ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πετυχημένο το μίνι καρναβάλι για παιδιά στην Αγία Μαρίνα - Φοβεροί και οι Ναξιώτες μουσικοί που έπαιξαν και απογείωσαν το κέφι!- Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν πως οι συνδημότες μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση το ευχαριστήθηκαν!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Πετυχημένο το μίνι καρναβάλι για παιδιά στην Αγία Μαρίνα - Φοβεροί και οι Ναξιώτες μουσικοί που έπαιξαν και απογείωσαν το κέφι!- Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν πως οι συνδημότες μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση το ευχαριστήθηκαν!


Το μίνι καρναβάλι για παιδιά στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα χάρισε ευχάριστες στιγμές και πολλά χαμόγελα στο μέλλον αυτού του τόπου δηλαδή τα παιδιά. 

Σε ακόμα μία επιτυχημένη εκδήλωση του δήμου Ηλιούπολης παραβρέθηκε ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος που στην φωτογραφία εξωφύλλου τον βλέπετε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Καλλαρύτη και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο , στέλεχος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και επιχειρηματία της πόλης μας  κ. Βλάση Βασιλείου. 



Γονείς με τα παιδιά τους έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση από αυτές που δεν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας,  που βγάζει δήμαρχο όπως όλες και όλοι γνωρίζουμε , και αυτό δεν το ξέχασε ο νυν δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος. 


Για το σημερινό happening θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις,  πάρτε μια μικρή γεύση με κάποιες  φωτογραφίες  και  θα επανέλθουμε! 

























Δεν υπάρχουν σχόλια: