Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Δεν είναι θέμα έλλειψης οχημάτων στον τομέα καθαριότητας αλλά νοοτροπίας!

Πάνω από 25 ολοκαίνουργα οχήματα για τον τομέα καθαριότητας άφησε η διοίκηση του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου , το 2010 χάνοντας τις εκλογές. 

Οχήματα που και τότε δεν τα ήθελαν το ΣΕΔΗ και όσοι εδώ και τέσσερις δεκαετίες έχουν καταδικάσει την πόλη μας στο να είναι από τις πλέον βρώμικες του νότιου τομέα. 

Είτε οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας ήταν 140 άτομα είτε πάνω από 300 η εικόνα δεν άλλαζε ακόμα και επί Θεόδωρου Γεωργάκη που τους έκανε όλα τα χατίρια η πόλη δεν ήταν σε καλή κατάσταση. 

Στον δήμο Αλίμου με τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Κονδύλη να μην έχει και πολλά -πολλά με το προσωπικό της καθαριότητας και με εργαζομένους λιγότερους η εικόνα είναι σαφέστατα καλύτερη και τα υποχρεωτικά Σαββατοκύριακα που δουλεύουν οι εργαζόμενοι δύο κάθε μήνα! 

16 χρόνια διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη με τριπλάσιους εργαζόμενους,  δεν κατάφερε να τιθασεύσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που έστησε επί 12 χρόνια ο Δημήτρης Κιντής. 






ΥΓ: Θα αρχίσουν λένε τα πρόστιμα για όποιον πετάει ογκώδη χωρίς να ενημερώνει! Το θέμα είναι ποιος θα επιβάλλει τα πρόστιμα αφού η δημοτική αστυνομία όπως την "κόβουμε"  εμείς δεν ρίχνει  ούτε 100 κλήσεις τον χρόνο για τα παράνομα παρκαρισμένα. Άλλωστε και σε έναν απολογισμό που είχε κάνει ο προηγούμενος Αντιδήμαρχος δεν είχαμε δει κάτι αξιόλογο! 

Και δεν μιλάμε για την θητεία που μόλις ξεκίνησε με την διοίκηση Ψυρρόπουλου αλλά και για την προηγούμενη , όπου είχαμε και "το κυνήγι μαγισσών" για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιων επιχειρηματιών εις βάρος μιας χούφτας super market της πόλης! Το κυνήγι αυτό σταμάτησε και ελπίζουμε πως δεν θα συνεχιστεί και στο μέλλον , γιατί προφανέστατα εμείς ως τοπικό ΜΜΕ την ίδια στάση θα κρατήσουμε! Η νυν διοίκηση θα μπορούσε να ψάξει και περισσότερο εάν έκρυβε κάτι η παράλογη απόφαση της προηγούμενης διοίκησης  έτσι για να έχει κάποια "όπλα"  ακόμα στη φαρέτρα της τώρα που δείχνει "στριμωγμένη" !  Γιατί όταν θα αναγκαστεί η ίδια να πολεμήσει αυτούς που δημιουργούν όντως καθημερινό μποτιλιάρισμα και όχι πέντε μεγάλα Super Market σίγουρα όσοι πριν μερικές μέρες παρέδιδαν τα "κλειδιά" τους στον δήμαρχο θα βρεθούν απέναντί της! Γιατί εάν και "άνθρωποι του εμπορίου" δεν είδαν στην παράλογη απόφαση της διοίκησης Χατζηδάκη ΑΘΕΜΙΤΟ ανταγωνισμό ενώ εάν αφορούσε τις δικές τους επιχειρήσεις πάνω στην κεντρική πλατεία της πόλης ακόμα θα φώναζαν! Εδώ φωνάζουν τώρα που η νέα διοίκηση τους κάνει όλα τα χατίρια! Για πόσο θα δείξει γιατί φυσικά και δεν τις απομένουν και πολλές επιλογές από το να αυξήσει τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων αφού της λείπουν έσοδα! Βασικά και τα τέλη καθαριότητας θα αναγκαστεί να αυξήσει αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις και πόλη υποφερτά ΚΑΘΑΡΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...