ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Το πρόβλημα στην καθαριότητα με τα ογκώδη πεταμένα σε διάφορα σημεία της πόλης εντόπισε και το ιστολόγιο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ με αναλυτικό ρεπορτάζ του ( δες εδώ)  που ορθώς επισημαίνει πως το πρόβλημα της καθαριότητας δεν αντιμετωπίζεται με "ασπιρίνες" και έχει "φάει" έως σήμερα δύο διοικήσεις που δεν κατάφεραν να το αντιμετωπίσουν. 
  • Μία σειρά μελών της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης συνδράμουν τη νέα διοίκηση του δήμου μας από θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ και αυτό μπορεί να μην προβληματίζει όσους απέτυχαν η τοπική μας να έχει φωνή αλλά σίγουρα προβληματίζει εμάς που σας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως με αυτή την σύνθεση η τοπική μας μόνο ζημιά κάνει στο κόμμα της ΝΔ κάτι που φάνηκε και στις πρόσφατες εθνικές εκλογές άλλωστε όταν στον Άλιμο η ΝΔ παίρνει 48% και στην Ηλιούπολη μόλις 37%,  όσο δηλαδή και στον Βύρωνα αφού τα μετακινούμενα από εκεί κεντροδεξιά στελέχη έχουν και έχει αποδεχτεί πάμπολες φορές στις κάλπες  μηδαμινή απήχηση στην τοπική μας κοινωνία. Ευελπιστούμε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ να δοθεί σε άλλους η σκυτάλη εκτός και κάποιοι θέλουν να ξαναζήσουμε εποχές που η ΝΔ ήταν δεύτερο κόμμα στο δήμο μας! Το παραμύθι για αριστερή τάχα πολύ καταρρίπτεται από τα υψηλά ποσοστά που έχουν καταγράψει εδώ ακροδεξιοί σχηματισμοί από το 1974 έως και σήμερα! Ελπίζουμε ενόψει ευρωεκλογών να κινηθούν ώστε το ποσοστό να μην κατρακυλήσει και άλλο. Να θυμίσουμε πως στις εθνικές κάλπες του 2023 αθροιστικά στο δήμο μας ακροδεξιοί σχηματισμοί πήραν πάνω από 10%!,  κάτι που εμάς μας προβληματίζει , γιατί δεν κοιτάμε μόνο να στηλιτεύουμε  τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό αλλά και τον ΜΑΥΡΟ!


  • Ρεπορτάζ και από τις εκδηλώσεις του δήμου μας για τα Κούλουμα αλλά και από τα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης,  είχαμε από τον συνεργάτη μας κ.  Παναγιώτη Πάσχο και αυτό το τριήμερο. Παρόλα αυτά  βρήκε χρόνο και για ένα καφεδάκι στο  γνωστό αρτοποιείο - καφέ της πόλης μας (Mimoza)  με τον πατέρα του, και φίλους . Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο πατέρας του κ. Πάσχου παραμένει από τα πιο μαχητικά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας,  παρόλο που έχει υπερβεί το 90 έτος της ηλικίας του. 


  • Σε προσλήψεις 7 ατόμων στο τομέα της καθαριότητας με 8μηνες συμβάσεις θα προχωρήσει ο δήμος Ηλιούπολης το προσεχές διάστημα στην προσπάθεια της διοίκησης να καλυφθούν τα "κενά" ή να βολευτούν ημέτεροι όπως λένε οι κακές γλώσσες της πόλης! Εμείς πάντως εδώ και χρόνια ρωτάμε πόσο προσωπικό απασχολεί η καθαριότητα απάντηση δεν έχουμε πάρει αλλά έχουμε μάθει από τις πηγές μας σε υπουργείο πως ξεπερνούν ήδη τα 300 άτομα! Να τα χιλιάσουν θα λέγαμε εμείς που αναμένουμε κάποτε να δούμε καθαρή την πόλη μας και με περιποιημένο το πράσινό της. 

  • Οι δημοσκοπήσεις όλων των εταιριών δίνουν ΚΑΘΑΡΗ πρωτιά της ΝΔ κάτι που είναι και η δική μας εκτίμηση συνομιλώντας με ανθρώπους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές. Από 35% - 40% θα κυμανθεί το ποσοστό της ΝΔ επειδή ο αρχηγός της δεν φοβήθηκε τα ανοίγματα στο κέντρο και κυρίως επειδή η ακροδεξιά δεν έχει βρει ακόμα τον ηγέτη της που θα την οδηγήσει σε διψήφιο! Οι φελοί της Ελληνικής πολιτικής σκηνής που ζητάνε την ψήφο σας παίζοντας τους "πατριώτες" καμία σχέση δεν έχουν με τους ομοϊδεάτες τους σε Βέλγιο, Σουηδία , Ιταλία και Γαλλία οι οποίοι έχουν σαφή δυτικό προσανατολισμό στις συμμαχίες τους στην διεθνή πολιτική σκακιέρα. Άρα ουδείς πρέπει να ανησυχεί για ευρωπαϊκά κόμματα όπως της Λεπέν και της Μελόνι που δεν αμφισβητούν σε καμία περίπτωση τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό των χωρών τους που είναι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ. Οι "εγχώριοι" θα μείνουν να πανηγυρίζουν τις "νίκες" του δικτάτορα Πούτιν και θα έχουν για πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη έως και το 2031! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: