι έφηβοι όπως κάποιοι άλλοι πιστεύουν. 


Θυμίζουμε πως όχι και πολύ παλιά είχε καεί ολοσχερώς το κέντρο Ανακύκλωσης του super Market AB δίπλα ακριβώς από το διαλυμένο ξύλινο κιόσκι που βλέπετε και ίσως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να αντιληφθούν πως οι βανδαλισμοί δεν θα σταματήσουν εάν περιμένουμε ο κάθε βάνδαλος να πέσει πάνω σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ γνωρίζοντας πως η έλλειψη καμερών τον βοηθάει ώστε να παραμένει ασύλληπτος ακόμα και εάν η δράση του γίνεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. 

Το μόνο παρήγορο είναι πως εκατοντάδες πλέον συνδημότες μας έχουν τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας και έτσι βοηθούν την ΕΛ.ΑΣ κάθε φορά που κάθε λογής ποινικός εισβάλλει για να κλέψει την περιουσία τους ! Ο δήμος Ηλιούπολης γιατί ενώ τάχα παλεύει για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ δεν μπορεί να την προστατέψει; 

Κάποιοι κακοπροαίρετοι μπορεί να θεωρήσουν πως από τις επισκευές έχει "όφελος" άρα για εμάς πρέπει να τοποθετήσει κάμερες παρά τις αντιδράσεις "ψεκασμένων" ή ωφελούμενων από τέτοιους βανδαλισμούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: