ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νίκος Τηλεβερίδης: Διατηρώ άριστες σχέσεις με τον κ. Ευσταθίου δεν κατανοώ για ποιους λόγους διαδίδουν ψεύδη! - Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενό υποψηφιότητας για τις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Νίκος Τηλεβερίδης: Διατηρώ άριστες σχέσεις με τον κ. Ευσταθίου δεν κατανοώ για ποιους λόγους διαδίδουν ψεύδη! - Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενό υποψηφιότητας για τις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

 


Σε τυχαία συνάντησή μας με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη και την σύντομη συζήτησή μας βγάλαμε κάποιες ειδήσεις που με την συγκατάθεσή τους σας τις παρουσιάζουμε. 


Αφού του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στην νέα του εργασία στο Ελληνικό  Κτηματολόγιο όπου πλέον εργάζεται ο ίδιος μας τόνισε πως δεν κατανοεί από που απορρέουν οι φήμες πως οι σχέσεις του με τον πρώην επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου έχουν διαρραγεί! 

"  Ο κος Τάσος Ευσταθίου εκτός από επικεφαλής της παράταξης με την οποία κατέβηκα υποψήφιος είναι και ένας καλός φίλος μου , άνθρωπος με πραγματικό ενδιαφέρον για τα κοινά της πόλης μας και σίγουρα ποτέ δεν θα μετάνιωνα το γεγονός πως συντάχθηκα στο πλευρό του σε δύο διαδοχικές  δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις(2019, 2023). Όπως γνωρίζεις και εσύ υπήρχαν πολλοί λόγοι που οδήγησαν στο κακό αποτέλεσμα και σίγουρα ο κος Τάσος Ευσταθίου πολιτεύεται με εντιμότητα και διαφάνεια και δεν συμμετέχει σε "συναλλαγές" που πληρώνουμε όλες και όλοι σήμερα" μας τόνισε ο κος Τηλεβερίδης. 



Φυσικά και συζητήσαμε για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και συμφωνήσαμε στην ανάγκη να μην υπάρχει χαλαρή ψήφος σε αυτές αφού το διακύβευμα για την πατρίδα μας είναι μεγάλο. Η ΝΔ πρέπει να υπερψηφιστεί για να στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο φωνές που θα εκπροσωπούν επάξια την χώρα μας και δεν θα την πληγώνουν κάτι που κάθε Νεοδημοκράτισσα και κάθε Νεοδημοκράτης πέρα από τις προσωπικές πικρίες θα πρέπει να αντιληφθεί. 




Για την νέα διοίκηση μας τόνισε πως πρέπει να ασχολείται με τα προβλήματα της καθημερινότητας ενώ μας σχολίασε αρνητικά φωτογραφίες στελεχών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τους δείχνουν σε μπυραρίες. 




Τέλος για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη ΔΗΜ ΤΟ τον προσεχή Οκτώβριο μας είπε πως σκέφτεται να είναι υποψήφιος για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κάτι που μας χαροποίησε αφού η ανάγκη να ανανεωθεί το ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης είναι για εμάς επιτακτική! 

"Τα πάντα μπορεί αρκεί να τα θέλει " η σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  για τον καλό μήνα , και ανάμεσα στα like και αυτό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου για όσους διακινούν fake news για τάχα κακές σχέσεις ανάμεσα στους δύο! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: