ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Φθηνά θα την βγάλουμε για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φοβόμαστε πως θα επιβεβαιωθεί το ό,τι πληρώνεις παίρνεις!

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Φθηνά θα την βγάλουμε για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φοβόμαστε πως θα επιβεβαιωθεί το ό,τι πληρώνεις παίρνεις!

 


Ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ηλιούπολης προϋπολογισμός και πίστωση για το φετινό Καρναβάλι του δήμου μας που έχει έναν μεγάλο κοινωνικό στόχο ( δες εδώ)

Έτσι όπως μπορείτε να δείτε και εσείς κάνοντας κλικ εδώ  η δέσμευση πίστωσης για την διοργάνωση καρναβαλικών εκδηλώσεων αφορά ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν προμηνύει πως θα συμβούν στην πόλη μας φαντασμαγορικά πράγματα! 

Ελπίζουμε με την αμέριστη συμπαράσταση του ΕΣΗ και των επιχειρήσεων που συνδράμουν να δούμε περισσότερα πράγματα από όσα προμηνύουν τα 13.020 ευρώ που δεσμεύτηκαν για αυτόν τον λόγο. 

Βέβαια στον καπιταλισμό ό,τι πληρώνεις παίρνεις αλλά ως "αριστερή" πόλη μπορεί να συνδράμουν τζάμπα με το κέφι τους οι "αλληλέγγυοι" και να δούμε καρναβάλι αλά Μοσχάτο! 

Φυσικά και δεν πιστεύουμε πως θα συμβεί αυτό απλώς επειδή ο κοινωνικός στόχος που τέθηκε είναι για εμάς μεγάλος θα σας παρουσιάσουμε σειρά αναρτήσεων που θα αφορούν το φετινό Καρναβάλι και όχι για τα κλικ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: