Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Πολύς κόσμος στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης στην προεκλογική εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ της ΝΔ την επόμενη Κυριακή,  έδωσε η σημερινή πολυπληθής εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας "Δημήτρης Κιντής". 

Μέχρι και Αντιδήμαρχο της διοίκησης Ψυρρόπουλου βρήκαμε εκεί και συγκεκριμένα   τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Γιάννη Πούλο που παρέστη , χωρίς να έχουμε εμείς τουλάχιστον την αυταπάτη πως θα ψηφίσει το κυβερνών κόμμα στις Ευρωεκλογές , αφού ανήκει σε άλλον πολιτικό χώρο. 

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές , κομματικά τοπικά στελέχη , και Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της πόλης μας έδωσαν το παρών  με τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο να βρίσκεται από πολύ νωρίς στον χώρο της εκδήλωσης. 


























Συγχαρητήρια από εμάς σε όσους δούλεψαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Στα μέλη του Δ.Σ  και τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο. Κάποιοι όπως ο κος Γιάννης Λαμπαδάκης η κα Ρουβά αλλά και απλά μέλη ( όπως π.χ η κα Πατρινοπούλου)  δούλεψαν πάρα πολύ για να επιτευχθεί αυτό το καλό αποτέλεσμα , κάποιοι  άλλοι ΚΑΘΟΛΟΥ άλλωστε αυτά  συμβαίνουν και στις "καλύτερες οικογένειες" , να τρέχουν άλλοι και τελικά  άλλοι να καρπώνονται το αποτέλεσμα! Οι λόγοι αδρανοποίησης μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα εξηγηθούν φανταζόμαστε από όσους εδώ και καιρό απέχουν , εάν και εφόσον επιθυμούν να αλλάξει κάτι στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης.  Κάτι που δεν φαίνεται πιθανό στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ και κυρίως προέδρου των ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ανά τη χώρα , άρα και στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Γιατί καλό το "σαμποτάζ" αλλά χωρίς να εξηγείς με πειστικό τρόπο τους λόγους,  απλώς δεν έχει νόημα! 

Από κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις παρέστη  ως τέτοια ΜΟΝΟ αυτή που εξακολουθεί και υπάρχει,  δηλαδή η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου , με τον μοναδικό δημοτικό σύμβουλο που εξέλεξε δηλαδή τον κ. Παναγιώτη Καρανδρέα.  

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου , αλλά ΟΧΙ ο  κος Γαβριήλ Αραμπατζής  "Η πόλη που θέλω" . 

Υπήρχαν βέβαια κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι όπως π.χ η κα Σωφρονά αλλά όχι συνυποψήφιοί της όπως Τσοπόκηδες , Ραβάνηδες κ.ο.κ. 

Η λογική "πάνω από κόμματα και χρώματα" που ακολουθείτε δυστυχώς από όλους , δίνει ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ δημάρχους πλην του κ. Γιάννη Αναγνώστου που δεν χρειάζονταν μετά από 16 χρόνια "πράσινης κυριαρχίας" ,  κανένα κόμμα για να εκλεγεί δήμαρχος! 

Τα αποτελέσματα της "λογικής" Αραμπατζή  και ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ της πόλης μας , οδηγούν στα παρακάτω , με τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής τους ( Η πόλη που θέλω)  να κάνει καντάδα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη!  Και να γίνεται θέμα στο site του επίσης υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Η πόλη που θέλω"  κ. Άγγελου Κάνδηλα ο οποίος δεν είδε την ΑΠΟΛΥΤΗ παρακμή στην παρακάτω φωτογραφία και έγραψε: 


Ευχάριστη στιγμή η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ λοιπόν για τους "ενεργούς" ,  το να μεταπηδάς από κόμμα σε κόμμα για το προσωπικό σου "συμφέρον"! 





Την εκδήλωση όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του συνεργάτη μας, τίμησε με την παρουσία της και η Ευρωβουλευτής κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ και αρκετοί υποψήφιοι που διεκδικούν μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Από την κυβέρνηση παρέστη ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κος Βασίλης Σπανάκης. 










Αυτά από εμάς.... και ελπίζουμε και στον δήμο μας να υπάρχει ένα  τρία μπροστά από το ποσοστό της ΝΔ. Να κρατηθεί δηλαδή  στο 30% που είχε πάρει στις Ευρωεκλογές του 2019 στην πόλη μας. Για να κάνουμε την έκπληξη και να αλλάξουν δραματικά τα ποσοστά που καταγράφει η ΝΔ στον δήμο μας χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες  και κυρίως από όσους κατέχουν καρέκλες ευθύνης! 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...