ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......


    •  Πετυχημένο το καρναβάλι του δήμου μας , αποτυχημένη η εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης σε έναν δήμο που η ΝΔ παίρνει 37% ,  και η κατρακύλα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται! Αποτυχημένη διαχρονικά και η δική μας προσπάθεια να πείσουμε πως οι συγκυρίες που "επέβαλαν" την επικράτηση του κ. Γιάννη Αναγνώστου το μακρινό 2006 δεν μπορούν να επαναληφθούν όσο εκείνοι που κατέλαβαν θέσεις ευθύνης στη διοίκησή του,  δεν τα βρίσκουν με αυτόν που τους οδήγησε στη ΝΙΚΗ έστω και από συγκυρία! Άλλωστε στην θέση του επικεφαλής ΜΟΝΟ αυτός κατάφερε να κερδίσει , αφού ΜΟΝΟ αυτός έπεισε δημότες μας με άλλη κομματική προτίμηση να ψηφίσουν τη Νέα Δημοτική Κίνηση Ηλιούπολης!  Μια παράταξη που αναμένει τον διάδοχό του για να κάνει ό,τι μόνο αυτή γνώριζε. Να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές.  Η διοίκηση Αναγνώστου δεν ήταν  χειρότερη από τις επόμενες που ακολούθησαν,  και η νοοτροπία της πόλης δεν λέει να αλλάξει παρόλο που ο Στάθης Ψυρρόπουλος το παλεύει! Άλλωστε μας ξεπερνάει το γεγονός που στο δήμο μας διαχρονικά τιμούμε όσους βρέθηκαν στη λάθος πλευρά της Ιστορίας απολαμβάνοντας τα προνόμια που αποκτήσαμε γιατί κάποιοι μας κράτησαν στη ΣΩΣΤΗ! Από το 2010 έχει να περάσει κεντροδεξιά παράταξη στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών άρα δεν τίθεται θέμα για το ποιο είναι το πιο ικανό κεντροδεξιό στέλεχος της πόλης μας και ποιο πέτυχε να εκμεταλλευθεί την διαχρονικά "αρρώστια" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που είναι η φιλαργυρία! Σπάνια βρίσκεις μη βολεμένο αριστερό σε αυτήν την πόλη και προλετάριοι πλέον έχουμε καταντήσει εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ! 


  • Λέμε να σας βάλουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες από το χθεσινό καρναβάλι Ηλιούπολης αφού αποδείχτηκε το εμπορικότερο θέμα μας σε μια μέρα όπου είχαμε αρκετό ρεπορτάζ ! 











































  • Εξελίξεις θετικές για τον δήμο μας στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ αναμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα τις αντιδράσεις όσων έχτισαν πολιτικές καριέρες,  πατώντας σε αυτή! Και βέβαια για να συμβούν αυτές οι εξελίξεις βοήθησαν όσοι ήρθαν για να μείνουν και όχι για να αποτελέσουν μια σύντομη παρένθεση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: